Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę zamknąć powieki i już więcej się nie obudzić

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie będzie w moim życiu lepiej :(

Gość gość
nie poddawaj sie jamniczku, walcz

Gość gość
Nie mam już sił do walki. Nic mi się nie układa - nie mogę znaleźć pracy, ciągle ponoszę porażki, czuję się niespełniona, nie mam faceta :(

Gość gość
No to zamknij i przestań pierdolić.

Gość gość
Na tym forum tylko chamstwo i brak empatii :(

Gość Turkuć
Straszny z Ciebie śpioch.

Gość gość
Jaminik przyj do przodu. dont stop dont stop

Gość gość
nie zakładaj,że nie będzie lepiej - będzie,tylko uwierz w to!

Gość gość
Chciałabym wierzyć, że będzie lepiej, ale niestety nic na to nie wskazuje. Nie mogę znaleźć pracy i to odbiera mi radość życia...

Kotek łap pracę obojętne jaką, pracy jest full.Potem w trakcie szukaj coś co byś chciala ;) nie poddawaj się, będzie dobrze; )

Co do chamstwa to się zgodzę... są tu co niektórzy co zachowują się jak szczeniaki i potrafią tylko qrwowac i dokopać ale to taki okres nie dojrzałości niestety ...

Gość gość
Chyba tak zrobię jak piszesz. Na razie nie mogę znaleźć niczego sensownego w swojej branży.

Nie szukaj na siłę, rób cokolwiek. Praca i zarobek podniesie poczucie wartosci i pojawi się światełko na dalsze plany.

Gość gość
Dziennikarstwo/PR.

Gość gość
Mam taką nadzieję. Jutro idę do call center blisko mojego domu, może akurat wizyta tam czymś zaowocuje.

No to jak dziennikarstwo to ambitna jesteś i dasz radę. Wierzę w Ciebie ;) . Szczęściu trzeba pomóc nic samo się nie zrobi ;) zapamietaj ;)

Gość gość
Tak, jestem ambitna, może aż za bardzo, i dlatego tak mocno przeżywam to, że nie wychodzi mi z pracą. Wierzę jednak, że to się zmieni w przyszłości. Dzięki za motywację :)

Gość gość
Głowa do góry! Mówisz, że ponosisz same porażki. Ale wyspecjalizowałaś się w konkretnej dziedzinie, czyli:1) rozeznałaś swoje powołanie/zainteresowanie -to już sukces, nie każdy to osiąga, 2) domyślam się, że zdobyłaś wykształcenie w tym kierunku - kolejny sukces 3) jutro rozmowa o pracę -następny sukces... Piszesz, że nie masz faceta. CIESZ SIĘ. Poczytaj lepiej na forach jakie problemy mają te, co mają facetów. Uwierz mi, życie we dwójkę to nie sielanka, nie filmy romantyczne... Skoncentruj się na sobie, swoich hobby, itp. Ciesz się życiem. I nie przejmuj się pracą. Ja 3 miesiące temu wysłałam ok. 11 podań. 1 odpowiedź na nie, 9 żadnych odpowiedzi... i jedna na tak!

Z tymi mężczyznami to trochę prawda ; p ale pewnie to działa w obie str.

Gość gość
Odmów Now.ennę Pomp.ejańską.

Gość gość
Generalnie uważam, że ostatnimi czasy mężczyźni jakby stracili na męskości poprzez wyzbycie się odpowiedzialności za zakładaną rodzinę. W tym egoizmie są wręcz bezczelni. Ani solidnej edukacji, ani godnych zarobków, ani woja, ani postury. Zahukani, z małymi oczekiwaniami wobec życia, bo wtedy trzeba się postawić innym oraz natyrać, żeby coś było, natomiast z ogromnymi oczekiwaniami w stosunku do kobiety, bo jest słabsza, to jej można fikać... A w razie niepowodzeń spowodowanych własnym nieróbstwem, wylać na nią jeszcze swoje życiowe frustracje... I to ego! Co to oni nie są... A w praktyce: kobita niech rodzi, gotuje, sprząta, robi zakupy, i jeszcze dokłada się do budżetu, bo pan i władca-fajtłapa założył rodzinę i nawet nie jest w stanie jej utrzymać... Poniekąd kobiety same sobie są winne, bo jak się widzi gościa bez potencjału, to trzeba go trzymać na dystans, a nie zadawać się z nim. Raz wdepnąć w patologię, to się nie wyjdzie z niej przez dekady... Od facetów, którzy twierdzą: 'rachunki po połowie' się ZWIEWA.