Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tak mozna dziecku robic

Polecane posty

Gość gość

Mam dziecko 4 letnie nie wychowuje go na codzień bo się roztalem z matką dziecka ale kontakt mam dobry mam 9 widzen w miesiącu praktyczne calodniowych. Ostatnio zaczelem odwiedzać matkę dziecka i syn szedll spać i miall starty telefon i chciał pooglądać kilka obrazków z telefonu. Ale matka mu nie pozwala syn płacy można powiedzieć ryczy prosi matkę ze łzami zemu mu odblokowalla telefon. Wtracilem się żeby mu pokazaa i pójdzie spać. To mi odpowiedziała nie żyjemy razem. Nie wtracaj się i wyjdź z domu. Syn nadal płacze i prosi matkę. Widzę że matka ma dzisiajzly dzień i nie chce się zgodzić woli płacz i prozbyt dziecka, nie mogę tego wytrzymać ja wiem ze dziecko nie może wejść na głowę ale ona tak prosi tak płacze tak mnie to bolli. Proszę wypowiedzice się

Gość gość
Wygonila go teraz z własnego pokoju i stoi pod drzwiami i płacze

Gość gość
Ona robi dobrze, nie możesz pozwolić żeby dziecko weszło Ci na głowę. Dzieci płaczem szantażują rodziców, ulegniesz raz i dasz jej odczuć, że płaczem wszystko dostanie.

Gość gość
Matka nie powinna swego złego humoru przerzucać na dziecko. To 4latek, ciekawy wszystkiego, cóż szkodziloby pokazać parę obrazków, by dziecko poszło szczęśliwe spać?? Przykre...