Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oolluunia

Jednodniowa miesiączka

Polecane posty

Nie wiem czy to normalne, ale jak skończyłam sie kochać z mężem , zauważyłam ze mam krwawienie .. Zdziwiłam sie ponieważ był to dopiero 20 dzien cyklu . Przewaznie @ pojawia sie u mnie ok. 28 dnia cyklu . Jeszcze bardziej zastanowiło mnie to ze juz kilka godzin pózniej krwawienie było jak sama końcówka @ i pózniej zniknęło . Czy któraś juz tak miała ? Dodam, ze około dwa dni przed tą sytuacja miałam dziwne bóle podbrzusza

poczekaj do terminu miesiączku i zrób test ! :) I koniecznie daj znać !!! Ja też za kilka dni będę testować , może się nam uda :) Masz jakieś dolegliwości inne niż zwykle oprócz tego co napisałaś w poście ??

Gość gość
Jedyne co to bóle podbrzusza cały czas się utrzymują i dzień później jeszczę miałam plamienia . Nic innego nie ma i boję się że to fałszywy alarm :(

Gość gość
Ja kiedyś tak miałam, tylko że miesiączka przyszła w terminie ale zamiast trwać 5 dni to trwała 1 dzień a drugiego dnia było skąpe plamienie i tyle. O ciązy wtedy nie było mowy bo nawet nie było szans na to, zresztą temperaturę mierzyłam cały cykl i spadła jak przy miesiączce, zaczęłam po tym brac magnez i wiesiołek. Kolejna miesiączka tez była słaba ale juz trochę dłuższa i w miarę czasu sie to wydłużało. Myślę że to były jakieś wahania hormonów czy coś. Ale w 20 dc to mogła być implantacja albo co innego. ja jak obserwowałam cykle to mi sie też zdarzyło że mi sie 2 razy w dosyć sporych odstępach czasu cykl skrócił, raz na 23 dni a raz na 24. Miesiączki były co prawda w miarę normalne i w obu przypadkach było to dlatego że miałam bardzo wcześnie owulacje. Chyba 8 albo 9 dc z tego co pamiętam.