Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Solarium jest już niemodne, nikt nie chodzi na solarke

Polecane posty

Gość gość
Szybciej dostaniesz raka jak będziesz wpieprzać śmieciowe żarcie niż kobieta zdrowo się odżywiajaca, uprawiająca sport. Plus raz czy dwa w tygodniu solarium. Dla podtrzymania koloru.

Gość gość
Pasty brązujące są tylko na zawody. A to jak chce wyglądać na codzień to już kwestia indywidualna.

Gość matka_stefania_od_kotów
tylko kapiele sloneczne. solarium- kto sie tam pokazuje tego ja nie szanuje

Gość gość
Tipsy, solarka, tleniony blond na głowie i siano w głowie, - sa takie typy ale oczywiście ma to amatorów, bo gusta rózne są. A czerniak to nowotwor skory, nie z zarcia sie bierze. BTW daje najwiecej przerzutów.

Gość gość
goowniana karnacja jest już pase

Gość gość
Solarium zawsze jest w modzie, ja jednak wolałem zadbac o swoje zęby i założyć stały aparat u dr iwony Gnach-Olejniczak :)

Mi się wydaje, że poprostu do ludzi dotarlo jak bardzo szkodliwe sa solaria. Ja jeszcze 5 lat temu chodziłam, ale jak sie naczytałam o raku-to dziekuje, postoje :) Zdecydowanie wole opalenizne otrzymac dzieki kosmetyka, które skóry nie niszcza :) stosuje pianke magic bronze,bielendy. nadaje piekny sloneczny odcien, nie zostawia plam i nie brudzi ubran.

Gość gość
zakazu korzystania z solariów przez osoby niepełnoletnie. o jak chodziłam do gimnazjum to już 13 letnie rówieśniczki chodziły na solaria ... żałosne, całe szczęście ze ta moda minęła .... solara to kobieta po prostu tania!!! wyglądająca tanio !