Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romanticDżentelmen

Dla Ciebie,tajemniczy romantyczny dżentelmen

Polecane posty

Gość romanticDżentelmen
11:12 Jak mogę się spotkać skoro ona nawet nie chce mi odpisać.Mam się narzucać?Zabiegam o nią w sposób subtelny i cierpliwy.Jeśli będę natarczywy,niecierpliwy i głupi mogę nawet odpowiadać prawnie,za tzw nękanie.To jest karalne.

Gość gość
Normalnie idziesz pod jej chalupe albo robote i tyle, mowisz ze chcesz sobie wszystko z nią wyjaśnić, i powiedz jej to co tu nam wypisujesz. Jak się odkreci na piecie i zniknie - to trudno. Ale siedzenie tutaj i p********ie nigdy nie polepszy sytuacji, myślisz ze cudownie jej przejdzie czy jak? Nie masz jaj i tyle.

Gość gość
Jak do niej raz podejdziesz na ulicy to Cie przeciez nie zapoda na policje juz nie przesadzaj i nie wykrecaj sie 🖐️

Gość romaticDżentelmen
11:27 Jakiś czas temu trochę częściej pisałem więc zagroziła,że zgłosi to na policję jako nękanie psychiczne.Od tamtej pory zrozumiałem,że częstsze wiadomości ją irytują.Nie chcę męczyć jej psychicznie,więc od tamtej pory piszę bardzo rzadko i to się nie zmieni.Nie mam wyjścia.Są pewne granice których nie przekroczę.

Gość gość
Jak tak sytuacja się ma, to zapomnij nawet o znajomosci, o przyjaźni czy miłości nie wspomnę. Ty cos musiales niezle nawiwijac ze AZ TAK sprawy się mają, to na pewno nie są "inne charaktery", czy światopogląd bo za takie rzeczy nie zrywa się znajomosci i nie straszy policją

Gość gość
ale z tego co zrozumialam to nigdy nie byliscie razem zatem: xx Nienawiść której doznaję to całkowite olewanie,pełne ignorowanie xx mylą ci się pojęcia. to nie jest nienawisc a olewanie, traktowanie cie jak powietrza xx zdajesz sobie sprawe, ze jestes w gorszej sytuacji niz jesliby cie nienawidzila. jak ktos cie ma na ciebie w..bane, to juz nic z tym nie zrobisz. nienawisc daje jeszcze jakies nadzieje, bo najczesciej ten kto mocno nienawidzi rownie mocno kiedys kochal :) powodzenia :)

Gość romanticDżentelmen
11:37 Zamiast nienawiści mogę użyć słowa zabójstwo.Nie w sensie fizycznym,ale takie psychiczne.Żyjesz a dla tej osoby nie istniejesz.Po prostu Cię nie ma i świadomość tego najbardziej boli.

Gość romanticDżentelmen
11:37 Jeśli dla niej nie istnieję,bo umarłem w jej sercu to jak można nazwać uczucie którym się ona kieruje?Logicznie się zastanów.

Gość gość
odetnij sie, bo szkoda zebys sobie zycie marnowal. jest wiele innych kobiet.

Gość romanticDżentelmen
Raczej przeżywałem cierpienie wręcz nie do wytrzymania,ale obecnie jestem szczęśliwym człowiekiem.Nie mam żalu do niej ani gniewu.Po prostu nie potrafię o niej zapomnieć.

Gość gość
szczesliwy a nie potrafi zapomnieć o miłosci....coś tu się nie klei :P

Gość gość
do ilu stron nabijamy ten temat zebys lepsza kase zgarnal, 5 wystarczy czy moze do 10?

Gość romanticDżentelmen
11:52 To jest tak,że pisząc do niej odczuwam satysfakcję i szczęście.Cieszy mnie to,chociaż mam ten minimalny kontakt z nią.Lepsza taka relacja niż żadna.

Gość gość
:D taka forma masochizmu. Lubisz się nad sobą znęcać? :D

Gość gość
Jakiś czas temu trochę częściej pisałem więc zagroziła,że zgłosi to na policję jako nękanie psychiczne. x do tego miejsca rozumiem x Od tamtej pory zrozumiałem,że częstsze wiadomości ją irytują.Nie chcę męczyć jej psychicznie,więc od tamtej pory piszę bardzo rzadko i to się nie zmieni. x straszy Cie policją dlatego piszesz rzadziej? :D Nic tu sie nie klei :D

Gość gość
Ona go straszy, on ją kocha ale nie ma z nią kontaktu, i jest szczęśliwy-troll.

Gość romanticDżentelmen
11:59 Policja to drugorzędna sprawa,prawdę mówiąc nie boję się konsekwencji prawnych.Najważniejsze jest to aby jej nie denerwować.Po co mam ją doprowadzać do furii,nic przez to nie zyskam :)

Gość gość
powiedz czemu wpada w furie? :P

Gość gość
Pewnie dlatego,ze on jest romantykiem i takim doskonalym facetem.

Gość gość
biedna kobietka...nienawidzi go za ta miłośc jaką na nią wylewa 😘

Gość gość
uwazaj, bo jak ona kiedys zajdzie w ciaze i ja tak zdenerwujesz ze poroni to mozesz miec nieprzyjemnosci

Gość gość
gorzej że przez takiego czuba nie moze sobie kobieta zycia ułozyć, bo żaden kolejny facet nie zniesie że mu się jakiś dżentelmen przy ogródku pałęta :classic_cool:

Gość gość
Smieszne i Swietne Bardzo zabawne i... na czasie : ) ciąg dalszy nastąpi ? ;)

Gość gość
dziś no i o to chodzi, taki przemyslny plan z jego strony. nie chcialas mnie dziffko to teraz ja sie zabawie. takie klewer i triki triki :)

Gość gość
Psychopata. Nęka i uważa że ją kocha. Daj palancie jej spokój. Żadna kobieta nie zasługuje na takie traktowanie

Gość gość
Drogi autorze, już chyba czas na rozmowę w cztery oczy z Twoją ukochaną. Nawet , kiedy wpadnie w furię :-) warto spróbować. :-) Minął jakis czas...wszystko jest mozliwe.

Gość gość
bez sęsu :P

Gość romanticDżentelmen
13:57 Ja jestem jedynie ofiarą.Twoja nieczułość Cię zaślepia.Nie masz pojęcia ile z siebie daję a daję tyle ile mogę i na ile mnie stać.Nie krzywdzę jej,ale wspieram i pomagam.Raz w miesiącu napisać wiadomość nie jest żadnym nękaniem. https://www.youtube.com/watch?v=2AIPrVchJN8 Jeśli byłoby mi przykro Złożyłbym ślub milczenia Nie wypowiedziałbym jednego słowa jeśli byłoby mi przykro Jeśli byłoby mi przykro Byłbym na moich rękach i kolanach błagaj bardzo proszę jeśli byłoby mi przykro ale nie żałuję niczego

Gość gość
Na czym pomaganie i wspieranie polega?