Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak czytam co wypisuja kobiety z kafe to odechciewa mi sie miec dziewczyne zone

Polecane posty

Gość gość

zaglądam tu od czasu do czasu i czytam wpisy z nudów wnioski są wręcz zatrważające podejrzewam, że rozsądne kobiety trzymają się od tego miejsca z daleka podobnie z mężczyznami normalni ludzie są tu na wagę złota zdecydowana większość ma problemy z własna psychiką i tak jest nie tylko tutaj Internet stał się jak wysypisko śmieci

Gość gość
Tak na portalach randkowyxh przewaznie szczegolnie tam.na ktorym siedzisz.

Gość gość
nie zaglądam na portale randkowe zatem Twoja próba chamstwa została "spalona"

Gość gość
to ty skoro tu jesteś to tez jesteś nienormalny

Gość gość
zacznij od siebie zanim zaczniesz ubliżać innym

Gość gość
to czego tu szukasz między tymi kiepskimi pannami z kiepskiego portalu? Co tak ciebie tutaj ciągnie?

Gość gość
no sam napisales "normalni ludzie tu nie wchodzą" to jeśli tu jesteś to tez jesteś nienormalny, jak cala reszta

Gość gość
Ohoh moja proba chamstwa spalona. Za bardzo.przejmujesz sie tym.co.pisza tutaj nie masz za grosz dystansu.do siebie ot caly twoj problem. To normalne ze ludzie siedzaxy tu w wiekszosci maja problemy niektorzy pisza tu.dla wyglupow a.jeszcze jiektorym nawet placa za to wyglupianie. To miejsce.nie jest takie najgorsze czesto.mozna dostac tutah jakies cenne rady ale trzeba odsiac te dobre od tych zlych i tyle. Bylam na innych forach pisze to autentycznie opisylalam.swoj problem i ludzje zjechali mnie jak lyska kobyle. Kazdy przeinaczal moje zdanie niektorzy nawet nie doczytali calego watku dopowiadali.sobie i brali.sie za ocene. Po.prostu wyszlam z zalozonymi rekai i obiecalam.sobei ze juz nigdy tam jie napisze. Tutah nieraz opisywalam swoje problemy i nie powiem ze kazdy jest tu przyjemniaczkien ale nigdy takiego pojazdu nie mialam. Czasem z.kilka.przytykowz za ktore sie odgryzlam co jeszcze mozna wziac na klate a jak.sie.nie chce to nie pisac wcale. Chce powiedzirc tylko ze w porownaniu do innych forum to wcale nie.jest takie zle, duzo tu osob ktore ironizuja iczy przesmiewczo podsumuwuja innych ale nie ma takiej agtesji jak uwaga na netkobiety. Tak oczerniam czy wizazu. Pozdrawiam

Gość gość
glupie baby :P