Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek baby rossy goya x5 deluxe

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś posiada ten wózek i mógłby się podzielić opinia na jego temat? Nigdzie nie mogę znaleźć jakiejkolwiek opini na jego temat :-(

Gość gość
Woziłam córcię w Baby rossy Goya x5 :) Wózek sprawdza sie w każdym terenie, wygodny i bardzo duża gondola, zaś spacerówka znów według mnie za mała taka ciasna się wydaje :) Ale ogólnie wózek jest naprawdę wygodny i masywny .

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź a jak sprawa ze składaniem ta gondola to tak fajnie się składa jak pokazują zdjęcia w internecie łatwo jest zapakować do bagażnika? Dodam że bagażnik mam dosyć spory mieści się w nim wózek tako ale np wózek classic z adamex nie upcham ten model goya mi się strasznie spodobał zastanawiam się tylko czy dam radę zabrać wszędzie ze sobą ten wózek. Nie preferuje wozenia dziecka w foteliku samochodowym dłużej niż jazda samochodem od do tym bardziej że dzidzia przyjdzie na świat w lipcu to będą upały.

Gość gość
Ja mogę polecić Anexa Sport. Duża funkcjonalna gondolka, bardzo ciekawy design i mega amortyzacja. Dla mnie nie ma lepszego wózka

Gość gość
Nie kombinuj z wynalazkami. Zobacz sobie Anexa . Bardzo popularny wózek ze względu na design i jakość wykonania. Sprawdzony i łatwy w odsprzedaży.

Gość gość
Polecam Anexa Sporta, naprawdę fajny i dobry wózek. Bardzo sprawnie działająca amortyzacja i duża gondolka oraz spacerówka.