Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powinna robic kobieta po 30 jesli chce jeszcze w tym zyciu byc z jakims

Polecane posty

Gość Taki_jeden_964
w tym wieku powinna dać sobie już spokój z facetami, oni wolą młode xxxxx A gooowno prawda, wolę starszą pannę, bo wieksza szansa że nie będzie chciala ale najlepiej nie bedzie juz mogla miec dzieci :D

Gość gość
Zdecydowanie numer 1. Z doświadczenia wiem, że kobiety po 30stce w klubach mają DUUUUŻE branie.

Gość gość
W klubach seniora chyba :)

Gość gość
Sama jestem po 30 tce i widzę że są przystojni faceci i czasem popatrzę na jakiegoś dłużej jak jest w moim typie ale niestety zerowe zainteresowanie a brzydka nie jestem. Tylko podpite dziadki mnie zarywają :(

Gość gość
Ja bym chciala faceta po wazektomii...moje marzenie... po co komu dzieci jak wojna wisi w powietrzu, trzeba sie cieszyc tu i teraz. Ae jestem stara, nie brzydka, ale mezczyzni mnie olewaja wiec "se la wi" ;p

Gość gość
Ja mam 32 lata. Rok temu rozwiodlam sie, bo maz po roku malzenstwa okazal sie damskim bokserem. No i teraz boje sie, ze juz jestem za stara i ze nikogo nie znajde, a ze nawet jak znajde to znowu bedzie porazka...wiec moze dac juz sobie spokoj.

Gość gość
chodzic do klubow

Gość bez jaj z klubami
panny 30+ w klubach czy pubach to po prostu żałosny widok, desperacja wypisana na czole, kijem bym takiej nie szturchnął

Gość rada dla babeczek
co powinna robić? być partnerką nie pijawką, i nie doić faceta od samego początku tylko płacić za siebie na randce. Wbrew pozorom, nie czekać aż jakiś do niej podbije tylko sama powinna wysyłać sygnały facetom, i nie koniecznie tylko na wygląd patrzyć, chyba że szuka płytkiego związku.

Gość gość
Nie mam wielu wymagań: 30-40 lat Po wazektomii lub bezpłodny Bez problemów alkoholowych I co? I nic...

Gość gość
a czemu ma byc po wazektomii? a czemu ty nie podwiążesz sobie jajnikow tylko każesz facetowi iśc pod nóż debilko? stara i glupia jestes, bo domyslam ze ze masz kolo 30tki a psychika idiotki. Czemu ty nie pojdziesz do szpitala na operacje i nie poddasz sie sterylizacji tylko wymagasz od faceta żeby ryzykowal swoje zdrowie i zycie idąc do szpitala (wiadomo że zabieg może miec jakies powiklania) dla twojego egoizmu? zalosna jestes i puknij sie w swoj glupi leb!

Gość gość
Haha, a jak kobieta musi latami brac hormony jako antykoncepcje, to wy to macie gdzies :D niech sie truje nie? co tam jej zdrowie... wazne, zeby wam bylo wygodnie.

Gość gość
Gdybyście nie olewały normalnych chłopaków i mężczyzn w młodości nie miałybyście takich problemów. Przykład tej wyżej co pisała jak to mąż okazał się damskim bokserem. Panna poleciała na bad boya a teraz się użala nad sobą i marudzi. Jak nie chcę się kogoś agresywnego to można takie zachowania zauważyć tylko trzeba chcieć to dostrzec, umieć to przyjąć do siebie i zadziałać.