Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cale zycie jestem sama, bo faceci szukaja modnych imprezowych ksiezniczek.

Polecane posty

Gość gość

by sie chwalic taka, a nie byla dobra zona i matka

Gość gość
Takich szukają tylko żeby przelecieć i zostawic wierz mi. A jak nie wierzysz to też bądź i sie przekonasz

Gość gość
hahah przebojowych modelek<3

Gość gość
gdyby patrzyli na charakter mialabym chlopaka niejednego, a dziewczyny wiecznie imprezujace nie i te pindzace sie ksiezniczunie tez nie, a jest odwrotnie ... laski sa wulgarne, wredne, pyskate, a wystarczy ze nie zanudzaja w domu tylko laza na imprezy, pija i puszczaja sie to od razu maja adoratorow, bo faceci potrzebuja adrenaliny i przygod ... faceci nie patrza na charakter tylko na wyglad i by laska dawala im duzo emocji, wrazen

Gość gość
Ja np. jestem ładną dziewczyną, podobam sie, ale jestem niestety nieśmiałą introwertyczką i to zniechęca, oni wolą łatwe laski, takie o które nie trzeba się starać, takie które mają podane na tacy.

Gość gość
a ja jestem za spokojna, nieimprezujaca, nieszalejaca, niepijaca, a to zniecheca facetow

Gość gość
gość dziś a potem normalne dziewczyny mają brać tych szmaciarzy, tak?

Gość gość
Faceci tak jak kobiety dzielą sie na domatorów i imprezowiczów. Domatora spotkacie obecnie najprawdopodobniej w internecie. Ps. Ja tak poznałem swoją miłość ;)

Gość gość
To odpowiedź mi na jedno pytanie. Jak będzie wyglądało twoje i Twojego męża życie po slubie. Nudno. Nikt nie chce nudnego życia. Gdybys jeszcze naposala zw Cię nie stać na wygląd modelki to bym zrozumiał. Ale z Twojego opisu wynika że poprostu sprawisz swojemu przyszłemu mężowi nudne życie

Gość gość
gość 20:07 - czyli mam racje, ze wam tylko na zabawie i imprezach zalezy przed czy po slubie, grunt by dobrze sie bawic

Gość gość
Ja np. jestem ładną dziewczyną, podobam sie, ale jestem niestety nieśmiałą introwertyczką i to zniechęca, oni wolą łatwe laski, takie o które nie trzeba się starać, takie które mają podane na tacy. x Sto razy bardziej wolę fajną, miłą, uśmiechniętą dziewczynę, o której wiem też, że będziemy się razem dobrze bawić i przysłowiowe konie kraść, niż jakąś niby introwertyczkę, której się wydaje, że ktoś będzie za nią biegał, jest nudna, roszczeniowa i czeka zawsze na gotowe. Dziewczyna ma być fajna, seksowna, do tańca i do różańca. Nie jest wtedy wcale "łatwa", jak by chciały śmieszne księżniczki. To księżniczki, niby nieśmiałe, a tak naprawdę z przerośniętym ego, są nudne jak flaki z olejem.

Gość gość
Ja tam po imprezach nie latam. Imprezy kojarzą mi się z pustymi ludźmi. Wiem wiem nie zawsze tak jest ale ja tak mam więc nie chodzę. Lubię ciszę i spokój. Oczywiście nie oznacza to, że nie potrafię rozmawiać z ludźmi. Wręcz przeciwnie zawsze się odnajduję i często jest tak że jestem najzywszy z całego towarzystwa :) A co do charakteru: to jest on najważniejszy! Co mi z ładnej twarzy jak w głowie pusto lub kobieta będzie nieznośna na dłuższą metę. PS: 20:03 gdzie się ukrywasz? :P Ja właśnie takiej kobiety szukam a nie wytapetowanej lali itp

Gość gość
introwertyczki też są uśmiechnięte i miłe, tylko trzeba im pomóc się otworzyć przed tobą, a faceci wolą takie które już są otwarte... o to chodziło

Gość gość
To jest na ogół a nie ze każdy facet jest taki... Proszę zaznaczajcie to przed wypowiedziami, ponieważ to ważne. Zapytacie dlaczego? To proste, bo forum odwiedzają różne osoby o różnej psychice.

Gość gość
1. Ludzi dzieli się na introwertyków i ekstrawertyków. Ci drudzy bardziej rzucają się w oczy ze swoim nudnym ja i to daje mylne wrażenie, że taki jest standard. Introwertyków jest mniej więcej tyle co ekstrawertyków. 2.Mnie nie interesują "modne imprezowe księżniczki", wręcz nie przepadam za nimi bo zazwyczaj nie mają nic do zaoferowania. Będę poszukiwać* kobiety z którą umiem się dogadać i spędzić miło w nudny sposób czas. Fajnie będzie mieć jakiś stały punkt. Nie wiem usiąść pod kocem z czekoladą i zobaczyć film/pogadać/pomilczeń czy też wyjść do teatru/filharmoni/opery ale nie typowe imprezy typu "kto więcej wódy wypije". 3. Wreszcie nie tak znowu łatwo spotkać domatorkę, bo na czole tego wypisanego nie ma. Dobrą nadzieje daje randkowanie w internecie, bo od razu coś o człowieku się wie. Jeśli laska pali to wiem, że się nie dogadamy. 4.Patrząc w komentarze: >Jak będzie wyglądało twoje i Twojego męża życie po slubie. Będziemy spacerować, rozmawiać, dzielić się przemyśleniami, wygłupiać i robić inne rzeczy powszechnie uważane za nudne. >Nudno. Nikt nie chce nudnego życia. Ja chcę! Tego co powszechnie uchodzi za nudę. Cenię sobie spokój. Wreszcie nie wiem czemu fajne spokojne laski uganiają się za przebojowymi facetami i się dziwią że nie wychodzi. 5. * - czas przyszły bo na razie nie byłbym w stanie ani utrzymać rodziny, ani poświęcić tyle czasu ile bym chciał. Pozdrawiam

Gość gość
Hahaha jedna i druga płeć jest równie żałosna. No popatrzcie tylko. x Faceci chcą przebojowych lasek do zabawy, a potem tylko narzekają, że takie zdradzają. x Babki chcą przebojowych facetów do zabawy, a potem narzekają że to dranie i zdradzają. :D x Czy to nie komiczne? :)

Gość gość
Tez nie lubie imprez;)

Gość gość
21:29 widzisz ludzie tak mają ;) Sami nie wiedzą czego chcą. Dopiero jak nabiorą doświadczenia, przeżyją trochę wtedy dopiero otwierają im się oczy i zwykle wiedzą już czego oczekują od życia.

Gość gość
gość dziś Generalizowanie, od 13 roku życia wiedziałem, że chce jednej spokojnej laski i dlatego realizuje plan by było mnie stać na rodzinę i godne życie

Gość gość
No i piona, bo też tak mam ;) Wolę spokojną kobietę, która będzie tą jedną jedyną a nie wielu związków po nic. Oczywiście nie chodzilo mi, że wszyscy tak mają ale dobra połowa ludzi tak ma.

Gość stefka_brzesc
nie lubicie dup.eczki pląsać na parkiecie do rytmow c-bool, kalwi & remi, master blaster, cosmic gate, dj quicksliver, ATB, scooter, dj tonka, jakies energy, jakies manieczki, jakies oborniki, jakies sunrise, hmm, co z wami, za moich czasow tak sie mlodziez bawila i jakos kazda swojego chlopa miala :)

Gość gość
Kolejna frustratka, tak trudno ci pojąć ze skoro im się nie podobasz tzn ze nie jesteś atrakcyjna i nigdy nie stworzysz 100% związku bo jak chcesz to zrobić? Może i żona zostaniesz albo od biedy kochanka ale na uczucia nie licz bo faceci zawsze patrzą na wygląd, czy to do związku czy do przygody czy do małżeństwa... pogodz się z tym i zostań Les albo idź do zakonu bo SWIATA NIE ZMIENISZ!

Gość gość
Myślę że nie wszyscy takich szukają i nawet unikają

Gość gość
No mi też jest trudno znaleźć kogoś... mam za sobą jeden związek, ale musiałam odejść. Też jestem introwertyczką, ale jestem otwarta na człowieka. Lubię rozmawiać z ludźmi. Z imprezami mam różnie, zależy od miejsca, popularne kluby z lafiryndami szukajacymi swojego Greya męczą mnie i czuję się jak z kosmosu, ale jakieś alternatywne miejsca są ok. Chyba za mądra jestem dla tych co szukają ozdoby, a za ładna dla tych co szukają szarej myszki, żeby nikt im jej nie chciał zabrać. Nie wpasowuję się w target. Trudno haha

Gość gość
Nudne introwertyczki są dobre dla nudnych introwertyków.

Gość Alisssa
A ja jestem poldzika :) Imprez nie lubie. Ale wyjazdy, znajomych mam. I tyle mi wystarcza do szczescia. Wiecie co? To od urody zalezy czy sie dziewczyna podoba. Ale te niesmiale moze maja troszke mniejsze powodzenie. Nie przyciagaja tak ******czy. tylko jak juz to spokojnego. Ja przyciagnelam pyskatego jak zwykle bo sama jezyk mam niewyparzony. Swoj do swego ciagnie. Nie miej zalu ze Cie nie chca imprezowi faceci. Zadna strata.

Gość gcccość
Z tego co zauważyłam faceci lubią te, które dbają o siebie, szanują się, lubią się czasem zabawić i mają poczucie własnej wartości oraz pasje ale nie są przesadnie zarozumiałe tylko bardziej na luzie.

Gość gość
01:29 trafiłaś idealnie w sedno sprawy ;) Wszystko się zgadza w tym co napisałaś ;) Ale czy takie kobiety istnieją? :P

Gość gość
gość dziś 01:29 trafiłaś idealnie w sedno sprawy oczko.gif Wszystko się zgadza w tym co napisałaś oczko.gif Ale czy takie kobiety istnieją? jezyk.gif x ideały nie istnieją

Gość gość
Talentem będzie należało się oczywiście pochwalić, ja polecam portal www.utalentowani.pl :)