Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zacząć grę wstępna?

Polecane posty

Gość gość

Hej ;) jestem z chłopakiem juz 2 lata i od roku jest tak samo w naszym łóżku, nudno. Macie pomysł co zmienić w wstępie naszej zabawy?

Gość gość dawid
Ja proponuję jakieś dobre winko ze dwie świeczki ulubiona potrawa później uziądź za nim delikatny masarz przedramion i muśnięcia ustami w okolicy szyji jak on zacznie reagować to chwyć jego dłoń i pokaż mu jaki rodzaj pieszczot lubisz najbardziej dołóż do tego namiętne pocałunki później sex oralny obustronny oczywiście ( chyba że nie preferujecie takiego) później puśćcie wodze fantazji i zacznijcie się kochać w takiej pozycji jaka wam tylko przyjdzie do głowy, ale pamiętaj o jednym dochodźcie w waszej ulubionej pozycji aby szczytowanie nie było jednostronne

Gość gość
gość dawid dziś Ja proponuję jakieś dobre winko ze dwie świeczki ulubiona potrawa później uziądź za nim delikatny masarz przedramion i muśnięcia ustami w okolicy szyji jak on zacznie reagować to chwyć jego dłoń i pokaż mu jaki rodzaj pieszczot lubisz najbardziej dołóż do tego namiętne pocałunki później sex oralny obustronny oczywiście ( chyba że nie preferujecie takiego) później puśćcie wodze fantazji i zacznijcie się kochać w takiej pozycji jaka wam tylko przyjdzie do głowy, ale pamiętaj o jednym dochodźcie w waszej ulubionej pozycji aby szczytowanie nie było jednostronne Czytała Krystyna Czubówna