Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ultra lekka spacerowka raz jeszcze

Polecane posty

Gość gość

Prosze poleccie mi spacerowke do 6 kg, ktora moglabym sama wnosic na 3 pietro. Najlepiej zeby dalo sie ja skladac i rozkladac "jedna reka i jedna noga", bo w drugiej dziecko. Musi miec mozliwosc rozlozenia oparcia na plasko i nadawac sie dla dziecka ktore co dopiero skonczylo 6 miesiecy. Wolalabym zeby nie byl to Maclaren, bo tego typu wozki maja strasznie cienkie siedzisko, zero amortyzacji. Czy da sie w ogole znalezc cos takiego?

Gość gość
A moze ktos by mi polecil konkretny model zamiast spamu-reklamy sklepu internetowego?

Gość gość
Kup koorffa taczkę i gitary nie zawracaj. Nie masz sklepu z wózkami gdzie moglabys pójśc i pooglądać? Ja prdl, bez netu to niedługo się nawet nie wysracie:O

Gość gość
Baby jogger vue. Rozkłada się do pozycji leżącej, siedzisko tyłem lub przodem do kierunku jazdy, waga 6 kg. Używam i jestem zachwycona.

Gość gość
gosc 21:14 - dziekuje!

Gość gość
Proszę bardzo :) Nie dopisałam - używam wersji mini o nazwie "baby jogger vue lite". Baby jogger vue był ciut przy duży dla mnie, rączki za długie, nie dosięgałabym do dziecka wożąc przodem do siebie. Wózka nie składam, biorę pod pachę z dzieckiem w środku i wchodzę po schodach.

Gość MartynkaKa35
W sklepie internetowym www.epinokio.pl mają 10 producentów wózków, jest tego ok.45 stron więc warto zajrzeć, poczytać, pooglądać, dodać do porównywarki jak znajdziemy jakiś model spełniający nasze oczekiwania to będzie łatwiej wybrać bo mamy wszystko w jednym miejscu. Trzeba na to chwilkę poświęcić ale uważam że zdecydowanie krótszą niż wybierając się z wizytą do 10 sklepów z wózkami. Ja osobiście dokonałam wyboru dzięki tej stronie właśnie, jak tu ktoś wyżej też polecił

Gość gość
W sklepie internetowym www.epinokio.pl mają 10 producentów wózków, jest tego ok.45 stron więc warto zajrzeć, poczytać, pooglądać, dodać do porównywarki jak znajdziemy jakiś model spełniający nasze oczekiwania to będzie łatwiej wybrać bo mamy wszystko w jednym miejscu. Trzeba na to chwilkę poświęcić ale uważam że zdecydowanie krótszą niż wybierając się z wizytą do 10 sklepów z wózkami. Ja osobiście dokonałam wyboru dzięki tej stronie właśnie, jak tu ktoś wyżej też polecił

Gość gość
Ja kupiłam greentom i jestem bardzo zadowolona. Jest bardzo lekki i śliczny przy okazji. Niczym zabawkowy :)

Gość gość
Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić model http://www.smyk.com/espiro-wozek-spacerowy-magic-onyx-2016.html tu akurat w promocji aktualnie widziałam, wiec warto zajrzeć...:) Wózek spacerowy o intuicyjnej obsłudze i dopracowanej funkcjonalności, samonastawne przednie koła z możliwością blokady - wszystkie koła amortyzowane, hamulec blokujący jednocześnie obydwa tylne koła, łatwe składanie, kompaktowy po złożeniu, płynna regulacja oparcia i wygodna, pełna rączka, dodatkowo powiększana budka regulowany podnóżek i odpinana barierka, pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa, pokrowiec na nóżki w komplecie...cóż dodać jeszcze ponad to...?;) my zadowoleni:)