Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToZnowuMy

zebromarchewka

Polecane posty

Gość To ja od kota
Hg nawet jakbys wdepnal w zaklete rewiry to tutaj z nami jestes bezpieczny :) zaufana ekipa :) napewno nikt z nas by ci nie zaszkodzil :) chyba ze znowu cos inaczej odebralam ;) jak zwykle zreszta ;)

Gość gość
As jak u ciebie pogoda? Teraz widzialam w wiadomościach ze na twoich terenach zle sie dzieje . Wszystko w porzadku u ciebie? Kot

Gość gość
Kicia dziś Jasne że na opak :-) ;-) H-g

Gość ojj stara modelka bez związku
gość dziś H-g Fakt, to jest pikniejsza wersja utworu :)

Gość gość
No a nie mowilam ;) kicia zawsze zbyt szybko czyta , nie dokończy czytac i zaczyna odpisywac bzdury Juz As zwróciła tez na to uwage a ja nadal swoje ;)

Gość To ja od kota
Bez podpisu to ja

Dobranocka: x 23 maja Jeszcze zanim wstałeś z łóżka, Ja już przygotowałem ci ścieżkę dnia dzisiejszego. W strategicznych punktach wzdłuż drogi ukryłem skarby dla ciebie. Niektóre z nich to próby, które mają cię uwolnić z ziemskich okowów; inne to błogosławieństwa, które objawiają ci Moją Obecność - promienie słońca, kwiaty, ptaki, przyjaźń, wysłuchane modlitwy. Nie opuściłem tego pogrążonego w grzechu świata; jestem w nim żywo obecny. Szukaj głęboko ukrytego skarbu, przemierzając dzisiejszy dzień. Znajdziesz Mnie na każdym kroku swojej podróży.

Gość To ja od kota
Piekne Modelko ! :)

Gość To ja od kota
I wlasnie takie rzeczy lubie czytac :):) od dzis bede myslala ze wlasnie bog uklada mi dzien i bede robic wszystko by tego nie popsuć :) bo czesto sami wszystko psujemy ;)

Gość To ja od kota
Witajcie kochane czlowieczki . Dzisiaj znow chyba beda potrzebne kostki lodu ;)

Gość gość
Nie jest tak źle ;-) H-g

Gość To ja od kota
Od kota dla ludzikow: Sofia Carson : " Love is the name "

Gość gość
Kicia dziś Lustereczko powiedz przecie ... ;-) H-g

Gość gość
22:26 nie rozumiem Hg ;) co z tym lusterkiem ?

Gość gość
Kicia Sofia poza tym że śpiewa, tańczy i stepuje to czasem zagra jakąś rolę filmową :-) A lustereczko odnosi się do pewnej roli w Disneyu ;-) No dobra, z tym stepowaniem trochę się rozpędziłem :-D H-g

Dobranocka: x 17 kwietnia UCZĘ CIĘ STAŁOŚCI. Zbyt wiele rzeczy sprawia, że tracisz Mnie z oczu. Wiem, że żyjesz w świecie obrazów i dźwięków, ale nie powinieneś być niewolnikiem tych bodźców. Możesz patrzeć na Mnie w każdej sytuacji, bez względu na to, co się dzieje. I właśnie takiej stałości dla ciebie pragnę... Gdy tylko coś przykuje twoją uwagę, porozmawiaj ze Mną o tym. Dzięki temu będę dzielił z tobą radości i problemy; pomogę ci poradzić sobie ze wszystkim, cokolwiek się zdarzy. Włśnie w ten sposób żyję w tobie i poprzez ciebie działam.

Gość gość
Modelka Mnie żadnej STAŁOŚCI akurat nie musisz uczyć :-) Masz ode mnie stałego buziaka na dobranockę: zaszłego na 17 kwietnia i teraźniejszego na 27 czerwca :-) H-g

Gość gość
Izajasz na topie ;-) H-g

Gość To ja od kota
Witam ludziki Hg ja pierwszy raz uslyszalam ta piosenke wczoraj i wogole nie znałam wczesniej tej Sofii , wyslalam bo podobal mi sie wesoly rytm a w slowa nigdy sie nie zaglebiam, nawet nie wiem o czym piosenka. Nie znam angielskiego, uczyłam sie niemieckiego i bardzo sie ciesze bo niemiecki jest mi potrzebny w pracy. Angielskiego tez sie uczyłam ale go nie cierpie, wymowa dla mnie flaki z olejem. Jesli wysylam piosenke to nie dla slow tylko dla muzyki :) Milego deszczu i ochłodzenia. U mnie pada mocno :)

Gość To ja od kota
Mialam zapytac o cos Modelke ale zaczelam kasowac to co probowalam napisac . Pytanie zadawane miliony razy przez ludzi bo jak pomysle o cierpieniach na ziemi to przez sekunde przestaje wierzyc. Wiecie, uslyszalam ostatnio jak to zony piłkarzy klocily sie o torebki we Francji. Dwie kupiły identyczne i przez to byl cyrk a trzecia chwalila sie im ze kupila najdroższa i lepsza. Nie napisze ktora byla ta trzecia. Rece mi opadly. Nigdy w zyciu nie kupilabym torebki za 20 tys złotych a jak juz to bym nie rozpowiadala o tym na cale euro i klocila sie o to. Wolalabym te 20 tys a nawet wiecej dac dla chorego dziecka na leczenie albo dac bezdomnemu ale najbardziej jestem za dziecmi bo one sa bezbronne i niczemu winne. Znajoma opowiedziała mi o tych torebkach. Powiedziala ze jeszcze nie przeklela ale musi uzyc zdania ze ludzie maja nasrane we lbach. Popieram.

Gość gość
Kicia Torebka za 20 tys ? Na lepszą nie było ją stać ??? Ale wstyd! Borucowa w zeszłym roku sprawiła sobie taką za jedyne 100 tys :-D Z czego wartość metki to prawdopodobnie 99 tys 900 zł ;-) To i tak dobrze. Mając duże pieniądze można łatwo sobie krzywdę zrobić tak jak Michael Jackson i pójść w stronę operacji plastycznych, więc niech lepiej kupują te torebki :-) x Co do chorych dzieci mam mieszane uczucia. Uważam, że finansowanie leczenia z funduszy prywatnych deprawuje rządzących. Mogą z czystym sumieniem kupować sobie drogie zabawki i zażerać się przysłowiowymi już ośmiorniczkami. Jeżeli państwo nie stać na leczenie dzieci, po cholerę nam takie państwo?! To powinien być najważniejszy wydatek a cała reszta winna zejść na plan dalszy. Państwo to w końcu taka rodzina tylko w skali makro i w tej materii nawet nie to, że powinno, co musi przecież działać tak samo ... wrrr H-g

Gość To ja od kota
Hg państwo nigdy nie pomoze dzieciom ani nikomu. Jedynie owsiak cos robi. Jesli on nic by nie robil ani nikt to państwo i tak w d***e by mialo wszystko. A jak ktos ma mozliwosc i chce to moze uratowac zycie jakiegos dziecka. Ja bym uratowała a gdy jest Orkiestra to zawsze daje pieniadze i dobrze sie z tym czuje. Grosz do grosza i wiele istnień bedzie żyło. Jestem tego zdania. Smsy tez wysylam gdy widze ze ktos bardzo potrzebuje pomocy :) Hg a to z ta torebka za 100 tys bylo dobre. No wlasnie, nie mialy sie czym chwalić ;) torebki za 20 tys to szmelc ;) hehe

Gość To ja od kota
Hg na zmarszczki przyjdzie tez czas i wtedy na ten cel beda wydawać ;) torebki pojda w kat, beda sie rozczulac nad swoimi ryjkami i beda wygladac jak naciagniety kondon ;)

Gość gość
Czlowieczki robie spaghetti bolonese wegetarianskie z soczewicy , zapach unosi sie z******ty, oczywiscie dodalam biale wino. Jesli ktos bedzie chcial przepis z checia podam :) oregano w takim sosie to niezbędne ziolo, jest rowniez ser naciowy marchew pietruszka cebula czosnek i inne bajery ;)

Gość gość
Chyba strony nie przechodza trzeba pchnąć ;) skad ja to pamietam ;) >>>>>>> uffff

Gość To ja od kota
Zapominam sie podpisać ;) chyba przez to wino ...... Rzadko czuje sie dobrze po alkoholu ale podam wam ktore wino jest super i czuje sie bardzo dobrze ;) mam wolne to moge sobie pozwolic ma chwileczke zapomnienia ;) Gdy sobie walne w domu kielicha to potem mam ochote na gotowanie sprzatanie ... wszystko no i wlasnie kolacja wspaniale sie przyrządza , z checia bym was zaprosiła Wino wcale nie drogie a jest super bo dobrze sie czuje. Corka widzialam kupuje czerwone a ja musialam kupic biale do potrawy i oczywiscie na butelce jest zielony kot i nazwa " Cote" ( tak alurat mi podeszlo chociaz patrzylam na inne tez ale skoro corka kupowała to zaufalam ) Wino biale narysowany kot i nazwa " Cote" . Jest super i nie mam po nim czerwonych policzkow . Po piwie troche nie bardzo sie czuje. Polecam tamto :)

Gość To ja od kota
Oczywiscie mina i usmiech corki na widok kolacji bezcenne. I dodała oczywiscie : " no i przy okazji wypilas sobie wino ;) hahaha Ona ma teksty, mowi malo ale konkretnie ;)

Gość To ja od kota
Mialo byc : seler naciowy, oczywiscie telefon użył innego slowa ;)