Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w rossmannie przepuszczają ciężarne? ech,nie zauważyłam

Polecane posty

Gość gość
zaraz się okaże że w rossmanie robi się zakupy pierwszej potrzeby ahahaha

Gość gość
16:51 dokładnie tak jak mówisz. Poszłam po mydło, pastę do zębów i krem. Byłam tam 10 minut maks i nie latam po mieście godzinami bo nie mam siły. Mam nie myć zębów bo jakaś panna z kafe która nigdy nie była w ciąży i nie wie jak się moze czuć taka kobieta fizycznie, uważa że trzeba nas w domu pozamykac? Oj żebyś wiedziała. ..niechętnie wychodzę między ludzi bardzo tego w ciąży nie lubię bo potrafię być potraktowana nieładnie a przed ciążą mi się to nie zdarzało. Mam dość lampienia się na mnie,oceniania mnie w myślach, dość. Dziś musiałam wyjść do banku no i po mydło choć bardzo mi się to nie podobało p.s. pan w banku był nieprzyjemny ale ogólnie nie tylko dla mnie.

Gość gość
Ja wchodzilam na przod kolejki i tyle.nikt Ci nie bedzie wolał idziesz po prostu i stajesz na poczatku. ci co piszą o bieganiu po sklepie a potem ze nie moze wystac 3minuty to na pewno nigdy w ciazy nie bylo.otoz w ciazy jest tak ze dopoki sie chodzi to sie chodzi a najgorzej jest stac w miejscu.

Gość gość
Te co piszą o "kremikach" i że w rossmannie nie ma artykułów pierwsze4j potrzeby to pewnie te "woniejące" spod pachy i z tłustymi kudłami.

Gość gość
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Wyobraż sobie, że jesteś chora, ledwo zipiesz i czekasz w kolejce do lekarza/laboratorium i przychodzą 3 ciężarne, 5 niepełnosprawnych, 3 matki z dziećmi, 2 pracowników słuzby zdrowia i 1 honorowy dawca krwi/ szpiku- wszyscy uprzywilejowani......

Gość gość
ale kulturalna i elokwentna przyszła mamusia. Ludzie się na ciebie"lampią"?Biedulka po paste do zębów musiała. No urodziłaby 2 miesiące przed terminem gdyby po nią nie poszła zaraz teraz.Lata po sklepie ale nie wystoi w kolejce- to jak mochery :D

Gość gość
oczywiście tylko te co robią zakupy w rossmanie sa zadbane. Matko jaki debil :D Kupuje najgorsze g****o w drogerii dla biedoty i skacze :D

Gość gość
panna z kafe która nigdy nie była w ciąży i nie wie jak się moze czuć taka kobieta fizycznie..... x Mylisz się, byłam 2 razy i pracowałam do "ostatnich" dni a nie po pojawieniu się 2 kresek na L4

Gość gość
to oczywiste ze to maz powinien ci kupic jak nie masz sily stac i wyszlas tylko po paste.

Gość gość
17:03 juz co skoczyło ego po twoim "wybitnym"komentarzyku? Masz dzieci? Byłaś kiedyś w ciąży? Zapewne nie. Co tu robisz na tym dziale i dlaczego wypowiadasz się na temat samopoczucia w stanie w którym nie jesteś? Dlaczego interesują cię tematy o ciąży ? :) odpowiedz

Gość gość
chyba sama o sobie piszesz że c***acha wali i łeb masz tłusty ;) a może jesteś z tych co mają gębę pryszczatą jak pizza z salami? :)

Gość gość
autorka to pewnie jakaś lafirynda bez męża co to doope tylko wystawić umie i przywilejów żąda

Gość gość
jak ci ciężko z tłustą dupą w kolejce to siedz w domu, niech ci konkubent zakupy robi

Gość gość
gość dziś 17:03 juz co skoczyło ego po twoim "wybitnym"komentarzyku? Masz dzieci? Byłaś kiedyś w ciąży? Zapewne nie. Co tu robisz na tym dziale i dlaczego wypowiadasz się na temat samopoczucia w stanie w którym nie jesteś? Dlaczego interesują cię tematy o ciąży ? usmiech.gif odpowiedz X Byłam, 3 razy a temat pokazał się na "głównym"

Gość gość
rossman to prestiż :D uważaj ! Grodzka reklamuje rajstopy.. idąc twoim tokiem rozumowania to powinnaś się obawiać że c***itol wyrośnie:D

Gość gość
17:06 jesteś głupia jak but. To ze ty się dobrze czułas nie uprawnia cie do oskarzania innych o symulowanie, jeśli wiesz co to słowo znaczy w ogóle. Ja nie poszłam typowo do rossmanna i zajrzałam tam po drodze z banku do którego jak dziś bym osobiście nie poszła to miałabym z tym bankiem problem. Dociera to do ciebie tytanie pracy?

Gość gość
W ciąży nie byłam i nie lubię jak ludzie bezzasadnie się pchają w kolejce tylko po to, aby skorzystać z przywileju, ale autorka w zasadzie porusza temat polityki sklepu, a nie tego co my akceptujemy, a co nie. Również myślę, że jak jakaś jednostka się reklamuje w taki sposób, to powinna na to uczulać pracowników, a nie tylko poprzestać na naklejkach pierwszeństwa. Z drugiej strony oczywiście pracownicy mogą nie chcieć wkurzać całej kolejki ludzi w sytuacji gdy ciężarna wygląda ich zdaniem zdrowo. Tak czy siak myślę, że za miesiąc będą już autorkę zapraszać :P

Gość gość
no jak się rat na czas nie płaci- to fakt można mieć problem. A może z ratami by nie było problemu gdybyś bezrobotna w ciąże nie zachodziła latawcu

Gość gość
17:08 mów za siebie, ja nie mam tłustej d**y w ciąży. .nie mierzy wszystkich swoją miarą. Ty pewnie nie musisz w ciążę zachodzić by mieć tłusta. A ja nie mam konkurenta bynajmniej, mam męża

Gość gość
a mąz ma cie w d***e że sama na zakupy musisz latać a tak się źle czujesz :D

Gość gość
17:11 głupia debilko znowu mierzysz mnie swoją patolska miarka? Byłam ram by mi wprowadzili do systemu nowy adres do korespondencji , jełopo. Bo mamy z mężem kredyt i był to jeden z wymogów skoro zmieniłam debilu adres. Gnoju

Gość gość
debilu, gnoju..."mamusia ".. wstyd

Gość gość
17:25 tak se tłumacz przegrywie życiowy. Bank kazał przyjść OSOBISCIE rozumiesz to imbecylu?? Mąż nic by nie wskoral . Lecz dalej kompleksy przegrywie życiowy.

Gość gość
Tu nie chodzi o to komu się należy i kto bardziej chory a kto tylko symuluje. Chodzi o politykę sklepów, fałszywy PR, ale spoko, lepiej pohejtować jak to każda ciężarna leni się na lewym L4 a chodzenie po Rossmannie i galeriach to jej ulubiona rozrywka. Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem.

ych ....jakie kulturalne rozmowy młodych i przyszłych mamuś .... chciałybyście żeby wasze dzieci się w ten sposób wyrażały i zachowywały ?

Gość gość
17:11 głupia debilko znowu mierzysz mnie swoją patolska miarka? Byłam ram by mi wprowadzili do systemu nowy adres do korespondencji , jełopo. Bo mamy z mężem kredyt i był to jeden z wymogów skoro zmieniłam debilu adres. Gnoju x Pięknie, pięknie super przykład dla dziecka

Gość gość
17:17 dla mnie nie wstyd, szmato. skoro denerwuje sz i gnoisz mnie to nie zasłaniaj mnie moim stanem. Będę mówić na ciebie rąk hak na to zasługujesz. Jestem impulsywna i mam ochotę wyzywać kogoś kto mnie obraża bo umiem się bronić. Ale jyz przestaje bo idiotą najpierw sprowadził mnie do swego poziomu (idiotą czyli ty) a potem pobije doświadczeniem. Musisz mieć wyjątkowo parszywy charakter ze prowokuje i wyzywasz ciężarne którym potrzebny jest spokój . Zlo do ciebie powróci. Karma wraca.

Gość gość
Pięknie, pięknie super przykład dla dziecka X Brajanek albo Dżesika szybko się nauczą :)

Gość gość
Co innego w autobusie, co innego w sklepie. Skoro codziennie latasz po drogerii, to chyba ci nogi w zad nie wrosły?