Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny dlaczego wy nie mówicie

Polecane posty

Gość gość

otwarcie o seksie potrzebach tak jak faceci, przecież tez macie potrzeby. faceci mowia o seksie ze sobie wala konia, ze przelecieli jakies laski a wy nigdy otwarcie nie mówicie ze się masturbowałyście albo ze musze sobie zrobić dobrze itp. dlaczego tak jest.

Gość gość
wychowanie, grzeczne dziewczynki

Gość ale że komu nie mówimy
mówisz koleżankom "zwaliłem konia" albo mówisz "wiecie jak wczoraj wyruchałem taka blondyne" ? nie sądzę. dlaczego nie słyszysz tych odpowiedników od dziewczyn odpowiedz sobie sam :D

Gość gość
no ja nie mam z takimi rzeczami problemów mówie wprost może w formie zartow ale wprost nie wstydzę się tego, a mam wrazenie ze np. jak laska używa wibratora to nie przyzna się nawet jak się ktoś zapyta

Gość gość
mowie o swoich potrzebach i fantazjach swojemu facetowi a nie wszystkim dookoła

Gość gość
a jakie masz fantazje? nikt cie nie zna możesz zdradzić. ja mam fantazje np. na temat nauczycielki,albo policjantki teraz dużo ładnych jeździ w radiowozach

Gość ale że komu nie mówimy
ogłaszasz koleżankom że zwaliłeś konia? spoko :D jakoś ja nie znam facetów, którzy takie rzeczy obwieszczają przypadkowej znajomej. ok, rozmowy pomiędzy facetami, albo rozmowa z jakąś laską z którą coś jest na rzeczy. ale żeby tak z d**y? laski gadają miedzy sobą, nie maja potrzeby ci sie zwierzac ze swojego życia seksulanego

Gość gość
a szkoda ze u nas to tabu bo można się dużo dowiedziec

Gość gość
ja mam fantazje o sexie w lesie, na plazy, na dachu bloku :) lubie sie bzykac w roznych miejscach. wibratorki mam trzy, uzywam ich regularnie i wysylam wtedy chlopakowi pikantne smsy, pisze ze robie sobie dobrze, on tez mi pisze ze np. bawil sie pod prysznicem. to jest fajne :)

Gość gość
fajne fantazje akurat na plazy ze swoja bzykaliśmy się na łyzeczke nie wiem czy ktoś widział ale było fajnie, i raz na kocyku na działce i w autobusie ( wcześniej trochę wypiliśmy) zwaliła mi

Gość gość
a w jakich miejscach wy uprawialiście seks

Gość gość
mialas fantazje z dwoma facetami naraz wiem ze masz chłopaka ale pytam o fantazje

Gość gość
ooo w autobusie super :) mój facet robił mi ostatnio dobrze paluszkami w pociągu, a ja jemu dawno temu w knajpie pod stolem. bylam mocno pijana. Nie dokonczylam bo nas wywalili ale wspomnienia niezapomniane ;)

Gość gość
gość dziś z dwoma facetami nie, raczej wolalabym zaprosić jakas laseczke do trójkąta. bardzo lubie całować sie z dziewczyna ;)

Gość gość
w autobusie mi nie zdazyła dokonczyc to był miejski autobus siedzieliśmy na końcu ale jechaliśmy tylko 5 minut skonczylismy w domu

Gość gość
fajna jesteś ucieszyl bym się na miejscu twojego ukochanego jakbys przyprowadziła druga laske. ciekawe czy moja by mi tak kolezanke przyprowadziła- ja tam bym chciał za jej pozwoleniem w innym wypadku nie

Gość gość
moja właśnie poszła na panieńskie i pewnie późno wróci a ja mam potrzebe wiec wiesz. sorry za bezposredniosc

Gość gość
moze Twoja pani tez lubi zabawy z dziewczynami, zapytaj delikatnie ;) mój facet jest bardzo na tak zeby sprobowac z dwiema dziewczynami, mamy tylko jeden problem ze nie mamy w otoczeniu takiej kolezanki, z ktora moglibysmy to zrealizowac. a przeciez nie wezmiemy jakiejs płatnej panny, to ma byc fajna zabawa.

Gość gość
tez siedze dzisiaj sama i juz jestem po sesji z por/noskami i wibratorkiem. tak mnie jakos naszlo w poludnie ;) Ciebie tez pewnie czeka dzisiaj zabawa we wlasnym towarzystwie, czasem to calkiem przyjemna alternatywa.

Gość gość
wszystkie koleżanki wokoło maja facetów nie ma wolnej wiec ciężko będzie. ale moja na to by chyba nie poszła. chociaż jakby ja kolezanka namówiła to moze

Gość gość
no właśnie pisze z toba i zabawaim się penisem od dwóch godzin. tez oglądam p****lki . już dwa razy doszedłem teraz jeszcze trzeci i koniec na dzisiaj

Gość gość
pewnie. samemu tez nie raz fajnie się zadowolić cos odmiennego,

Gość gość
po tej naszej rozmowie to naszła mnie ochota na tego trókacika

Gość gość
jesteś jeszcze kolezanko

Gość gość
haha ciesze sie ze sie dobrze bawisz ;) swoją drogą szacun, ze mozesz tyle razy szczytowac. z mojego po jednym razie już jest dętka, ale i tak uwielbiam go zadowalać

Gość gość
jestem jestem zagapilam sie na eurowizje haha zapytaj swojej o trojkat jak wroci podpita. słowa pijanego to mysli trzezwego ;)

Gość gość
powiem ci tak ze nieraz wiem ze moja nie będzie w danym dniu miała czasu to i jednego dnia z 5 razy musze chodź nie zawsze sa takie dni. a nieraz wyszlo tak ze jednak była w domu i po moich kilku razach był seks i dziwiła się ze tak mało spermy, to sobie pomyślałem dziewczyno ja się już wystrzelałem dziś.

Gość gość
raczej wypita nie będzie dziś takie lekkie panieńskie, takie odjechane to miała tydzień temu. a ja wtedy byłem na kawalerskim 4 dni w warszawie oj działo sie

Gość gość
Bo wy panowie siedzicie jeszcze na drzewach, a my juz dawno z nich zeszłysmy :-) To jest odpowiedź dla autora

Gość gość
hehe pewnie sie domysla. moj tez czasem tak trysnie ze ledwo zauwaze to pytam go czy juz dzisiaj cos bylo na rzeczy, ale zawsze sie wypiera. bardzo lubi kiedy ja mu opowiadam jak sobie dogadzałam ale sam sie nigdy nie przyzna. wstydliwy jakis czy co :P a wy mowicie sobie takie rzeczy?