Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanticDżentelmen

Dla Ciebie,tajemniczy romantyczny dżentelmen

Polecane posty

Gość romanticDżentelmen

https://www.youtube.com/watch?v=RZkXb_IGS1g Nie możemy dopuścić, aby słowa zostały niewypowiedziane. Nigdy nie pozwolę, by nasza miłość zrobiła krok wstecz. Wszystko co mieliśmy jest nierozerwalne. Zawsze będziesz tą jedyną, jesteś tą jedyną. Nigdy się nie poddam, bo nadal gdzieś tam jesteś. Nic i nikt, nie utrzyma nas osobno. Przełamuję to, ale nadal zmierzam donikąd. Nie przestanę, trzymaj się. Grzmot i piorun, staje się ekscytujący. Rozświetla niebo, aby pokazać gdzie jesteś. Moja miłość wzrasta, historia się rozkręca. Razem to zrobimy, i dotrzemy do gwiazd. Jesteś tą jedyną, jesteś moją jedyną. Jesteś moim życiem, każdym wdechem, który biorę. Niezapomniana, taka niewiarygodna, Jesteś tą jedyną, moją jedyną. Mógłbym Ci powiedzieć, abyś zwolniła i zatrzymała się. Mógłbym zdradzić Ci sekret, ale czy go zatrzymasz dla siebie? Myślę o odkryciu kart, kiedy znajdę miłość. Myślę o zaczekaniu, dopóki jesteś w pobliżu.

Gość gość
Piękne eh....szkoda że nie do mnie :-(

Gość gość
dla kogo dokładnie ?

Gość romanticDżentelmen
21:05 Wiele jest kobiet,ale ta jedna nie może o tym wiedzieć.Kocham ją,ale moja miłość niech zostanie tajemnicą

Gość gość
jesteście zajęci oboje?

Gość gość
Zacznij dzialac skoro jestem jedyna. Rzucaj mi kwiaty i pocalunki do stop. Rozmawiaj. Kochaj. Nie zostawiaj ze swoim wizerunkiem...

Gość romanticDżentelmen
21:15 Ja jestem wolny,ona tak samo,ale zbyt dużo nas dzieli.To co posiadamy,to jakie zasady wyznajemy,to w co wierzymy i czym się kierujemy w życiu.Ona jest moim przeciwieństwem,ale mocno ją kocham.

Gość gość
hmmm... moim zdaniem to nie miłość :-)

Gość romanticDżentelmen
21:31 Ona jest nieszczęśliwa,ja zaś jestem szczęśliwy a moje pragnienie to nieść jej pociechę i radość,dawać szczęście.Fundamentem mojej miłości jest silne współczucie.

Gość gość
moze też ciebie skrycie kocha i dlatego jest nieszczęśliwa - powiedz jej prawdę, przecież to gehenna :(

Gość gość
a może sobie sam stworzyles tą trudna miłość w wyobrażni ...pamiętaj słowa to nie wszystko

Gość romaticDżentelmen
21:40 Jeśli naprawę człowiek kocha to zdolny jest do największych poświęceń....i nie cierpi.Cierpienie bierze się z egoizmu,ja się go wyzbyłem,nawet nie pragnę jej ciała.Pragnę tylko jej duszy,serca,umysłu,obecności.Pragnę aby była szczęśliwa i radosna.Nie ważny jestem ja,ważna jest ona.

Gość gość
super pięknie piszesz można by rzec że taka miłość się nie zdarza ... nie w tym trudnym świecie ale... czy nie zżyjesz w iluzji ? ile masz lat czy ona jest młodsza od Ciebie ? owszem jeśli pragniesz jej wnętrza to piękne ale pamiętaj nikt nie jest idealny czy nie bardzo posłodziłeś sobie tą wybrankę serca ... a gdyby rzeczywistość nie była taka jak myślisz wasza wspólna co wtedy

Gość gość
Skoro tak to rób wszystko zeby byla szczęśliwa a nie p********z o tym na kafe. Duzo takich jak ty lazi po tym swiecie , duzo mówią a nic nie robią 🖐️

Gość gość
Dlaczego sam zdecydowałeś co będzie dla was dobre?

Gość romanticDżentelmen
21:49 i czynię to co należe,ale nie będę pisał tutaj o naszej relacji....ludzie pomyślą,że zwariowałem więc pewne rzeczy niech zostaną tajemnicą

Gość gość
21:49 zgadzam się z tobą, życie mamy jedno, szkoda się męczyć. Jak nie walczysz, jeżeli odpuszczasz to nie nazywaj tego miłością.

Gość gośćL
takie rzeczy trzyma sie dla siebie

Gość romanticDżentelmen
21:50 nie miałem wyjścia,ale gdy nie chcą Cię drzwiami,wchodź oknem.

Gość gość
a mądra jest chociaż?

Gość romanticDżentelmen
21:56 jest mądra ale jedynie po ludzku,ma wykształcenie.

Gość gość
ble, Ona jest nieszczęśliwa,ja zaś jestem szczęśliwy a moje pragnienie to nieść jej pociechę i radość,dawać szczęście.Fundamentem mojej miłości jest silne współczucie. xx koleś się ma za jakiegos yebanego Jezuska albo nadczłowieka. a co kogo obchodzi twoje współczucie, łaskę komus robisz. ogranij sie :D xx nawet nie pragnę jej ciała.Pragnę tylko jej duszy,serca,umysłu,obecności. xx cool, w tym czasie inny bedzie ja wypełniał swoimi ******* frykcyjnymi, bo baba bez seksu świruje i wiednie jej ci.psko. a ty dalej rozmyslaj :D broń nas boże od takich chłopczyków jak ty

Gość romanticDżentelmen
22:04 Seks nie jest najważniejszy,są elementy miliony razy bardziej interesujące np:dotyk delikatny i czuły wzbudzający miły dreszcz...mam swoje lata więc trochę znam życie.Są różne przyjemności niekoniecznie związane z erotyką a dające dużą satysfakcję jak patrzenie w oczy ukochanej osobie,przytulanie się słuchając ulubionej piosenki,czuły dotyk....

Gość gość
żaden z Ciebie dżentelmen skoro siedzisz w 4 scianach i rozmysłach o niej bezsensu zycia braknie i nic z tego nie będzie . jesteś wrakiem żentelmena może i romantycznym ale nic z tego więcej nie ma szans

Gość romanticDżentelmen
[22:09 Ja ją miłuje i nieustannie działam,nie próżnuje, a to co czynię niech będzie tajemnicą.Nie poddałem się i mocno ją kocham pomimo,że mnie nienawidzi :)

Gość gość
A mnie się podoba to co on pisze.m Miło to czytać a nie taką chamówę że komuś coś więdnie

Gość gość
nienawidzi ? no pięknie budujesz tą swoja love odpychając od siebie ?jak ona ma na imie