Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

łóżeczko dla dwulatka

Polecane posty

Gość gość

czy któraś mama przenosiła dwulatka do większego łóżeczka, bez szczebelków, tylko z zabezpieczeniami po bokach? będę potrzebowała niedługo kupić jakieś, bo dzidziuś w drodze :). dodam, że nie bardzo chce spać u siebie, więc może w takim będzie mu lepiej? podzielicie się swoimi doświadczeniami?

Gość gość
Ja jak mały miał 1,5 roku zdejmowałam z łóżeczka jeden bok i dałam krótką barierkę, bo inaczej wychodził górą, tak było bezpieczniej. Potem zmieniłam mi a taki sam model tylko większy, nie widać było żeby odczuł jakąś różnicę. Nie wiem czy ma znaczenie w jakim wieku to robisz.

Gość gość
My przenosilismy synka do swojego pokoju jak mial 1.5roku. Lozeczko zlozylismy, poszlo na strych, mowilismy ze bedzie mial swoje lozko i pokoik itd itp. A do tego nowe lozeczko bylo z autkami wiec nie bylo problemow. Jak przychodzila pora zasypiania, kladlismy synka, robilismy papa i wychodzilismy z pokoju. Kupilam dokladnie lozko jak w tym linku tyle ze z drugiej reki za 10funtow, dokupilismy tylko nowy materac i jak na razie jest super. Maly ani razu nie spadl, a obecnie ma 2lata i 3mies. https://www.amazon.co.uk/Hello-Home-450EEV01EM-HelloHome-Vehicles/dp/B00378KLDS/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1463935877&sr=8-4&keywords=toddler+bed+tractor

Gość gość
Nie miałam większego problemu. Córka od zawsze spała w swoim pokoju. Ja przez pierwsze 2 miesiące spałam u niej w pokoju. Później poprostu ja się wyniosłam. Nigdy nie była usypiania. Zasypiała sama. Tak więc zmiana łóżka nie była dla niej jakimś stresem. Zdarzało się jej wyjść z łóżka i przyjść do nas. Ale wystarczyło ja odprowadzić przytulić i zostawała.

Gość gość
Bardzo mi się podoba to łóżeczko w linku :). Dzięki, wierzę że się uda.

Witam, do dziecięcego łóżeczka polecam materac Sembella Piano. Ma on właściwości antyalergiczne dlatego jest dedykowany noworodkom i małym dzieciom. Więcej informacji znajdzie Pani tutajhttp://sembella.pl/produkt/piano/ W razie pytań chętnie pomogę Online Ekspert marki Sembella