Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna ma mi za złe, że chcę mieć prywatne tancerki na eventy gotyckie

Polecane posty

Gość gość

np. koncerty Blutengela. Wkręca sobie, że ja o niczym innym nie myśle, tylko o tym, by ją zdradzić, a prawda jest taka, że ją kocham i wiem na 100%, że nie zrobiłbym tego, nawet odurzony substancjami psychoaktywnymi, ale ona nie rozumie, że prywatne tancerki i kobiety dookoła= więcej testosteronu, więcej testosteronu= efekt anaboliczny i szybszy przyrost mięśni. Nie rozumie, że 8 lat już ćwiczę na siłowni i NIE MA EFEKTÓW! NIE MA K*RWA ŻADNYCH EFEKTÓW. 500 zeta na karnety rocznie, 200 na suplementy, kilka tysięcy na dodatkowe żarcie i nadwyżkę kaloryczną, ale nikt mnie nie uprzedził, gdy szedłem na siłkę, że tylko na sterydach facet może mieć jakiekolwiek efekty trenigów. Co do mnie, to jak zbuduję potężne mięśnie przez długie miesiące, a potem jest event, że przez jeden dzień chodzę głodny, bo nie ma czasu zjeść i tracę od razu 40% tego co zbudowałem. Wystarczy, że 1 dzień nie zjem dobrze i gdzieś ze 2 miesiące treningów idą się j*bać! :(

Gość gość
spróbuj odżywki FORMOTIVA, ponoć można im zaufać

Gość gość
14:00 Eee, przestań p*dolić, jakich to supli ja już nie żarłem i co? G****o to dało.

Gość gość
widać na poziomie facet jesteś , z kasą i klasą , pogoń k***inę , po co Ci ona , by za od czasu do czasu dając Ci tej swej pieczary , próbowała Cię zmieniać , Twe upodobania, pasję?masz kasę to będziesz miał wciąż mnostwo coraz młodszych i piękniejszych dziewuch. towaru na dymanie nie zabraknie

Gość gość
a na co ci te tancerki bo nie rozumiem moim zdaniem nie powinieneś prowokować dziewczyny jak ją kochasz

Gość gość
14:02 Nie ma bata, moja dziewczyna jest najlepsza na całym świecie i wolałbym zdechnąć niż ją pogonić, lepszej nie ma. Wszystkie kobiety to k*rwy oprócz niej. Nie chcę nawet słyszeć o jej pogonieniu. A hajsu to ja mam jak na lekarstwo, ledwie koniec z końcem wiążę, co uciułam to na treningi.

Gość gość
oj to Ty jeszcze leszczyk naiwny jesteś. ale uważaj by z tego wyjść bez strat ....

Gość gość
14:04 Nie prowokuję jej, ona nie ma się czym martwić, niepotrzebnie się tylko dołuje, a ja chcę w końcu mieć K*RWA EFEKTY. 8 lat treningów, 8 J*BANYCH LAT. Wszyscy na siłce są karkami, przerosły mnie już osoby, które jeszcze w powijakach były, gdy ja już ćwiczyłem, bo nap*dalają sterydy j*bańce. Cała ta siłka to zbiorowisko naszprycowanych, knurów z dupskami pokłutymi od sterydów.

Gość gość
chciałbym zaimponować mojej ukochanej dziewczynie rozgniatając zaciśniętymi pośladkami orzechy