Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w rossmannie przepuszczają ciężarne? ech,nie zauważyłam

Polecane posty

Gość gość
17:19 i 17:20 a jak Was ktoś nazywa w podobny sposób jak te powyżej to nie odpłacacie tylko udajecie ze was to nie rusza? Ona się tylko broni.. czytajcie ze zrozumieniem..

Gość gość
Karma nie wraca, bo nie istnieje, to tak na marginesie.

broni się ? wyzywając innych i potęgując te wyzwiska ? i co tym osiąga ? czuje sie lepsza , wartościowsza a może zyskuje poczucie ,ze nie można jej obrazić ? taka " obrona " to dziecinada .

Gość gość
kampania reklamowa... smiech.gif czy jak widzisz w reklamie stanik który powieksza 2 rozmiary alko krem odmładzający o 20 lat to też bierzesz to na serio? jaki przygłup smiech.gif xx Ha ha, padłam!

Gość gość
zaraz się okaże że w rossmanie robi się zakupy pierwszej potrzeby ahahaha x I to jeszcze dwa dni pod rząd.

Gość gość
Jakis czas temu bylam w Rossmanie. Równocześnie ze mna wchodziła kobieta w ciazy,byl widoczny brzuch. W sklepie bylam jakies 20-25 minut, bo szukalam kilku produktow. Kiedy podeszłam do kolejki to za mna stanęła ta ciężarna, a przede mna stala matka z wózkiem, a przed nia jeszcze 2 osoby. Ta ciężarna zaczela glosno wzdychać i cos utyskiwala pod nosem liczac pewnie, ze zostanie przepuszczona. Ale skoro miala sile zeby te 20-25 minut chodzic po sklepie to sorry ale ma tez sile zeby chwile postac w kolejce. I nie zostala przez nikogo poproszona zeby przeszla na poczatek.

Gość gość
Autorko, po porodzie będziesz optować za tym, by wszystkich wypraszali z rossmana, bo ty 'uprzywilejowana' musisz sobie mydło i pastę do zębów kupować, a w banku każesz się obsługiwać tylko miłym panom? Co za atencyjna baba z ciebie.

Gość gość
A ja nie mam konkurenta bynajmniej, mam męża x Wiesz, że bynajmniej to NIE to samo, co przynajmniej?

Gość gość
Autorka pierwszego posta odniosła się do polityki sklepów Rossmann, które mają się nijak do deklaracji, a rozmowa oczywiście zeszła na rzekomą roszczeniowość ciężarnych. Czytanie ze zrozumieniem przerasta większość Polaków, którzy w ciągu roku nie pohańbili się przeczytaniem chociaż jednej książki.

Gość gość
Autorka, to atencyjna, zakompleksiona, chamska kobieta, to jak wyzywa odpowiadającym pokazuje, jaki niski poziom reprezentuje, do tego postanowiła się mnożyć, a takich prymitywnych genów nie należy przekazywać dalej, dość już w kraju przygłupów.

Gość gość
17:17 dla mnie nie wstyd, szmato. skoro denerwuje sz i gnoisz mnie to nie zasłaniaj mnie moim stanem. Będę mówić na ciebie rąk hak na to zasługujesz. Jestem impulsywna i mam ochotę wyzywać kogoś kto mnie obraża bo umiem się bronić. Ale jyz przestaje bo idiotą najpierw sprowadził mnie do swego poziomu (idiotą czyli ty) a potem pobije doświadczeniem. Musisz mieć wyjątkowo parszywy charakter ze prowokuje i wyzywasz ciężarne którym potrzebny jest spokój . Zlo do ciebie powróci. Karma wraca. x Uspokój się, bo zaraz bachora wypchniesz z tej ekscytacji. Twoja matka się tak do ciebie zwracała? Pytanie retoryczne prostaczko.

Gość gość
Zgadzam się ze jest znieczulica. Na pomoc mogą liczyć albo starsze osoby albo tzw piękne szmaty. Sama byłam świadkiem jak kobieta ok 30lat przewróciła się na peronie i skrecila kostkę. Mimo że była masa tzw gapiow to nikt nie pomógł mi podnosić tej kobiety -jako jedyna postanowiłam jej pomóc. To samo w autobusie-facet ok 40lat normalnie ubrany i niesmierdzacy gorzala przewrócił się tak ze głową rabnal w podłogę. Tylko ja mu pomagała wstać a reszta siedziała i miała widowisko i jedna kretynka yylko spytała potem czy może nie chce on usiąść. Natomiast jak babcia czy dziadek się wywroci to każdy biegiem. Albo jak piękna szmata zaslabnie to stado fiutow leci pomagać. Ale jak przydarzy się coś takiego normalnej babie czy facetowi w młodym czy średnim wieku to nikr nie podejdzie ani nie ustąpi miejsca

Gość gość
nie przepuszczaja, chodzilam czesto bedac na zwolnieniu :))) dokupujac co i rusz jakies rzeczy dla dziecka itp, tylko jedna kasjerka zawsze kazala mi isc na poczatek

Gość gość
Ja p*****le nie wierzę w co co czytam co za podły kraj. Autorko sama będąc w banku w 7 mc. Zj***lam kiedyś faceta w Tesco bo stojąc w kasie pierwszeństwa powiedział że każdy może sobie brzuch wypchac jak ja i pchać się do kolejki udając ciążę. Stanelam jak wryta i ciśnienie mi się podniosło. A uprzedzajac chamskie komentarze polgłowkow z kafeterii musiałam robić sobie zakupy sama jak mąż pracował po 12-14 godzin i wracał do domu po 21 nierzadko!!!! Idiotki!!!!

Gość gość
17:57 dokładnie, idiotki. Mój mąż też nie będzie zwalnial się zrobić zakupy bo wam się tak podoba. Pozdrawiam Cię normalna osobo z 17:57 - autorka. Nie czają ze ja nie jestem roszczeniowa tylko wkurza mnie ze sklep co innego promuje i co innego głosi na swój temat i kto wie czy grantow jakichś za to nie wziął, a okazuje się ze w ogóle tego nie praktykuje. Jeszcze na ich miejscu przyjrzalabym się kogo biorą na kasy bo kulturalne i miłe yo tam były tylko panie po czterdziestce a te młode dwudziestoletnie są czasami po prostu znieczulone

Gość gość
Nie jest też dla was dziwne i w sumie smutne ze w tramwaju miejsca ustąpiła mi pani pod 50tke jak stałam z siatkami wracając po pracy w 8 miesiącu do domu? Obok była młodzież która patrzyła się na brzuch jak Sroka w 5 zł i.nic. wstyd, wstyd. Kiedyś też starsza pani chciała usiąść a taki licealista jej szczeknal ze jak jej nie pasie to niech jedzie innym tramwajem bo on ma takie same prawa jak ona. wstyd.

Gość gość
Aha to jeszcze ja z 17.57 Rossmann to sklep przyjazny kobietom w ciąży i z dziećmi ze względu na swój asortyment. I chuj wam do tego jak ciężarna idzie sobie zrobić zakupy sama dla dziecka bo często facet za przeproszeniem gowno się zna i nigdy nic nie wie!!

Gość ojtammmmmmmmmmm
Czy wy trochę nie przesadzacie ? Stanie sie cos jak jedna z druga postoi 5 minut w kolejce do kasy ? Malo kto lubi ciężarne bo większość odstawia cyrki . Pracuje w dużym markecie i nie raz widza jak ciężarna potrafi 20 minut wybierać jogurt . Za to jak podejdzie do kasy to nagle okazuje sie, ze nie moze postać 3 minuty bo jest w ciąży .

Gość gość
Prymitywna autorka sama ze sobą pisze.

Gość gość
18:28 jesteś chora i masz urojenia, na tobie to już krzyżyk można a nawet trzeba stawiać tzn.na twoim intelekcie. A 18:24 pewnie ze chętnie postoje ale.n8ech rossmann zdejmie te plakietki i plakaty ze niby przepuszcza się tam ciężarne i niech sam sobie nie przeczy . Tylko o to mi chodziło, prymitywie umysłowy

Gość gość
Zamknij już japę zaspermiona soko

Gość gość
18:32 masakra...kto cię takich parszywych słów uczył? Jesteś zwierzęciem... Wyobrażam sobie ciebie jako taka bezzebna gruba i niewyksztalcona córkę patola, która łoi winiocho z gwinta nad rzeką. Chyba wiele się nie pomyliłam . Ale dno!

Gość gość
Autorko wez sie juz uspokój.. Masz w sobie tyle jadu ...bleee pewnie dlatego nikt cie nigdzie nie przepuszcza hehe

Gość gość
Mi się wydaje że autorka, to zacietrzewiony babsztyl z paskudnym ryjem, który na wszystkich krzywo patrzy, dlatego jest zlewana i prawidłowo, to ujadająca kwoka, czego dała tu popis.

Gość gość
Ja tez mysle ze autorka ma wiecznie wykrzywiony ryj :) dlatego wszyscy maja ja w d***e . Jak ktos jest miły i grzeczny to udzie często pomagają .

Gość gość
Język rodem z rynsztoka... A wracając do TEMATU, to gdy ja byłam w ciąży, to w ROSSMANIE, też mnie nie wołali na początek kolejki, a na szybie wyraźnie było napisane, że sklep jest przyjazny kobietom w ciąży, czy jakoś tak. Mi akurat to nie przeszkadzało, bo ja czułam się zażenowana, jak mnie ktoś przepuszczał w kolejce ze względu na mój stan i jak tylko się dało, to szłam do kasy wtedy, gdy nikogo przy niej nie było.

Gość gość
Gość 18.42 zobacz, jaki ona ma szacunek do ludzi, tego samego nauczy swoje dziecko.

Gość gość
18:44 przestań juz pisać sama ze sobą :D to widać

Gość gość
18:40 a ja to tez zacietrzewiony babsztyl? Mnie też nie przepuscili dziś u lekarza i co, tez będziesz wmawiać ze pewnie mam wredny wyraz twarzy? :///

Gość gość
Ale dlaczego maja was przypuszczać? Większość ludzi spieszy sie z ptuacy , do pracy, do przedszkola itd . Tak naprawfe malo kto ma trraz czas. Naprawde nic sie nie stanie jak jedna z druga ( mam na mysli ciezarne) postoi chwile w koljece. Nie patrzmy na inne kraje bo tam ciezarne nie maja L4 od poczatku ciazy jak w Polsce. W wielu krajach kobiety w ciazy normalnie pracuja.