Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ToZnowuMy

zebromarchewka

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Kicia by tego nie wybaczyla ;) K

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ojj stara modelka bez zwi膮zku
go艣膰 wczoraj Kolega jest z innego miasta wi臋c ma wybaczone :) Poza tym kupi艂 - kupi艂. Przywi贸z艂 - przywi贸z艂. A 偶e swojej pseudo ukochanej... no to ju偶 inna para kaloszy :D

Udost臋pnij ten post

go艣膰 2016.12.20 "Jako艣 dziel臋 czas pomi臋dzy porz膮dkami a prac膮. Dok艂adno艣膰 mnie kiedy艣 zabije :D Dobrze, 偶e jeszcze mebli nie porozbiera艂em na cz臋艣ci!" x I po tych s艂owach ju偶 nie mog艂am dalej czyta膰 bo si臋 wzruszy艂am... do 艂ez :) My艣la艂am, 偶e ju偶 mnie nic nie zaskoczy w m臋skim wydaniu. A tu prosz臋, niespodzianka ;) x M3 dla jednej osoby to jednak za du偶o do sprz膮tania, wiem to po sobie. ;) x Po s艂owach: (...) go艣cie um贸wieni ... mam nadziej臋, 偶e b臋dzie im smakowa膰 ... ja popatrz臋 - pomy艣la艂am, 偶e co? Co ten zwariowany H-g wyprawia, przygotowywuje Wigili臋 dla wierz膮cych go艣ci a sam b臋dzie patrzy艂 :D O matko kochana :D Co艣 tu ze mn膮 jest nie tak - pomy艣la艂am kiedy dalej doczyta艂am, 偶e o tej 艣cis艂ej diecie na ten czas ;) Uff... ulga. H-g nie jest taki do ko艅ca zwariowany :D x No, a na powa偶nie to dietka w czasie 艣wi膮tecznych spotka艅 to jest do艣膰 hardkorowa sprawa. Prze偶y艂am takie ostatnie 3 艣wi臋ta i dzi臋kuj臋 Wszechmocnemu, za ka偶dy k臋s jaki mog臋 teraz zjada膰 i 偶e mog臋 wszystko zjada膰 co lubi臋. Chwa艂a naszemu Panu :) x Hmm... Organ dodatkowy kiedy si臋 ujawnia negatywnie i 艣cis艂a dieta do jego opanowania i ma co艣 wsp贸lnego z sz贸stk膮 w lotto... czy偶by 艣lepa kieszonka? 艢lepa kieszonka i 艣lepy los ;) Na pocz膮tku mia艂am na my艣li t艂uszczaka, 偶e po tej t艂ustej diecie to organizm wyrzuca nadmiary w postaci kulek t艂uszczu pod sk贸r膮. Ale jednak nie, skoro chodzi o organ. Chor贸bka na 艣wi臋ta to smutne. Tulimy, tulimy. x Oczywi艣cie, 偶e u艂atwienia te z siatek na choinkach pakowanych to s膮 dla m臋偶czyzn oczywi艣cie :) W 偶adnym wypadku dla kobiet ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przywi贸z艂 przywiozl ale .... nie tej co trzeba hehe ;) A Modelko napisz czy obieca艂, ze przywiezie czy odrazu powiedzial ze nie przywiezie ? K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hahaha 艣lepa kiszka ? Nie pomyslalam o tym. Tylko czy dieta pomaga na 艣lepa kiszke ;) trzeba wyci膮膰 wyrostek skoro zaczal sie paskudzic. A jak przyjdzie atak w swieta :) nie ma 偶art贸w ;) mam glupawke przepraszam ;) K

Udost臋pnij ten post

go艣膰 dzi艣 Racja. W ostrym stanie 艣lepa kieszonka to do wyci臋cia. I w tym przypadku H-g nie m贸g艂by robi膰 艣wi膮tecznych porz膮dk贸w. Co艣 mi si臋 tu teraz si臋 kojarzy ta... sz贸stka - trzustka ? No i z ni膮 to diet膮 w艂a艣nie si臋 pertraktuje jak si臋 贸w organ troszk臋 buntuje. x go艣膰 dzi艣 Kiciu, tu temat zamkni臋ty. Koniec analiz tej haniebnej niesubordynacji ;) Tak jak w przypadku pewnego biskupa. Pojecha艂a do niego pewna kobieta maj膮ca objawienia aby 贸w jej powierdzi艂, czy s膮 one prawdziwe. I na audiencji 贸w biskup da艂 jej taki test aby przy nast臋pnym widzeniu zapyta艂a si臋 jakie on ma grxzechy. Wi臋c widz膮ca wr贸ci艂a do domu. Po kolejnych objawieniach znowu pojecha do biskupa i ten z ciekawo艣ci膮 pyta si臋 o swoje grxzechy a ona daje mu odpowied藕: B贸g ich ju偶 nie pami臋ta :) X I za to te偶 m. inn. w艂a艣nie kocha si臋 Ojca Niebieskiego :) Po oczyszczeniu - spowiedzi nie wraca si臋 ju偶 tego :) Wiesz jak si臋 lekko oddycha ? I po takiej porz膮dnej szczerej spowiedzi jest od razu 10 kg mniej :) Mniej na sumieniu ;) Nie ma co analizowa膰, prze偶ywa膰, B贸g wybacza i zapomina bo inaczej cz艂owiek dalej by siedzia艂 w dole i mia艂 do艂y iw og贸le to ze wstydu ba艂 si臋 ze wstydu spod sto艂u wyj艣膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
We

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
so

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艂ych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢wi膮t

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo偶ego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale ktos pieknie przepchal strone :) Piekne zyczenia poprzez przepychanie, fajny pomysl :) Ja wlasnie skonczylam galarete , posprzatalam by corka rano miala milo w kuchni. Rano do pracy, jeszcze cos obejrze i zamkne oczy. Galareta z kurczaka, jutro bede robic inne rzeczy , ciasto z galaretka truskawkami i bita 艣mietana , mialam robic sernik ale zmiana plan贸w ;) Jutro odpowiem ( tzn dzisiaj ) na posty. Znow napewno bede miec glupawke jak zwykle. O trzustce tez pomyslalam ;) i o watrobie :) Moze Hg wyjawi nam, ktory narzad odkry艂 u siebie. To teraz dobranoc pa艅stwu i milych snow i bez wychodzenia z ciala. Pa kochane czlowieki , chcialabym Was przytulic, gdzies tam jestescie i to takie dziwne pisac z Wami a nawet nie wiem jak wygladacie , dziwne a zarazem intryguj膮ce i ciekawe i mile. Kazdego z Was mam przed oczami zawsze :) Jutro bede miala glupawke z kolezanka z pracy. Gdy ostatnio przyszla to mowi odrazu na wejsciu : Kaska dzis nie dokuczamy sobie, ma byc spokoj haha a za pol minuty przylazi do mnie i jazda glupawka na calego. Ona mnie s艂yszy na 偶ywo to inaczej to wyglada niz tutaj. Tutaj to moze dziwnie mnie odbieracie gdy gadam glupoty bo jak sie pisze po cichu to tak jest :) To juz dobrze, ide sobie juz, tylko zaleje miesko p艂ynem , czekalam az ostygnie. Chcialabym Wam wyslac zdjecie mojej pieknej gwiazdy betlejemskiej ale nigdy nie wiem jak to sie robi to wysle link w takim razie, tam beda zdjecia :) Kocham Was . Pa ludziki :) :) :) :) K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Troche dziwny link poszedl bo miala byc tylko grafika, same zdjecia gwiazdy :) Moja jest duza, wielki krzak z wieloma kwiatami czerwonymi. K :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hehgo艣膰
Witajcie :-) x A propos "organu" to tak ju偶 jest, 偶e jak co艣 cz艂owiek niedbale zafirmuje, niedbale zwizualizuje, czyli po艣le w przestrze艅 swoje oczekiwania/偶yczenia, wnet pojawi si臋 jaki艣 nadgorliwy wishmaster i zamiast si臋 cieszy膰 mamy problem. Bo taki go艣膰, cho膰 mo偶liwo艣ci ma wielkie, cymba艂 z niego rzadki i o ile obrazkami nie wyja艣nisz, emocj膮 nie zaakcentujesz a na koniec nie przybijesz astraln膮 blach臋 w czo艂o, to ci te spe艂nienia mog膮 wishboneszem w gardle stan膮膰 :-D Pods艂ucha艂, 偶e przyda艂aby si臋 sz贸stka w totka, skojarzy艂 z fartem do tr贸jek i stworzy艂 z tego kalambur: trzy + sz贸stka = trzustka (ju偶 przemilcz臋 ortografi臋) ;-) I taka oto wysz艂a opowie艣膰 wigilijna. Wol臋 jednak pisa膰 o drapie偶nych zaj膮cach wielkanocnych :-D x 2016.12.22 My艣la艂am, 偶e ju偶 mnie nic nie zaskoczy w m臋skim wydaniu x Acha. Wi臋c tu pewnie siedzi Tw贸j pogl膮d na m臋sk膮 p艂e膰 !? :-D https://www.youtube.com/watch?v=nzlDYKR5otM x 呕ycz臋 Wam Zebromarchewki, 偶eby wysi艂ek w艂o偶ony w przygotowania prze艂o偶y艂 si臋 na sp臋dzenia 艢wi膮t w mi艂ej atmosferze, w spokoju i z daleka od jakichkolwiek problem贸w, (kt贸re mam nadziej臋, 偶e przy okazji porz膮dk贸w zosta艂y zamiecione pod dywan - no i niech tam sobie sczezn膮) :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hahahahagaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
22:00 Hg troche nie rozumiem Twojego postu;) moze nawet bardziej niz troche ;) Tak nie Hahiegowo napisane ;) Komus zleci艂es napisanie tego postu ? Hahahahaha Dzis mialam mily dzien, fajnie w pracy bylo, teraz robie kapuste z grzybami. Troche wina sie napilam by ch臋tniej dluzej posiedziec z garami. K Za chwile jeszcze raz przeanalizuje post naszego Hagusia bo nie zrozumialam nic z jego wypowiedzi ;) Moze zbyt duzo winka wypilam ;) dwie lampki i chyba o dwie za duzo ;) Pozniej jeszcze napisze K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Analizuje analizuje i nic z tego :( Hg chyba tez jest po lampce wina albo czegos mocniejszego o po chi艅sku napisal a i dalej nie wiadomo o jaki organ chodzi. Z modelka sie dwoimy troimy a Hg nadal tajemniczy. Im szybciej nam napiszesz jaki organ to tym szybciej Cie wyleczymy ;) Ale Kaska ciekawska jest ;) Ciekawo艣膰 pierwszy stopie艅 do piekielka ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kasia Bo to by艂 post refleksyjny ;-) :-) Hmm (?) My艣l臋, 偶e jak odparuj膮 te dwie lampki to wszystko stanie si臋 jasne ;-) Ja akurat mog臋 na d艂ugo zapomnie膰 o alkoholu w jakiejkolwiek postaci. Ale nie odczuwam z tego powodu jakiej艣 wielkiej straty :-) W ko艅cu ... m贸j kot nie pije i te偶 偶yje Chocia偶 ... mia艂em kiedy艣 doniczkowego wawrzyna z li艣ciami laurowymi , ten akurat nie prze偶y艂 :-) H-g

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aha Bo bym zapomnia艂 D*O*B*R*A*N*O*C :-) H-g

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez tak pomyslalam, ze jak wino odparuje to zrozumiem Twoja wypowiedz :) Zeberki ratunku , robie tez biszkopt z bita 艣mietana i galaretka i truskawkami i chyba do rana mi zejdzie. Dopiero go upieklam a gdzie bicie smietany po nocy i jeszcze t臋偶enie galaretki :( koszmar nocny mnie czeka. K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rano chcialam wyruszy膰 do rodzic贸w i jeszcze pomagac a te cholerne galaretki mn膮 zawladne艂y. Mojej kolezanki mama umarla miesiac temu i ja tak podtrzymuje na duchu w pracy. Probuje sie smiac ale widze w jej oczach smutek i zamyslenie. Widze od miesiaca jak przezywa smierc mamy. To z nia tak sie drocze i wyglupiam, jestem baran ona rak i fajnie sie dogadujemy i jak mowil Ka艣ka do mnie to wcale sie nie gniewam a jak dzisiaj powiedzialam do niej Olko, to ona na to: czemu mowisz do mnie tak brzydko hahahaha. Gdy dzis powiedziala do mnie Ka艣ka i taka nasza znajoma przechodzi艂a to powiedziala : czemu mowisz Ka艣ka na Kasie ;) milo mi sie zrobilo :) No ale ona tak wymawia imie Ka艣ka ,ze mi sie to podoba nawet :) K

Udost臋pnij ten post

* Gdy kochasz, jest Bo偶e Narodzenie. Gdy milkniesz, s艂yszysz 艣piew Anio艂贸w. Gdy t臋sknisz, niebo si臋 przybli偶a. Gdy tworzysz, to pi臋knieje 艣wiat... Po 艣cie偶ce nadziei zejd藕 Panie, w Betlejem naszych serc. * Pi臋knego czasu 艢wi臋towania Narodzenia 馃槏 Mi艂o艣ci Bo偶ej na ziemi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pieknych milych Swiat kochani moi :) K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Choinka piekna cudowna. Tym razem le艣ny potwor jej nie wyskubal. Piekny pachnacy swierk az do sufitu. Obiecalam, ze napisze to napisalam o choince :) K

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znalaz艂am przepis z gwiazdkami ;) chodza mi po glowie ;) Napar z imbiru i miodu :) - kawalek imbiru ok 3-4 cm ; -3 艂y偶ki miodu; - kilka gwiazdek any偶u; - 1 cytryna; - 1 litr wody :) Imbir zetrzec na tarce ( obrany) Imbir zalac wrzatkiem ( 250 ml) i pozostawi膰 na pol godziny. W dzbanku uszykowac 750 ml cieplej przegotowanej wody, dodac miod, anyz , sok z cytryny oraz wode imbirowa ( po przelaniu przez sitko) i dokladnie wymiesza膰 . K

Udost臋pnij ten post