Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studentka i gimnazjalista?? prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

prosze o rade bo sama wgl niewiem..jestem studentka i mam 20 lat,od nie dawna znam sie z 16 latkiem,to przeciez dziecko,chodzi do 3 gim!! mimo to dziwne moje uczucia..prosil mnie wczoraj na wyjscie razem,poszlam mimo ze nie jestesmy parą, nie szlismy nawet za rece...powiedzialam ze nie zdalam czegos na studiach i normalnie przytulil mnie i dodal ze pomorze jak bedzie mogl,bez wscieklosci, bez wrzasku co ja zrobilam,bez awantury ze moglam sie bardziej uczyc jak to matka ojciec czy dziadkowie,gdyby zechcial pocalowac to by mnie mial w tym momencie:/ ale przeciez to wlasciwie dziecko,co ja robie wgl?wszysctcy z rodziny by byli niezadowoleni..co powinnam zrobic??

Gość gość
Czemu niby miałby krzyczeć na Ciebie? Bez przesady. Oboje jestescie jeszcze niedojrzali emocjonalnie.

Gość gość
Krumke z olejem

Gość gość
czegoś nie zdalam i zawsze byla awantura z najgorszymi slowami,odkad pamietam...dlatego wywarlo wrazenie ze tym razem inaczej...

Gość gość
Ale to nie jest Twój ojciec, żeby krzyczeć na Ciebie :-) rozumiesz?

Gość gość
Widzisz ja mam 21lat i też nie krzyczalbym na Ciebie tylko próbował pocieszyć. Krzyk tu i tak by nic nie dał. Awantury to głupota. Lepiej jest spokojnie porozmawiać, obmyslec jakiś plan. PS: Nie zdziw się jak chlopaczek powie że cię kocha i wtedy będą cyrki xD :D

Gość gość
To twój wybór co zrobisz. 4 lata różnicy to nie jest dużo, ale kiedy macie 20 lat i 16, to jest to różnica dość widoczna, bo tak jak napisałas, on w zasadzie jest jeszcze dzieckiem (co innego jakbyście mieli np. 24 i 20) Ale z drugiej strony popatrz ilu facetów, którzy mają 20, 30 lub ponad 30 lat chodzi z nastolatkami, hm? Rób co uważasz. P.S. Dlaczego miałby na cb krzyczeć? Piszesz, że masz za sobą trudne dzieciństwo, gdzie rodzice czy dziadkowie opieprzali cię za każdą rzecz. Więc widzę ze wszystkich postrzegasz przez pryzmat swojej rodziny, ale pamiętaj że nie wszyscy ludzie sa tacy jak oni.

cyrki juz byly matka sie dowiedziala i bylo ze suka idzie sie pier... a to zwykle wyjscie bez niczego takiego,wyobrazam sobie co bedzie pozniej...dziekuje i dalej niewiem..

Gość gość
:o

teraz mnie pyta w sms jakie książki z tego mamy ze chce kupić i poczytac i mi pomóc (ja studentka administracji)..piszecie ze nie zawsze jest wrzask o to ze ktos niezdal?? niewiem ja nie potrafie pojąć..

Gość gość
Pedofilia.

Gość Turkuć
Radzę zejść na ziemię.

Gość gość
Ty jesteś bardzo infantylna wiec jesteście na tym samym poziomie a 4 lata to jest NIC

Gość paulose
Krzyczeć?dziwnie postrzegasz ludzi,widocznie przez trudne dzieciństwo.