Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanticDżentelmen

Dla Ciebie,tajemniczy romantyczny dżentelmen

Polecane posty

Gość romanticDżentelmen
22:15 Nienawidzi mnie,ale to nie moja wina.Taka jej natura.Po prostu nie docenia we mnie cennych wartości którymi się kieruję w życiu. :)

Gość gość
Jakie wartości?

Gość gość
Dziwne rzeczy. Za te wartości tak skrajnie że aż nienawidzi? Szok

Gość gość
skoro cenne to jej prawde powiedz zwyczajnie gdyby jutro swiat miał się skonczyc zrobiłbyś to ?

Gość gość
22:08 o tak zgodze sie, ale pod jednym warunkiem - gdy go możesz mieć teoretycznie kiedy tylko zachcesz i nie masz bog wie jak dlugiej abstynencji. powiedz komus kto nie mial seksu od 5 lat, że ważniejsze jest porozumienie dusz i trzymanie za rączki to bądź pewny ale napluje ci w twarz. tak samo jak z jedzeniem, jak masz pełną lodówkę to wydziwiasz, robisz diety, a to mi sie dzis nie chce ugotowac, a to nie zjem - a powiedz to głodującemu, ze jedzenie jest nie ważne i mozna w sumie zyc bez niego. mam alergie na takich jak ty. xx o dzialasz za kulisami - staczasz sie, kupujesz pompke i obciązniki na ch.uja, leczysz chlamydie, obrzygujesz sie po wodeczce, wp******lasz jak maniak po trawce. dzialaj dzialaj :D

Gość gość
ciekawy temat tytułem "każda " może się czuc taka wyjątkowa ,nie wiem czy jesteś pewien ze "twoja wybranka to akurat przeczyta skoro się boisz mówic dogłębnie z szczegółami , na szczęście ja jestem mężatką wiec to nie o mnie , ładnie piszesz powodzenia w Twojej miłości niespełnionej ...

Gość gość
Nawet jak ktoś nie ma seksu pięć lat to czemu ma napluć za porozumienie dusz?

Gość gość
Mówisz atorze, że seks nie jest najwazniejszy. Nie jest może najwazniejszy, ale ważny, Jest dopełnieniem miłości. Nie wiem ile masz lat, mogę jednak przypuszczać...nie dokończę:-) ty juz wiesz najlepiej jak to jest z Tobą.

Gość gość
a wiesz jak koncza ludzie, ktorzy pier.dola o porozumieniu dusz i czekaja laaata na wyimaginowany twor, ktory ma sprostac ich wymaganiom? w pewnej chwili tak ich krocze swedzi niemilosiernie, ze juz nie wytrzymuja. i tak oto kobiety romantyczki idealistki daja sie przer.znac pierwszemu lepszemu kacapowi od ktorego yeb.ie kaszanka, a mezczyzni- niepoprawni romantycy - wystawiaja w koncu palke w klubowym szalecie do o*******ecia pierwszej lepszej albo wala do prostytutki. ach, ale uwielbiam ludzi z wznioslymi ideami, dobre do30stki, potem nie ma sie juz zadnych zludzen.

Gość gość
(22.36)nie o to mi chodziło tylko o to że od porozumienia dusz się zaczyna na seksie kończy a nie odwrotnie. Tak chyba będzie dobrze?

Gość gość
tak będzie idealnie :-)

Gość gość
Zmień dilera.

Gość gość
zrozumcie że to jak kochacie zależy od tego jaką macie wrażliwośc i poczucie piękna itd. proszę zostawić autora w spokoju ,on ma swój typ i kobiety podobne do niego istnieją i odrzuca je od prostaków od swędzącego krocza i innych takich już nawet nie chce mi się cytować

Gość gość
Od kiedy byłam młoda, wiedziałam, że cię znajdę Ale nasza miłość była piosenką śpiewaną przez umierającego łabędzia W nocy usłyszysz, jak wołam Usłyszysz, jak wołam A w swoich snach zobaczysz, jak upadam, upadam Oddychaj w świetle Zostanę tu, w cieniu Czekając na znak, gdy czas upływa Wciąż, i wciąż, i wciąż A podczas nocnego niepokoju Wszystkie gwiazdy przypominają mi o twoim pożegnaniu, twoim pożegnaniu W nocy usłyszysz, jak wołam Usłyszysz, jak wołam A w swoich snach zobaczysz, jak upadamy, upadamy W nocy usłyszysz, jak wołam Usłyszysz, jak wołam A w swoich snach zobaczysz, jak upadamy, upadamy Oddychaj w świetle i pożegnaj się Oddychaj w świetle i pożegnaj się https://www.youtube.com/watch?v=1mkUp1V3ys0 dobrej nocy autorze :-)

Gość gość
na jekiego

Gość gość
Głupek jesteś!

Gość romanticDżentelmen
22:30 Jeśli kochasz mocno i prawdziwie to potrafisz zapanować nad seksualnością.Nie jesteśmy razem więc niepotrzebne mi dodatkowe palące pragnienie jej ciała.Seks jest ważnym elementem w życiu,ale każdy związek zaczyna się od porozumienia serc.Dopiero później cielesność i te sprawy :)

Gość gość
Nie kumam tego. Skoro ja kochasz to nie mozesz spróbować związku z nią?

Gość romanticDżentelmen
08:10 Ona ma wybór,są pewne granice których nie jestem w stanie przekroczyć.Nic na siłę,ale mam wielką nadzieję,że kiedyś mnie doceni i zaakceptuje.

Gość gość
A tam. P********ie. Szkoda życia na czekanie.

Gość gość
Granice i czekanie aż znajdzie dżentelmena innego wtedy dla Ciebie będzie za późno zostanie żal ze jednak nie zrobiłeś nic tak naprawdę z tej twojej miłości a przecież jeśli się kocha to fundamentem są wspólne chwile wieczory przytulenia i długie rozmowy

Gość romanticDżentelmen
08:37 Nawet jeśli zostaniemy tylko przyjaciółmi,będę usatysfakcjonowany.Przyjaźń to braterstwo dusz a to jest wiele,bardzo wiele.Gdy zobaczy we mnie człowieka i przestanie traktować jak powietrze moja tęsknota będzie zaspokojona :)

Gość gość
Skoro Cię nienawidzi to walka z wiatrakami u kobiety jest ciężko na zmianę zdania skoro juz "podpadłeś"

Gość romaticDżentelmen
08:51 Ja potrafię wybaczać,życie mnie tego nauczyło bo nikt z ludzi nie jest doskonały.Każdy ma zranienia zadane przez innych,każdy dźwiga jakieś brzemię,ale pomimo moich błędów zasługuję na przebaczenie.

Gość gość
Jaki masz z nią kontakt ? Tj widujesz ja w pracy czy wogole jest z Twojego miasta ? Jak sadzisz jak długo psychicznie wytrzymiesz taka jednostronna miłość

Gość romanticDżentelmen
09:00 Mamy jedynie kontakt przez internet,ale o szczegółach nie będę pisał.Wytrzymuję to ponieważ jestem bardzo cierpliwy,mogę czekać nawet latami.To takie przyjemne uczucie walczyć dla niej i każdego dnia czekać cierpliwie :)

Gość gość
Jak można nienawidzić kogoś za wartości? To jakie to są wartości - chyba k***wskie jakieś, albo po prostu bardzo ją zraniles a teraz zgrywasz wielce zakochanego i czekasz na "przebaczenie' z tymi swoimi romantycznymi p*****lami. Jak babka ma trochę oleju w głowie to się nie doczekasz. I bardzo dobrze, za błędy mój drogi się płaci.

Gość gość
Co ona takiego w sobie ma ze jestes gotowy czekać latami ,przecież jutro moze się wiele zmienić .wiesz chociaż jak wygląda ? Wiesz przez internet można wiele ciepłych słów pisać ale rzeczywistość nie jest juz taka slodka