Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Jakiś czas temu dowiedziałam się że jestem w ciąży co bardzo mnie ucieszyło jak i mojego partnera. Spotykaliśmy się rok czasu , byliśmy mega szczęśliwi . Ale gdy tylko dowiedzieliśmy się o dzidzi zaczęło się między nami psuć. Częste kłótnie , jego częstsze wychodzenie z domu załatwianie spraw , podejrzenia, jakieś wymyślane historie , że dowiedzial się o moich zdradach co nigdy nie mialo miejsca.. Nieraz powiedzial ze to nie jego dziecko ze grosza nie da na niego i moje ''zachcianki' I pewnego dnia mnie zostawil. Musialam wrocic do rodzicow , wie ze oni pomoga mi zawsze i moze dlatego tez to zrobil ? Czy ktoras z was byla w podobenj sytuacji? Czy wiadomosc o przyjsciu na swiat dziecka przerosla go ? Nie jest gotowy ? Dodam, ze jest starszy odemnie o 9 lat, on ma 31 :/ Nie moge wyobrazic sobie zycia bez niego, boje sie ze bede samotna mama i juz nigdy nikogo nie znajde , ze nie ebde szczesliwa. Zaczynam zalowac ze zgodzilam sie na to by zaczac starac sie o dziecko .. Teraz czasu nie cofne ale jestem zalamana i pzrerazona dlaczego tak ze mna postapil :(

Gość gość
czyli jesteś 22 letnią dziunią co się za star**** wzięła jeżeli tak stary chłop bierze się za młodą to tylko mu jedno w głowie jakby chciał żony i dziecka to by szukał kobity w swoim wieku

Gość gość
a ktoś ci kazał uprawiać seks przed ślubem? wziełaś nieprawiczka to masz za swoje

Gość gość
tępa suka jakich teraz pełno, teraz masz już przejèbane, samotna matka zostaniesz, gwarantuje

Gość gość
A co to malo zwiazkow co taka roznica ze mloda i starszy ? I jakos zyja dzieci rodza slub biora ... Czemu odrazu ze tepa suka ?

Gość gość
30latek który rozgląda się za 20latkami to przeważnie spaczony psychicznie człowiek

Gość gość
po co brałaś takiego star***a

Gość gość
Jest nieodpowiedzialny i tyle.szczerze jesli go naprawde nie zdradzilas to on specjalnie wymyslil to po to by zostawic Cie z dzieckiem wymyslil tak zwana wymowke no ale nie wiem jak tam miedzy wami wczesniej bylo ale dasz rade jak sama napisalas rodzice Ci pomoga i bedziesz miala ich wsparcie dasz rade :)

Gość gość
oddaj na adopcje i tyle, i nie powtarzaj takiej głupoty w przyszłości

Gość gość
jak ja moge oddac dziecko do adopcji?! nie mialabym serca jakbym taka byla to bym usunela w pierwszych tygodniach jak sie tylko dowiedzialam. za takie komentarze serdecznie dziekuje . ; ) dziecko do adopcji bo ojciec nieodpowiedzialny ? heh

Gość gość
p*****ał stary młoda a potem zostawił

Gość gość
Jestem w szoku co tutaj przeczytałam. Dziewczyna ma 22 lata i jest w ciąży z facetem którego kocha, co w tym złego? Facet okazał się niedojzaly jak na swój wiek albo porostu nie chciał mieć dziecka. jesteś młoda ale nie jesteś już 16 letnią dziewczynka, dasz sobie rady, nie słuchaj tych komentarzy żeby oddać dziecko czy tepa suma. Jak nie macie nic mądrego gowniary do powiedzenia to się nie wypowiadajcie bo narazie to wy się zachowujecie jak tepe suki. To że będziesz mieć dziecko nie oznacza że zostaniesz sama, jesteś młoda poznasz kogoś rozsądnego ale narazie będziesz mieć dziecko zrobilabys największy błąd gdybyś go oddała. Ono nie jest niczemu winne. Jestem pewna ze sobie poradzisz.

Gość gość
błąd taki że uprawiała seks przed ślubem i to ze staruchem

Gość gość
zdychaj flądro

te wszystkie co tu tak okropnie piszą ..współczuję wam serio . Jak można potępiać tak ludzi. żal mi was. A tobie autorko postu życze powodzenia i wiary że dasz radę bo jak każda mama nie poddaje się

Gość gość
I taki jest obraz kobiety w Polsce! , , to skończeni debile, nie powinni w ogóle znaleźć się na tym forum i w ogóle zabierać głosu w temacie. Ze też takich durniów ziemia nosi! Faceci to łowcy kobiet na seks i nic więcej, zapładniacze, zwykła zwierzyna, pozbawiona umysłu! A na kobiecie spoczywa całe życie odpowiedzialność moralna, finansowa, opiekuńcza za wychowanie dziecka. Moim zdaniem rząd powinien zająć się tymi dzieciorobami unikającymi wychowywania swoich dzieci i marnowania i niszczenia życia kobiety, pozbawionej szans na normalny związek. Kobiety powinny się tego domagać!!! Życzę ci autorko, aby życie ci się ułożyło i żebyś szybko zapomniała o tym śmieciu, nawet jak się okaże że zmieni zdanie!!

Gość gość
Jak dla mnie to sama sobie to nawarzylas. Nie mowie, ze twoj wiek to za malo na planowanie ciazy, bo roznie bywa. Nie mowie, ze dziecko ma byc koniecznie po slubie. Nie mowie, ze zwiazek ze starszym facetem to pomylka. Nawet nie skrytykuje staran o ciaze po roku zwiazku. Ale jak to Wszystko dodac razem, wychodzi, ze planowanie dziecka w tej sytuacji to brak odpowiedzialnosci. Powodzenia, scigaj goscia o alimenty.