Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exex

mój były zdradza swoją nową dziewczynę.. ze mną

Polecane posty

Gość exex
gość dziś Jeśli ktoś psuje życie to on jej. Jest z nią tylko dla wygody, okłamuje ją i zdradza. XXX A Ty mu to ułatwiasz. Na początku nie wiedziałaś, że są razem, teraz wiesz i co? Dalej to robisz. x A co to za różnica. Jeśli nie ja, to będą inne. On po prostu taki jest. Poza tym od kiedy się dowiedziałam, przestało mnie to bawić, a zaczęło męczyć. Na razie ucięłam z nim kontakt. Nie wiem co będzie dalej. Jeśli poinformuję tę dziewczynę, to wyjdzie, jakbym chciała go odzyskać, albo zepsuć im życie. Dodatkowo, on już na pewno nie da mi spokoju (chce do mnie wrócić). A z drugiej strony szkoda mi jej. Ja bym wolała o czymś takim wiedzieć.

Gość gość
autorko, czy Ty nie masz sumienia?

Gość gość ex zona
Różnica między mną a Tobą jest taka, że obecna Twojego bylego niczym nie zawiniła, o niczym nie wie i weszła w związek z facetem wolnym, dlatego masz wyrzuty sumienia. W moim przypadku kochance nie przeszkadzało sypiać z moim mężem gdy on sypiał ze mną więc dlaczego teraz miałoby być inaczej, dlatego nie mam wyrzutów sumienia bo jej krzywdy nie robię, nie chcę jej go odbić.

Gość gość
A co to za różnica. Jeśli nie ja, to będą inne. On po prostu taki jest. XXX Tylko na taki argument Cię stać? Jednak to Ty wolisz być tą drugą.

Gość gość
Nie i nie moglabym być w takiej sytuacji ze względu na uczucia tej nowej dziewczyny oraz na higienę własnej duszy.

Gość gość
w sumie to ja rozumiem. oko za oko.

Gość gość
Do autorki tego wątku.. Miałam podobnie..Długi czas spotykałam się z moim ex chłopakiem kiedy on już był w związku z inną dziewczyną...Nigdy jej nie wyjawiłam (chociaż nie raz chciałam) że on ją ze mną zdradzał i że ich związek od początku budowany był na kłamstwie.. on wciąż podtrzymywał że nie wyobraża sobie życia beze mnie i że to mnie kocha ale nie możemy być razem bo on jej nie zostawi ponieważ jest z nią ustawiony po wszystkie czasy(była bardzo bogata)... po jakimś czasie wyszło na jaw że ona jest z nim w ciąży.. wtedy odpuściłam przestaliśmy się spotykać długo nie mogłam się z tym pogodzić że go straciłam mimo że ona dalej do mnie pisal i chciał się spotykać, wiem że po urodzeniu dziecka wzięli ślub. Z biegiem czasu ciesze się że się od niego uwolniłam i udało mi się kogoś poznać i jestem bardzo szczęśliwa w nowym związku.

Gość gość
dziś chciales cos dodac jeszcze Woytku?

Gość exex
A co to za różnica. Jeśli nie ja, to będą inne. On po prostu taki jest. XXX Tylko na taki argument Cię stać? Jednak to Ty wolisz być tą drugą. x x Ale argument za czym? Ja się zastanawiam, czy powiedzieć dziewczynie, że jest zdradzana i okłamywana, a nie czy dobrze zrobiłam, czy nie. Ja nikogo nie zdradzam i nie wiedziałam, że oni są razem. Stało się. Takie są fakty. Koleś ją zdradził wielokrotnie, nie tylko ze mną. Na pewno nie wolę być "ta pierwszą" w związku z nim, bo go za dobrze znam.

Gość exex
gość dziś autorko, czy Ty nie masz sumienia? x Dlaczego tak uważasz? I kiedy będę mieć sumienie wg Ciebie? Jak powiem dziewczynie, co jej robi ten facet, czy kiedy zachowam to dla siebie?

Gość gość
exex dziś Dowiedziałaś się, że on z nią jest i dalej z nim sypiałaś.

Gość gość
Postaw się na jej miejscu. Chciałabyś wiedzieć? Chciałabyś mieć prawo wyboru, czy być dalej w związku z takim frajerem, czy go zostawić?

Gość exex
Dodam jeszcze, że nie miałam z moim byłym kontaktu przez 3 lata. Spotkaliśmy się przypadkiem i tak wyszło po prostu. Wiedziałam, że miał nową dziewczynę, nawet ją poznałam. Jest na prawdę w porządku osobą. Myślałam, że się rozstali. Wczoraj dowiedziałam się, że jednak nie, kiedy odebrał przy mnie telefon od niej i okłamał ją przy mnie w żywe oczy. Ona wyjechała jakiś czas temu za granicę, dlatego nie miałam pojęcia, że jest nadal jego dziewczyną.

Gość gość
Też byłam taka eks. Facet oklamywal nas obie. Odezwałem się do niej,wyjasnilysmy sobie wszystko,przyjaznimy się, a on został sam.

Gość gość
nie skaczcie sobie do tetnic. powinna byc przeciez jakas solidarnosc jajnikow.. powinno sie poinformowac zdradzana dla jej dobra

Gość gość
zdradzane często nie chcą wiedzieć ze są zdradzane.Powiesz jej to i zostaniesz wrogiem. Bez sensu.

Gość gość
i to jest wlasnie dowod na to, ze kobiety to nie sa inteligentne myslace racjonalnie istoty. dobrze zatem, ze zarabiaja 0,7 tego co mezczyzni.

Gość gość
Gratulację dla twojej moralności.

Gość gość
haha,oni,facei moga i was eksie zdradzac z inną,takie potojne zdrady.Może z inną była tez sypia/z Tobą/aktualną?

Gość gość
un sypio z calym Rucajem. ten panocek przedstawio sie jako "slomiany wdowiec"

Gość exex
haha,oni,facei moga i was eksie zdradzac z inną,takie potojne zdrady.Może z inną była tez sypia/z Tobą/aktualną? x Ale on się nawet z tym nie kryje, że sypia z innymi. Za dobrze się znamy. To chyba logiczne, że jak ktoś zdradza, to zdradza. Robi to permanentnie. Taki ma charakter.

Gość gość
ja bym wolala wiedziec

Gość gość
Fujj,facet schodzi z jednej,wali do drugiej,może i trzeciej....wy jestescie jedną z nich,na zmianę...

Gość gość
a coto przeszkadza

Gość gość
Predzej czy pozniej ktoras zlapie kile to nic takiego

Gość gość
gość dziś Predzej czy pozniej ktoras zlapie kile to nic takiego x od tego są prezerwatywy..

Gość exex
Jak na razie zdecydowałam się nic nie mówić. Były odwiedził mnie wczoraj i oświadczył, że jeśli jej powiem, to nie odczepi się ode mnie do końca życia. Tak, jak myślałam, będzie chciał do mnie wrócić. No i ona też pomyśli, że wchrzaniam im się w życie. Jednak nadal uważam, że powinna się dowiedzieć. Jakiś pomysł, jak jej to przekazać, żeby nie wiedziała, że to ja?

Gość gość
powiedz jej o tym.

Gość gość
niech ktos jej powie

Gość gość
ja bym nie chciala takiego faceta.