Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki nie podniecajcie sie ze macie niebieskie oczy, wiekszosc z was takie ma :D

Polecane posty

Gość gość

Wiekszosc Slowianek i Ukrainek takie ma, mdle, niewyrozniajace sie.

Gość gość
Dokladnie :D

Gość gość
A ja mam ciemnobrazowe i chcialabym miec niebieskie :(

Gość GGGB
a ja mam brązowe i nie chcialabym mieć niebieskich.:P

Gość gość
Kto się podnieca? :| bo jakos nie zauwazylam

Gość Brązoowooka
Mam piękne zielonobrązowe i nie zamienię ich na żadne inne :)

Gość gość
ja mam niebiesko-bursztynowe (taki żółtawy kolor) przez co dużo ludzi sądzi że ma zielone :P

Gość gość
gdybyście tak bardzo nie podobały wam się jasne oczy to tyle byście jadu nie wylewały, jakoś te z jasnymi oczami sie nie muszą dowartościowywać że macie oczy w kolorze gó/wna

Gość gość
ciemne oczy to za to nie pospolite? tylko że ma je 80% ludzi na świecie w dodatku araby, chińczycy, murzyni i inne brudasy

Gość gość
Oj ja tam mysle, ze kazdy kolor jest wyjatkowy. Ja mam jasnozielone, wrecz szare. A moj maz ma jasnoniebieskie. Niebieski z takimi bialymi kreseczkami, szaleje za tym jego odcieniem! ❤

Gość gość
Ja mam fetysz ciemnych oczu u kobiet po prostu kocham je może być nawet nie ładna z twarzy a piękne brązowe oczy sprawiają że natychmiast mi się podoba. A jak ładna i o brązowych ślicznych ślepkach to mogę dla takiej oszaleć.

Gość gość
J and J : jeeeej, to musi magicznie wygladac :) a jak masz w dowodzie?

Gość gośćMarysia
Ja mam niebieskie i podobają mi się :) Podobają mi się takie oczy u ludzi, zwłaszcza mężczyźni o niebieskich oczach.

Gość gość
a ja mam brązowe i nie chcialabym mieć niebieskich.jezyk.gif xxxx A wiesz, że dowiedziono, że osoby niebieskookie są inteligentniejsze i zdolniejsze od tych z ciemniejszymi ? To samo blondyni są uważani za osoby o silniejszej rasie, tzw Aryjczycy, niebieskoocy, za inteligentniejszych itp. Dlatego Niemcy miały takiego świra na tym punkcie, gdyż blondyni to rzadkie okazy i bardziej wyjątkowe niż tzw bruneci, których tak ubóstwiasz.

Gość gość
Znałem bardzo ale to bardzo inteligentna kobiete o ciemnych wrecz prawie czarnych oczach i była tak inteligentna że inteligentniejszej nie spotkalem wiec teoria z inteligencja zalezna od koloru oczu idzie o d**e rozbic :D

Gość gość
czystozielone sa najrzadszym kolorem -tylko 2% ludzi je ma

Gość gość
Niebieskie oczy sa mutacja genetyczna wiec sa do duupy tak jak i praworecznosc wada genetyczna. Na szczęście obu tych cech ja nie posiadam. :D :D :D

Gość gość
znowuuu debile kłócą się o kolory, jak nie włosów to oczu :O o to kto robi większą kupę też się pokłóćcie matoły

Gość gość
To nic nie znaczy. Chodzi tutaj o wkład w cywilizację, i ogólnie. W twoim odczuciu mogła być to inteligentna kobieta, chociaż wcale nie musiała rzeczywiście nią być. A kobieta, czy brunetka, czy blondynka, zazwyczaj jedna i druga głupia. Tutaj bardziej chodzi o płeć męską.

Gość GGGB
gość dziś myślę że jednak kolor oczu nie mówi o naszej inteligencji.;) Przeważnie podobają mi sie bruneci, ale czasem także blondyni. Niebieskie oczy także są ładne.:) Lubię swoje oczy i nie chciałabym mieć jasnych.:P

Gość gość
Najrzadsze są fioletowe oczy a nie zielone. Wpiszcie sobie Alexander Genesis

Gość gość
:D:D

Gość gość
GGGB- Nie mówi, a są badania na ten temat, ze niebieskoocy, blondyni są zazwyczaj zdolniejsi od tych ciemniejszych. W dodatku to oni również mieli większy wkład w cywilizację. Tak chyba nawet twierdził Shopenhouer.

Ja mam zielone pod światłem jasnym, niebieskie pod zwykłym światłem, szare przy ubiorze na szaro. Podobają mi się błękitne oczy, ale to jak każdemu chyba no i ładne są zielone jasne :)

A jakby można było podrasować oko to bym chciała zielone koloru kociej źrenicy :D

Słowianki nie mają brązowych oczu, co najwyżej piwne lub orzechowe. Ciemne oczy mają czarnoskórzy ew rasy z ciemną skórą typu Marokańczycy, Libijczycy, Irakijczycy.

W dowdzie mam wpisane,że mam heterochromię. Każdy odcień jest ładny. Ja uwielbiam zielone oczy mojego faceta a on moje bo mówi, że niespotykane :)

Gość gość
Wąsy u kobiety są często spotykane niestety :-P