Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy ja jestem lesbijka albo bi? prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Mam 14lat i nie miałam chłopaka od paru miesięcy boje sie ze mogę być lesbijka na początku kiedy zaczelam o Tm myslec wiedziałam ze nią nie jestem wiedziałam ze nie mogla bym całować się z dziewczyna ani nic więcej jednak zaczelam Coraz więcej o Tm myśleć i czytać i teraz juz nw czy jestem czy nie wiem ze ja sama musze na to pytanie odpowiedzieć ale jak to wygląda z waszej perspektywy mam powody do obaw? Teraz od jakiś 4miesiecy mamrak ze jak widzę jakimś kobietę dziewczynę nastolatke albo staruszkę to czuje takie zimno i brak śliny. Kiedys nawet weszłam na zbliżenie les na zdj i za pierwszym razem to bylo okropne nie mogłam na to patrzeć jednak jk teraz wchodzę to czuje cos w intymnym miejscu. Zawsze jak bylam mala to zawsze szukalam Sb chłopaka chciałam żeby chłopaki mnie zauważali i wgl żeby poświęcali mi uwagę i troskę jak kiedys mój kolega mnie podrywała i jak mnie przytulał laskotal to to bylo fajne i podobalo mi sie. Ostatnio byl tez taki chlopak z jakiś miesiąc Tm który jak np mnie przytulił to czułam takie zimno, ciarki na plecach a jak gadal z jakimś dziewczyna to bylo mi smutno chyba bylam o ng zazdrosna. Ale teraz ta faza na ng mi przeszła. Wgl we wakacje tez podobali mi się chłopaki aktorzy. Jak bylam mala to wyobrażałam sobie z jakimś chłopakiem w intymnych relacjach. Wgl chyba zawsze myślałam o chłopakach jako o partnerach a dziewczyny to moje kol i wgl. Jesli chodzzi o dziewczyny to np bylo tak ze ona ma ladna twarz i wgl ale ja nigdy nie miałam ochoty pocałować dziewczyny ani nic takiego. Jak bylam mala to np jak byla jakas pani z ciekawym temperamentem ktora byla ladna i mila myślałam Sb ze fajnie by było miec taka mame (myślałam tak w przedszkolu) np ciało dziewczyn jest fadne ale raczej zawsze podobalo mi sie pod względem estetycznym. Nie przepadam za tym żeby kol np dotykała mnie po tylku czy cos. Jak jestem u kol na noc to nigdy nie chce się do niej przytulać jak śpimy nie przyblizam sie nie lubię sie do niej zbliżać jak śpimy pewniej sie czuje jak zachowam odstęp i jak jestem dalej. Myślicie ze mogę byc lesbijka albumów. Bi jak odczuwam ta suchosc zimno i to dziwne uczucie?? Proszę pomocy :( Ps. Jak bylam w przedszkolu i jak byla jakas gada pani to wyobrażałam Sb ja w erotycznych relacjach z jej mężem, chlopakiem. Jak myślałam o seksie to zawsze na zasadzie chłopak z dziewczyna. Dziewczyna z chlopakiem nigdy dziewczyna z dziewczyną

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować