Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bsia23

ZASILEK rodzinny a alimenty pomozcie

Polecane posty

Gość Bsia23

Witam! Mam pytanie a mianowicie chodzi o to, że w listopadzie zeszłego roku skladalam wniosek o zasiłek rodzinny na trójkę dzieci. W grudniu się rozwiodlam. Sprawa wygląda następująco każde z dzieci ma innego ojca. Na pierwsze dziecko są zasadzone alimenty na drugie też zostały zasadzone na rozprawie rozwodowej w z ojcen Trzeciego dziecka jestem (formalnie jeszcze ojcem trzeciego dziecka jest były mąż,sprawa o Zaprzeczenie będzie w tym miesiącu) wygląda to tak,że zawiesili mi rodzinne bo jestem rozwodka a nie ma zasadzonych alimentów i karza dosniesc dokumenty. Problem w tym że na pierwsze dziecko są zasadzone alimenty ale ze mimo to ojcicec dziecka nie płacił nie dolaczylam tego do wniosku o rodzinne rozeszlo się po kościach Pani zaznaczyła że nie ma alimentów na pierwsze dziecko.... czy jak teraz doniose ten dokument to dostanę karę? Czy to nie za późno? Proszę o pomoc.

Gość gość
matkoo 3 dzieci i każde z innym :(

Gość gość
a coś jeszcze potrafisz w życiu?

Gość gość
Byłaś z mężem inny zrobił ci trzecie potem rozwód wróciłaś do tamtego,chyba nie rozumiec

Gość Fajnie jest
Sama komplikujesz sobie życie, na dodatek dzieci też, każdy ma innego ojca.Zgłoś się do prawnika który podpowie co dalej?

Gość gość
ja pierdolę, ale się tłuczesz, każde dziecko inny ojciec,