Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy napisałam mu coś nie tak?

Polecane posty

Gość gość

Jesli napisałam cos takiego " Przepraszam, ze nie odpisywałam Ci przez weekend, ale byłam tak zajęta przygotowaniem do egzaminu, że nawet nie zauważyłam, ze przyszły mi jakieś smsy. A co tam u Ciebie? Ja już jestem po egzaminie i pytania były trudne, na wiele musiałam strzelać ale mimo wszystko jestem dobrej myśli że może się udało :)" Tak obiektywnie, palnełam jakas gafe? Bo nie wiem czy sie nie obraził...

Gość gość
up

Gość gość
moze mysli ze to tylko wymowka

Gość gość
Od razu widać, że trochę wymówka, bo na pewno widziałaś te smsy, nie mów że nie :P

Gość gość
normalny sms, nie ma w nim nic takiego za co by się mógł obrazić

Gość gość
No tak między nami pisząc to była wymówka :) Bo poprostu byłam gdzieś ze znajomymi, a nie chciałam się przyznać jemu za bardzo do tego bo on jest strasznie zazdrosny...

Gość gość
nie wierzy, że mogłaś nie widzieć smsów

a co to byl za egzamin? z wolania ze chcesz siusiu? czy wiazania butow?

Gość gość
On też zobaczy, że trochę się wykręcasz, ale normalny człowiek by się za to nie obraził. Pomijam, że może jednak nie jest normalny, skoro czujesz się niekomfortowo i nie chcesz mu mówić, że wyszłaś do ludzi :P

no pewnie sie obrazil, ze mu nie odpisywalas i ze egzamin byl dla Ciebie wazniejszy. Troszke zawalilas sprawe, bo jednak moglas mu odpisac. Nie wiem co to za problem poswiecic kilka minut, aby odpisac. A tak to masz teraz zgryzote. Moze mu przejdzie itd faceci czasami sa pamietliwi, ale po jakims czasie odpuszczaja. A na drugi raz po prostu mu odpusz. No i nie sciemniaj, ze nie widzialas, przzciez to smieszne, na pewno Ci w takie tanie wymowki nie uwierzy

Gość gość
mi jeden napisał że długo nie pisał bo był zajęty,cóż ,to ja teraz jestem cały czas zajęta i już nie zainteresowana :-) więc zależy jakie kto miał oczekiwania,oczywiście to mogła być gierka ale ryzykowna,jak widać na moim przykładzie

Gość gość
Prawda jest taka, ze siedziałam ze znajomymi ( bo na egzamin niewiele się uczułam bo i tak jest prosty) i niby odczytałam te smsy, ale jakoś miałam mu odpisać pozniej i zapomniałam :P wiem, ze nie powinnam była, ale taka prawda...

Gość gość
nie odpisać przez weekend? XDDD i co go chuj obchodzi jak ci poszło

Gość gość
Ale jakbym napisała prawdę, że zapomniałam mu odpisać to wcale by lepiej nie zabrzmiało... więc musiałam coś wymyśleć

Gość gość
Dlatego kiedy indziej lepiej napisać, że odczytałaś wiadomości, ale nie miałaś głowy aby odpisać konkretnie :) Pomija to całą prawdę, a jednocześnie nie jest kłamstwem.

Gość gość
A to jakaś tresura Ciebie jest? Byłaś zajęta i nie odpisałaś, bez przesady, obrazić się bo nie odpisujesz na każde pierdnięcie? Każdy ma swoje życie i obowiązki, co z niego za bluszcz, że tsk sje martwisz? A jak sie obraxi to olej go ciepłym sikiem

Gość gość
No może i tak by było lepiej, ale już wysłałam więc przepadło :P pewnie uzna ,ze sciemniam... a dodatkowo on jest zazdrosny to teraz moze myslec, ze nie wiem co tam robiłam

Gość gość
15:19- no niby tak, ale poczułam sie z tym jakoś nie fair ze mu nie odpisałam

Gość gość
Jestem kobieta, Ale niektóre mnie przerażają. Byłaś ze znajomymi zapomniałas odpisać na smsa, a teraz lament co on sobie pomyśli? A co CIE to interesuje? Skoro pokazalas, ze za wiele to on dla Ciebie nie znaczy, bozeeee widzisz i nie grzmisz..

Gość gość
przecież to że wtedy zapomniała nie oznacza, że jej na nim nie zależy bez przesady..

Gość gość
Jesli mu zrobisz super kolacje I kupisz jakas porzadna konsole na przeprosiny to moze ci wybaczy takie karygodne zachowanie.

Gość gość
A to jakaś tresura Ciebie jest? Byłaś zajęta i nie odpisałaś, bez przesady, obrazić się bo nie odpisujesz na każde pierdnięcie? Każdy ma swoje życie i obowiązki, co z niego za bluszcz, że tsk sje martwisz? A jak sie obraxi to olej go ciepłym sikiem x Taa, ale jakby tobie lala ktoś tak nie odpisał, to byś pisała zupełnie coś odwrotnego. Hipokryzja idiotek nie ma granic.

Gość gość
obraził się bo go wcześniej olałaś i tyle... ale tobie i tak na nim nie zalezy skoro wolisz ze znajomymi siedzieć więc luz

Gość gość
na kilometr czuć ściemą przy takim smsie. boszszsze...jesteście niektóre jednak durne.

Gość gość
Pewnie sie zabawiala ze znajomymi i po takiej orgietce miala wszystko gdzies i zapomniala :p

Gość gość
byla na grillu i zgrillowala wszytskie kiebasy;)