Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadine33333

Dlaczego faceci nie chcą się ze mna wiązać?

Polecane posty

Gość Nadine33333

Od 2 lat jestem sama. Miałam w tym czasie wiele randek ale na dłuższą metę nigdy nic nie wypalilo. Rozumiem randki które zaczynają się od seksu,nie wierzę że mogą się w coś rozwinac. Jestem w miarę atrakcyjna mam prace mieszkanie. Niezależna mimo to faceci wola mieć ze mną przygody niż się wiązać..na co ja się nie zgadzam na pierwszych spotkaniach.. o co kaman? Ktoś mi powie

Gość gość
A po co komu niezalezna? Nie nadajesz sie na zone i tyle.

Gość gość
To się umawiaj z normalnymi ktorzy nie proponuja na randce seksu

Gość gość
Tez bym olal taka co zarabia wiecej niz ja i ma mieszkanie. To ja mam byc facetem w zwiazku i nosic spodnie.

Gość gość
Niech zgadnę, masz 30 lat? Mam to samo, faceci po 30tce strasznie boją się angażować. Są nastawieni na szukanie żony i jak im coś nie pasi to szybko zrywają znajmość. Tez już mam 3 takie krótkie związki za sobą, ja angażaowąłam się coraz bardziej a oni stali w miejscu. Teraz poznałam kogoś, ale tym razem nie będę się spieszyć z seksem. Z tamtymi szłam tam po 1,5-2 miesiącach, to za wcześnie. Teraz dopiero pójde z facetem do łózka jak będę czuć że mu zależy. Seksem nie da się rozkochać faceta. Takie sa moje spostrzeżenia.

Gość gość
Rada nie dawać szybko seksu

Gość gość
Piszesz ze nie było seksu na pierwszej randce, ale pewnie niech zgadne był na 6-7 randce?? to zdecydowanie za szybko! najpierw trzeba się poznać, dać czas na zauroczenie, czas aby się facet zaangażował i dopiero wtedy myslec o seksie. Ja tez myslalam ze seksem to się rozkochuje faceta, a guzik prawda. My kobiety po seksie mamy większe oczekiwania a facet robi krok w tył.

Gość gość
ale d**y mogły by dać

Gość gość
słuchajcie michała bo dobrze człek radzi

Gość gość
Michał lecz się impotencie , do psychiatry się nadajesz. pewnie masz mega problemy w seksie skoro takie masz nastawienie do kobiet które uprawiają seks. lecz się.

Gość gość
Normlni ludzie nie uprawiają seksu przed ślubem! Jak facetowi zależy to za czeka na seks :)

Gość gość
Normlni ludzie nie uprawiają seksu przed ślubem! Jak facetowi zależy to za czeka na seks :)

Gość gość
Czekają to tacy desperaci jak ten niedorozwój zawsze dziewica. Normalny chłop po 30 nie czeka bo nie ma na to ani czasu ani ochoty. Tak to sobie możecie tresować licealistów. Dupa to nie świątynia żeby do niej na kolanach podchodzić. Jak widzę że kobieta zwleka z seksem to znaczy że jej nie kręcę i po ślubie lepiej nie będzie.

Gość gość
To nie jest żadne tresowanie. Dwa razy poszłam do łozka po meisaicu i facet szybko się wycofał z związku. Teraz wolę się upewnić ze facet jest zaangażowany, nie będę się spieszyć. Nie mowie tu o długim czekaniu ale tak 3 miesiące czestych spotkan , to już chyba można się nieco zaangazowac. A ty jak masz taką chcice to idz do burdelu kolego.

Gość gość
spuściłem się na brodę k***a mać myślałem że tak daleko nie poleci

Gość gość
Może uciekł bo byłaś dla niego za cienka w te klocki? To chyba lepiej ze się wcześniej niż później dowiedział

Gość gość
3 miesiące czestych spotkan x Ja też bym sobie taką kobietę odpuścił. To nie ten wiek kiedy i rok mogłem czekać. Teraz szkoda tracić czasu, także na to. Miesiąc spotkań wystarczy żeby się zorientować czy miło spędza się nam czas na rozmowie i najwyższa sprawdzić czy fizycznie też będzie nam miło. Jeżeli miałbym czekać 3 miesiące to zacząłbym się rozglądać już za inną, bo nie lubię jak kobieta próbuje grać seksem - w żadną stronę. Albo ją kręcę, fizycznie też, albo szkoda czasu.

Gość gość
Minium 2 lata do seksu powinno się czekać

Gość gość
Nie sadze ze odpusciłbys sobie kobietę która zawróciłaby ci w głowie. Odpuscił byś taką na którą masz tylko chcice i niestety taka jest prawda o was panowie. 3 miesiące to nie rok, robisz jakieś dziwne jazdy o głupie 3 miesiące. No dobra dwa meisiace ale bardzo intensywnych spotkań, jeżeli spotkania rzadkie to nie ma co się speiszyc z seksem.

Gość gość
Nie musisz się z niczym spieszyć, z szukaniem faceta najlepiej też :)

Gość gość
a ty zachowujesz się jak jakiś napaleniec co to 3 miesiące wytrzymać nie może, smieszny jesteś,

Gość gość
Szukaj sobie ... Impotenta najlepiej. Albo aseksa. Wtedy wcale nie będziesz musiała :)

Gość gość
hahah a wiesz co jest najlepsze? skresliłbys mnie a tak naprawdę uwielbiam seks i jestem w seksie mistrzynią. Taki debil z ciebie, co to daje dziewczynie miesiąc czasu i z nią zrywa.

Gość gość
Same mistrzynie tutaj. Czapki z głów.

Gość gość
Możesz sobie nie wierzyć i mieć nadal debilowate podejście ze jak kobeta nie chce isc szybko do łózka to ze nie lubi seksu. A może taka kobieta się sparzyła i boi się kolejnego rozczarowania, coś takiego dociera do twojej główki, tej na górze?