Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość łucja

nie mogę pozwolić sobie na drugie dziecko czy ktoś też tak ma

Polecane posty

Gość gość łucja

marzy mi się drugie dziecko ale mamy sytuację taką że jesteśmy w trakcie budowy domu , mieszkamy tymczasowo z teściami , sytuacja mieszkaniowa i finansowa nie pozawala mi na drugie dziecko czy jest tu ktoś kto ma podobnie?

Gość gość
Jestem...też bym chciała dwójeczkę już mieć no ale...

Gość gość
a ja nie chce drugiego, jedno mi w zupełności wystarczy

Ja nie mogę sobie pozwolić nawet na jedno ,a czasu coraz mniej ..:(więc pomyśl,że inni mają gorzej...:(

Chciałabym drugie dziecko, ale przy pierwszym utknęłam na ponad trzy lata w domu i mam problem w powrocie do pracy. Nie mogę sobie w tej chwili pozwolić na drugie dziecko, bo czas mi przez palce ucieka a po 30-tce mam małe szanse na szybki powrót do pracy:/ Szara Polska rzeczywistość.

Gość gość
Ja siedzę w domu juz 1,5 roku i mam serdecznie dość , tej monotonii i w kółko odrabiania pańszczyzny.Dla tego to powoli zmieniam idę na kurs angielskiego i będę szukać pracy żeby jak najszybciej uciekać z domu. Ale najbardziej mnie denerwuje tekst a kiedy drugie brrrr ..

Gość gość
przecież dostaniesz 500 na to drugie, więc sobie dacie radę, potam wybudujecie i będzie lżej, zaraz się tu rzucą na mnie że 500 nie wystarczy, ale ja wiem swoje :)

Gość gość łucja
500 plus nie załatwi sprawy , na dokończenie budowy musimy dostać kredyt, będzie ciężko z kredytem i 2 dzieci