Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanticDżentelmen

Dla Ciebie,tajemniczy romantyczny dżentelmen

Polecane posty

Gość romanticDżentelmen
09:17 Moją jedyną winą było niedowartościowanie i za szybko chciałem w jej oczach pokazać się z dobrej strony... ten pośpiech mnie zgubił.Mnie życie nie oszczędziło,ale nie chcę o tym pisać.Odrzucenie jest bolesne ponieważ dla osoby która jest dla nas ważna jesteśmy zupełnie bezwartościowi.Nikt nie powinien tak patrzeć na drugiego człowieka,ale ja jej wybaczyłem.Może i ona mi kiedyś przebaczy :)

Gość gość
To napisz jej to wszystko. A w ogole ten kontakt internetowy Wam trwa czy ona nawet nie chce pisać?

Gość gość
Dlaczego tutaj o tym piszesz ???

Gość romanticDżentelmen
09:32 Ona nie chce ze mną nawet pisać...więc muszę działać tak aby pisać bardzo rzadko i zarazem nie być natrętnym.Dużo cierpliwości i pokory potrzeba aby ciągnąć taką znajomość :)

Gość romanticDżentelmen
09:35 bo jestem anonimowy i mogę się wygadać :)

Gość gość
To tak to dzialanie wygląda, ze piszecie raz na miesiąc? I w jaki to cudowny sposób starasz się niby by była szczęśliwa jak kontakt niemal zerowy?

Gość gość
Tego kwiatu jest pol światu dalbys sobie lepiej spokój bo to jest jak w bajce ale punkt za wrażliwa osobowość u mężczyzn rzadka zaleta bo pierwsze patrzą na seks .powodzenia

Gość Anno
wiesz, że ja za tobą też tęsknie, nikt mnie tak nie zranił :(

Gość gość
No pięknie kolejny zraniony artysta robi się ciekawie ...Anna pewnie nie chciała Cię zranić bo właśnie nie porozmawiales szczerze twarzą w twarz

Gość romanticDżentelmen
09:50 Oboje jesteśmy winni,nigdy wina nie leży po jednej stronie.Tylko,że ja nie chowam urazy w sercu.Dla mnie ona zawsze będzie ważna i darzę ją wielką sympatią.Ja jej wybaczyłem,może i ona mi przebaczy.Taką mam nadzieję :)

Gość gość
Ale co ma ci wybaczyć ?????

Gość gość
jak znam życie ...zdradę.

Gość gość
Moze juz Ci wybaczyla. Czekasz az pierwsza napisze?

Gość romanticDżentelmen
09:57 Niedowartościowanie i niepokój,zabrakło mi spokoju serca dlatego tak się porobiło.Utraciłem nawet przyjaźń,czyli dla niej jestem całkowicie bezwartościowy.Mam wielką nadzieję,że kiedyś inaczej na mnie spojrzy :)

Gość gość
co oznacza spokój serca?

Gość gość
To powodzena :-) ale wiesz jak nie pisze to raczej juz wyrzuca Ciebie z pamięci. Ale piszesz zes cierpliwy to kto wie co będzie ;-)

Gość gość
jak bardzo cie nienawidzi? czy życzyła ci smierci, chorób, wypadków lokomocyjnych? to ważne żeby zrozumieć twoją sytuacje? :)

Gość romanticDżentelmen
10:04 Spokój to poczucie bezpieczeństwa,przeciwieństwo niepokoju :)

Gość gość
kochasz ją?

Gość romanticDżentelmen
10:06 Nienawiść której doznaję to całkowite olewanie,pełne ignorowanie.Dla niej jestem jak powietrze albo brudna kałuża.Dlatego długi czas czułem się właśnie w ten sposób,ale na szczęście uwierzyłem,że jestem wartościowy.Odrzucenie robi niewyobrażalne szkody,bo jest zaprzeczeniem szacunku wobec drugiej osoby.nie chodzi mi o odrzucenie miłości,chodzi mi o odrzucenie mnie jako osoby,człowieka i przyjaciela.Utraciłem bardzo dużo,ale nie poddam się.Jestem bardzo cierpliwy :)

Gość romanticDżentelmen
10:12 Kocham ją,ale nawet gdybyśmy byli przyjaciółmi to byłbym zaspokojony w zupełności.Przyjaźń to też miłość tylko,że bez cielesności,takie porozumienie dusz :)

Gość gość
jak warto zawalczyć to walcz. Ja kiedyś tak walczyłam i przeszło mi koło nosa mase wartościowych kobiet. Utraciłem coś wiecej. Kiedy udało się wywalczyć okazało się że to była strata czasu.🖐️

Gość gość
jestes konkretnie pierd.olniety. jakis impotent, no bo kto inny by sie zadowolil tylko porozumieniem duszy i portfela :D

Gość gość
Haha usmialam się :-D

Gość romanticDżentelmen
10:26 Wybaczam Ci te ostre i prześmiewcze słowa.Nie jestem impotentem,zaś żądza nie ma nade mną władzy.Nie neguję pożądania,ono jest we mnie,ale na uwięzi jak pies na smyczy.Mam pełną kontrolę :)

Gość gość
Według mnie to wielka szczęściara :) Ile bym dała by tak o mnie powalczył ktoś 😘

Gość gość
Przeciez on nie walczy, nawet kontaktu z nią nie ma regularnego. To taki koleś ktory bajkopisarzy nic więcej.

Gość gość
Skoro ona unika kontaktu, to normalne że sporadyczny. Ale facet widać wie jak kochać skoro nadal mysli i walczy

Gość gość
mitoman żałosny do tego

Gość gość
"Walczy" pisząc raz na ruski rok, zamiast się z nią spotkać i porozmawiać jak ludzie. Bo "miłość musi zostać tajemnicą", proszę Was 🖐️