Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoras z was jest w zwiazku z szalonym, zakreconym chlopakiem??

Polecane posty

Gość gość

Takim odwaznym, majacym glupie pomysly, ktory nie boi sie zagadac do kogos na ulicy? jak jest w takim zwiazku? poznalam takiego chlopaka i sie boje czy nie bede musiala sie za niego wstydzic:)

Gość gość
przestan pisac rzeczy dziwne

Gość gość
Ja jestem, jest smiesznie, nie nudze sie nigdy ;)

Gość gość
Ja tez jestem ale tylko dlatego ze trafiam na skrajnosci, albo zbyt nudni albo szaleni.. W dwojga zlego wole tego szlaonego

Gość gość
chodzi Ci o kogoś typu Ravgor, Jeleniejaja itp? :P oni to są dopiero odjechani :D

Gość gość
ja mialam szanse, ale nie skorzystalam, nie nadazalabym za kims takim :p mimo, ze tacy faceci sa bardzo pociagajacy, ale chyba do mnie nie pasuja.

Gość gość
Zawsze chciałem być taki szalony, ale to wbrew mojej osobowości. Kobiety lubią takich mężczyzn, dlatego aspirowałem do bycia takim. Dlatego śmiało bierz się za niego, bo Ci go inna zwędzi :)

Gość gość
Dokladnie. To typ Ravgora i Jeleniejaja

Gość gość
Gosc 15:50 Nie zmieniaj się, uwierz mi,ze chcialabym aby ten byl spokojniejszy i mial wiecej oglady. Jego wariactwo to raczej przeszkoda. Traktuje mnie dobrze wiec sie zastanawiam nad zwiazkiem z nim ale jesli mialabym wybierac wybralabym spokojneijszego chłopaka :) pozdrawiam

Gość gość
Ale trzeba mieć ten błysk w oku i coś czym można zachęcić do siebie dziewczynę. Z perspektywy pewnie wolisz, żeby ten mężczyzna był spokojniejszy, ale gdyby od początku był spokojny to pewnie nie zwróciłabyś na niego uwagi, no niestety takie to wszystko pokręcone jest :|

Gość gość
no to super typ :D a co,obawiasz się,że jak taki szalony to Cię zdradzi bo poderwie jakąś dziewczynę na ulicy?

Gość gość
Troche sie tego boje, ale bardziej boje sie ze ja mu sie szybko znudze

Gość gość
rozumiem Cie bo ja pewnie czułabym się podobnie..nie jestem szalona i mogłaby mu przeszkadzać moja spokojność..

Gość gość
Mam laske niczym Harley Q partnerka Jokera, ciezko za nia nadazyc, jeszcze mi flirtuje z inymi ale mowi ze odbieram to zle bo jets po prostu mila ale widze gdzie jest ta granica, masakra

Gość gość
Pewnie ta laska to w łóżku ogień, co kolego :) ?

Gość gość
gosc 21;10 oj nie narzekam to fakt ;)

Gość gość
Ja zawsze marzyłem o takiej wariatce, a jak mówisz że jeszcze potrafi wyznaczyć sobie granice, to już chyba ideał. Jak udało Ci się ją zdobyć?

Gość gość
gość dziś To trzeba przyznac ze nie nudze sie z nia a i w lozku tez temperamentna. A poznalem ja bo zagadalem do niej na fejsie, nie wstydzilem sie mialem tego dnia dobry humor, mimo iz do przystojniakow nie naleze. powodzenia, takie tez chodza po swiecie, tylko nie mozna przejmowac sie jak jeden czy dwa razy nie wyjdzie tylko caly czas probowal, w koncu gdzies bedzie taki szaleniec czekal na ciebie cumplu ;)

Gość gość
gość dziś Ehh dzięki za dobre słowo, ale mam wrażenie że w moim przypadku to jednak coraz mniej realna perspektywa :(

Gość gość
gość wczoraj Dlaczego mniej realna kolego?