Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ToZnowuMy

zebromarchewka

Polecane posty

Go艣膰 To ja od kota
No i jestem spokojna, ze Hg nie obrazil sie :) najpierw myslalam, ze jest informatykiem, znawca komputer贸w :) pisal, ze duzo na komputerze i dlatego :) Pozniej, ze duzo jezdzi to skojarzylam z praca w trasie. Dziekuje Hg ze sie nie obraziles, bo juz zaczelam sie martwic. Wiem, ze Modelka napisala to w 偶artach ;) Ja jestem taki gluptak, ze wyjechalam z tym tirem, ale ja nie mam nic przeciw tirom bo znam ludzi ktorzy sa w porzadku. Nie kazdy jest pustym d****arzem.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Kicia Daj spok贸j :-) Kobieta nie jest w stanie mnie obrazi膰, bo to w gruncie rzeczy przyjazne stworzenie, :-) m臋偶czyzn臋 wyzwa艂 bym na udeptane pole, ;-) a tira nigdzie bym nie wyzwa艂, bo nie cierpi臋 tego zawalidrogi i najch臋tniej pos艂a艂bym go na tory :-D DOBRANOC H-g

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To ja od kota
Hahaha tir na torach ;) juz sobie wyobrazam go na torach ;) Tez nie cierpie tych aut bo ciezko to gowno wyprzedzi膰 i rozpierdzielaja, tzn niszcza drogi. Dobranoc ludzikom :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To ja od kota
Witam marchewkowe ludziki :) Wiatr deszcz chmurki.... ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiatr deszcz chmurki.... ;-) Czas za艂o偶y膰 moje Panie burki ... ... i uda膰 si臋 na emigracj臋 do Afryki ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojj stara modelka bez zwi膮zku
Drogie Panie i Panowie burki sami no艣cie na w艂asnej g艂owie ;) My jeste艣my w Polsce chrze艣cijankami I zachwycamy si臋 pi臋knymi mentylkami Gdzie na liturgi臋 z tradycyj膮 m膮dre Panie wk艂adaj膮 te kt贸re naprawd臋 Boga kochaj膮 :)

Udost臋pnij ten post

Kicia, za dziecka to wtedy raczej 艂azi艂am po drzewach na wsi ni偶 tam wi艂am wianki ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:-) Dobranoc Modelko zanim stworzymy jak膮 epopej臋 ;-) :-D H-g

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To ja od kota
Witam kochane ludziki ;) Wczoraj wczesnie zasnelam a teraz spac nie moge ;) Modelko jak drzew sie balam. Wlazilam tylko na powalone albo bardzo krzywe. Robilam raczej kobiece rzeczy, czyli wszystko delikatnie- kwiatuszki wianki broszki z ro艣lin, pierscionki ze s艂omy , szukanie chorych zwierzatek by sie nimi zaopiekowa膰 , ratowalam zuki -wywracajac je na brzuszek gdy lezaly na pleckach, wszystko po drodze musialo byc ratowane - przyrodnicze pogotowie ratunkowe. Kiedys zakopalam moj skarb dzieci臋cy , na drugi dzien nie wytrzymalam i musialam go wykopa膰 albo chyba jeszcze tego samego dnia ;) Milego dnia ludzikom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chyba raczej na Syberie , bli偶sze sercu klimaty ;) 艢niadanie zjedzone, kawa w toku i zaraz podreptam do jednego z moich ulubionych miejsc ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To ja od kota
Wiecie ze nadal mi pozosta艂o przewracanie zuczkow na brzuszki hehe i zawsze pomagam slimakom gdy sprawia im trudno艣膰 przej艣cie przez suchy chodnik i nie tylko suchy ;) zeby ludzie nie podeptali. Moja corka ma tak samo :) Moze balam sie wchodzic na drzewa ale na stogi siana nigdy sie nia balam ;) wlazilam na sam szczyt a kiedys z kolezanka chcia艂ysmy sie przekona膰 czy naprawde mozna zgubi膰 igle w stogu siana ;) hehe ... nie odnalazlysmy jej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witajcie A kto by nie zna艂 kaza艅 ks. Natanka?! ;-) W sumie fajny go艣膰 :-) Czasem tylko przegina ;-) x Zap臋tli艂em si臋 w robocie, wi臋c DOBRANOC :-D H-g

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 As28
Dobry wiecz贸r Moi Kochani :) Te dwa tygodnie mia艂am troch臋 wyka艅czaj膮ce i nie mia艂am za bardzo si艂y i czasu na pisanie, poza tym dzi臋ki zmiennej pogodzie cz臋sto by艂y problemy ze 艣wiat艂owodem i nawet do kilku godzin braki Internetu. Gdy znajd臋 jutro czas, to odpisz臋 na Wasze posty. Stara艂am si臋 czyta膰 co jaki艣 czas Wasze posty, ale nie dawa艂am rady skupi膰 si臋 na tyle, 偶eby co艣 odpisa膰 w spos贸b sensowny.

Udost臋pnij ten post

Musia艂am przerwa膰 stosowanie krwawnika, bo okres zacz膮艂 mi si臋 przesuwa膰. Dopiero po dw贸ch dniach od odstawienia tego zi贸艂ka m贸j organizm wr贸ci艂 do normy, ale objawy mia艂am o wiele 艂agodniejsze ni偶 zwykle. W poniedzia艂ek znowu zaczn臋 pi膰 napar dwa razy dziennie, ale na razie tylko przez tydzie艅 i zrobi臋 sobie znowu przerw臋.

Udost臋pnij ten post

Jutro postaram si臋 napisa膰 wi臋cej, bo ju偶 zaczynam zasypia膰 ze zm臋czenia. Sen jest najlepszym lekarstwem na przygn臋bienie po dzisiejszym dniu. Mi艂ego wieczoru Moi Drodzy i kolorowych, spokojnych sn贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobry Wiecz贸r :-) Modelka (00.07) Nie b臋d臋 tu cytowa艂 Tischnera, bo cytat przecie ka偶dy zna :-) ;-) x Witaj As :-) Ca艂e Wieki! x Mam niestety roboczy weekend, tak 偶e pozdrawiam i znikam H-g

Udost臋pnij ten post

Dobranocka x 23 kwietnia PATRZ NA MNIE. Zwracaj sie do Mnie nie tylko po wskaz贸wki, ale te偶 zgod臋 na podj臋cie okre艣lonego dzia艂ania. Je艣li gdzie艣 ci臋 prowadz臋, zawsze wcze艣niej zaopatruj臋 ci臋 we wszystko, czego b臋dziesz potrzebowa艂. Dlatego w艂a艣nie tak wa偶ne jest, aby艣 w ka偶dej sytuacji szuka艂 Mojej woli. Na 艣wiecie jest wielu wypalonych chrze艣cijan, kt贸rzy my艣l膮, 偶e wi臋cej znaczy lepiej, i uwa偶aj膮, 偶e m贸wienie "nie" jest wbrew zasadom duchowym. Aby pozna膰 Moj膮 wol臋, musisz sp臋dza膰 ze Mn膮 czas, ciesz膮c si臋 Moj膮 Obecno艣ci膮. Nie jest to uci膮偶liwy obowi膮zek, lecz wspanialy przywilej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Modelka Puk ... puk Chyba jednak jestem Go艣膰Z Przysz艂o艣ci skoro u Ciebie jest jeszcze 23 kwietnia :-) x Kicia Zamilk艂a艣? x Dobranoc ;-) H-g

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
x

Udost臋pnij ten post

go艣膰 dzi艣 Puk ... puk Chyba jednak jestem Go艣膰Z Przysz艂o艣ci skoro u Ciebie jest jeszcze 23 kwietnia x a kto mi tutaj po nocy puka? :P x Go艣膰 Z Przysz艂o艣ci ? - mo偶e jeste艣 a mo偶e nie jeste艣 ... ;) ale jedno to, na pewno wiem: "Nie wasza to rzecz zna膰 czasy i chwile, kt贸re Ojciec ustali艂 swoj膮 w艂adz膮" amen :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To ja od kota
Oooooo witajcie ludziki U Modelki jest kwiecie艅 a u mnie pa藕dziernik ;) As nasza wrocila widze na chwile :) Wczoraj robilam ciasto marchewkowe pierwszy raz w zyciu, przyznam ze szalu nie bylo ;) pomysl corki :) Pozdrawiam Was i zycze milej niedzieli. Modelko dzuekuje za wsparcie poranne i wieczorne. Hg nie ma czasu ostatnio :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To ja od kota
Gosc z Przyszlosci ;) hehe Uwielbiam Wasze dialogi ;) ;) ;)

Udost臋pnij ten post

To ja od kota dzi艣 x Fajnie sie masz z tym ciastem marchewkowym, 偶e w og贸le Ci si臋 chce piec. Mnie ostatnio przesta艂o sie jako艣 chce膰 gotowa膰 dla jednej osoby... Jak ugotuj臋 zupk臋 czy upiek臋 ciasto to potem jem to samo non-stop przez kilka dni z rz臋du. A jak nie zjem to wyrzuc臋. No i tak 藕le, i tak nie dobrze. Ostatnio jad臋 na omletach i gotowanych warzywkach sezonowych z mase艂kiem typu kalafior, broku艂, fasolce szparagowej czy bobie :) Alem si臋 rozleniwi艂a ;)

Udost臋pnij ten post

To ja od kota dzi艣 x Gosc z Przyszlosci - to r贸wnie偶 wcze艣niejszy nick H-g :) - kt贸rym pos艂ugiwa艂 si臋 na innych tematach - czy tam przez moment czy d艂u偶ej - to nie wiem - ale g艂ow臋 do nietypowych nick贸w to nasz Hehgo艣膰 ma - trza mu to przyzna膰 ;)

Udost臋pnij ten post

To ja od kota 馃尰 Jaki艣 czas temu pyta艂a艣 jak sie czuje moja 5- letnia siostrzeniczka. Nie pisa艂am nic bo nie mia艂am jeszcze wtedy potwierdzonej informacji, wtedy mia艂a gips jeszcze. Teraz ju偶 mam info potwierdzone :) Kilka tygodni temu mia艂a zdj臋ty gips i okaza艂o si臋, na prze艣wietleniu wtedy, 偶e bardzo nie dobrze jej si臋 zros艂a ko艣膰, 偶e nawet wizualnie krzywo wystawa艂a. Zaraz po zdj臋ciu gipsu pojechali na wakcje a wcze艣niej fizjoterapeutka zaleci艂a jej 膰wiczenia na rozruch. Po kilku tygodniach wakacji gdzie ma艂a bardzo du偶o p艂ywa艂a okaza艂o si臋, 偶e tak rozrusza艂a t膮 r膮cz臋, 偶e ma w 100% sprawn膮 :) Fizjoterapeutka po ich powrocie z wakacji to potwierdzi艂a. Wczoraj pierwszy raz przyjechali do mojej Mamy i dzisiaj si臋 dowiedzia艂am od niej, 偶e w og贸le ju偶 nie wida膰 tej wystaj膮cej ko艣ci :) Jedynie ma w nadgarstku lekkie zgrubienie po nadlaniu si臋 tkanki kostnej :) I ma ca艂kowicie sprawn膮 r膮czk臋 :) Wiem, 偶e to jest wymodlony cud :) Wi臋c co mo偶na powiedzie膰? :) Chwa艂a Panu 馃槏 !!!

Udost臋pnij ten post

... ale to nie wszystko :) :) :) Od czasu tej jednej modlitwy wstawiennik贸w w maju siostrzeniczka nie ma alergii na jajko, mleko, nabia艂 i inne tam ale przede wszystkim na py艂ki i na kurz :) Z tym kurzem to by艂o najtrudniej bo o ile w domu siostra 艣ciera艂a kurze dwa razy dziennie 偶eby ma艂a si臋 nie dusi艂a a wcze艣niej musia艂a j膮 wentylowa膰 i podawa膰 sterydy to na zewn膮trz np. w bawilandii dla dzieci kiedy jej tam jaka艣 kole偶anka z przedszkola mia艂a urodzinki j膮 zaprasza艂a to siostra albo ogranicza艂a ilo艣c takich wypraw albo musia艂a podawa膰 jej wi臋ksz膮 ilo艣膰 lek贸w przed tak膮 zabaw膮 bo te偶 nie chcia艂a zupe艂nie ma艂膮 ogranicza膰 w kontakcie z inni dzie膰mi. To teraz po tej modlitwie ma艂a by艂a na takiej imprezce w bawilandii w kulkach i w og贸le nawet nie kichn臋艂a ani nie mia艂a kataru :) Byli na wakacjach i jad艂a wszystko co chcia艂a 艂膮cznie z lodami, ciastkami, pizz膮 itd. I po alergii ani 艣ladu :) Najlepsze jest to, 偶e gdyby nie ta z艂amana r膮czka to mojej siostrze nie by艂o za bardzo po drodze i艣膰 wcze艣niej z alergi膮 ma艂ej na Msz臋 艣w. z modlitw膮 o uzdrowienie o kt贸rej jej wcze艣niej m贸wi艂am. Tak偶e ma艂a dosta艂a w pakiecie podw贸jne uzdrowienie :) :) :) Chwa艂a Panu 馃槏 !!!

Udost臋pnij ten post

Tak偶e wiecie... jak kto艣 z czym艣 tam zdrowotnie nie domaga czy to fizycznie czy duchowo to polecam gor膮co Msz臋 艣w. z modlitw膮 o uzdrowienie. Nie wa偶na przypad艂o艣膰 ani wiek ale wiara i modlitwa :) Pan jest naszym Lekarzem i zaprasza ka偶dego z nas :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 To ja od kota
Modelko bardzo sie ciesze ze dziewczynka jest zdrowa :) wlasnie wczoraj tez o niej myslalam. Myslalam, ze nie przeczytalas wtedy mojego postu :) Mam kolezanke ktorej maz chodzi na takie msze o uzdrowienie. Ona nie chodzi z nim, bo zawsze wtedy jest w pracy i jeszcze nigdy nie udalo jej sie dopasowa膰 z nim. Aaaa to juz wiadomo dlaczego gosc z przesz艂o艣ci ;) wcze艣niejszy nick.

Udost臋pnij ten post