Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety błędnie zakładają, że faceci chcą stałych związków. NIE CHCĄ !

Polecane posty

Gość gość
16:22 ''seks bez zakochania jest nudny,z zakochaniem niesamowity,sprawdzone potwierdzone'' ja się zawsze zakochuję podczas seksu

Gość gość
Kobiety też tak robią.

Gość gość
im tylko chodzi o wyłącznie o darmowy seks bo po co chodzić do burdelu!

Gość gość
17:28 Co robią?

Gość gość
tak ? nawet w prostytutce? albo w płatnej męskiej dziw,ce? :-) fajnie fajnie

Gość gość
dziś kobieta czy mezczyzna pisze?

Gość gość
Zrozumcie mężczyźni was nie kochają! Są z wami tylko dla seksu! Co drugi młody facet zdradza w związku!!!!!!!!!!!! bo chodzi tylko o seks

Gość gość
to miłego zakochiwania ,ja robię odwrotnie zakochuję się w umyśle w wyjątkowości w rzeczach subtelnych albo tych co wzbudzają zachwyt,w mądrości we wszystkim a ciało i ogień na koniec ,wtedy jest idealnie ,

Gość gość
nie mów mi czy mój wariat miłosny mnie kocha czy nie,z gnojami się nie zadaje

Gość gość
ten i ta co się zakochują przez seks są dla siebie idealni,po tygodniu zakochują się w kimś innym i tak się kręci ,głębia uczuć

Gość gość
17:37 Zgadnij

Gość gość
dziś aha, czyli zostaje przy tej, ktora jest dobra w lozku i ciagle daje? to po co zdradzaja, niech odejda jak tacy kozacy sa! ale widac tylko udaja cwaniakow..ale rozstac sie to nie, lepiej zdradzac :D hahahah ale wielcy i odwazni jestescie

Gość gość
dziś c***j wie, pewnie kobieta

Gość gość
ze mnie chcial cała i na zawsze, z zaletami i wadami, ze mnie nie obgada i nie wyśmieje, ze nie bylam tylko na przer00chanie i do widzenia. x Hahahaha nawet nie wiesz jak się mylisz. Większość facetów nie wybiega w przyszłość - nie myśli "ona mi odpowiada w 100(czy nawet 50%) chce z nia byc na zawsze, kocham ja ", a " noo w sumie nie jest zbyt atrakcyjna to nie ucieknie, jeszcze opierze,ugotuje i jeszcze będzie się z tego cieszyć, może z czasem się do niej przekonam ,no ale zaraz nie będzie tak źle, te kilka godzin dziennie wytrzymam bo więcej w pracy,potem będzie dziecko, seks tez pod ręką,co mi tam,czasami jej powiem kocham na odpiernicz, zrobię coś i będzie się kręcić , w sumie gdyby nie to że się starzeje i koledzy zakładają rodziny bo tak wypada to nigdy w życiu bym się nie ożenił a na pewno nią z nią ale takie życie " A z tym obgadywaniem to nawet nie wiesz jak się mylisz bo slyszalam wiele razy i to wcale nie takie mile uwagi , faceci między soba śmieją się z żon i opowiadają intymne szczegóły, U mnie w pracy jak któraś przychodziła to nie dali po sobie poznać oni się usmievhali do niej i byli mili ona też ,potem do męża w domu masz fajnych miłych kolegów ,chyba mnie polubili co im przekazał i sam zresztą wiedział ze to udawane a uśmiech był namiastką szyderczego smiechu ktory siedzial im w głowie

Gość gość
I jak mówiłam nie wybiegaja w przyszłość. W dniu ślubu myślą o najbliższych latach, z nadzieją ze znajdą młodszą i lepsza za jakiś czas, na boku i tak bzykaja chociaż to zależy od ich atrakcyjności bo każdy facet chce być rozchwytywany ale nie każdy może więc w ostateczności zadowolą sir nawet byle jaka i tym zr mają jakiś jakikolwiek seks :)

Gość gość
ty takich znasz,zrozum nie znasz każdego faceta ,takich znasz takie masz koleżanki,jestes prosta poznajesz prostych kolesi

Gość gość
Ludzie, ale poryci co niektórzy tu są. Po pierwsze, nie pisz za każdego faceta, bo każdy jest inny. Po drugie, facet który roznośi intymne szczegóły pożycia, to niedorosły ślimok i taki nie jest wart żadnej kobiety. Zę faceci nie chcą stałych związków, to też jest mit. Nie byłoby tyle rozwodów, gdyby czasy były inne. Często po czasie dopiero ludzie stwierdzają, że jednak do siebie nie pasują, więc pożycie jakiś czas " na próbę" było by wskazane. Wiele czynników wpływa na to że małżeństwa się rozpadają. Postawienie kobiety na równi z męszczyzną, to takie wbudowanie do samochodu drugiej kierownicy i każde "prowadzi" w swoją stronę. :D