Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej Męcząca pozycja Dla kobiety

Polecane posty

Gość gość

Pozycja w której kobiety się bardzo męczą i długo nie wytrzymają

Gość gość
Te w których kobieta musi przejmować inicjatywę, nie trafiłem laski która wytrzymałaby dłużej niż 10 minut na jeźdźca, laski mają fatalną kondycję jeśli chodzi o te sprawy.

Gość gość
Niektórzy faceci wkładają na sucho:O Wykonują 4 pchnięcia i są spoceni To jest dopiero dramat

Gość gość
Najszybciej mecze sie na jezdzca i nie sprawia mi przyjemnosci czasami jak musze to robie

A ja lubię na jeźdźca i na kondycję nie narzekam :) nie ma dla mnie takiej pozycji ktorej nie lubię, jestem otwarta na wszystko.

A ja lubię na jeźdźca i na kondycję nie narzekam :) nie ma dla mnie takiej pozycji ktorej nie lubię, jestem otwarta na wszystko.

Gość gość
pod mężem... pod kochankiem już nie:)

Gość gość
Niektórzy faceci wkładają na suchopechowiec.gif Wykonują 4 pchnięcia i są spoceni To jest dopiero dramat x Jeśli z takimi chadzasz do łożka i im na to pozwalasz, to tak masz, nie wiń faceta tylko siebie.

Gość gość
spiertalaj 😠

Gość gość
Chyba na sucho męczy najbardziej i to nie zależy od pozycji, więc Panowi dajcie swojej kobiecie rozkosz, a nie ból.

Tylko że mężczyzna powinien pomyśleć o kobiecie by tez było jej przyjemnie, więc na sucho to tak mało fajnie :) Tu nie tylko o Waszą przyjemność chodzi Panowie ;).

Gość gość
No to dlaczego pozwalacie wpychać sobie penisa skoro nie jesteście gotowe na to? Boicie się odezwać do faceta, aby was z łóżka nie wykopał :P

Gość gość
w łózku to robią chorzy i starzy :P

Gość gość
Aaaa no to jak się uprawia seksik w krzakach pod jakimś klubem, albo w klubowej toalecie z przypadkowym facetem, to nic dziwnego że idzie na sucho, nie ma czasu na podniecenie się bo ktoś może przyuważyć, można dostać mandat, itd.

Gość bella  86
Najbardziej mecząca dla mnie jest pozycja klasyczna, a najszybciej podniecam się w nietypowych i mało komfortowych miejscach i sytuacjach.