Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadine33333

Dlaczego faceci nie chcą się ze mna wiązać?

Polecane posty

Gość gość
3 miesiące plus czas na szukanie następnej to dwie próby w roku. Po 30 roku życia to mało. W wieku lat 20 to i rok można czekać, ale później czas przyspiesza, a wyszarpywanie czasu na randki przychodzi trudniej, więc wolę go nie marnować, a seks to istotny element związku. No i tak jak pisałem, grania nim nie lubię, bo potem zacznie się "nie będę kochała się z tobą bo nie wyniosłeś śmieci, oglądałeś mecz, czy inne fraszki" Ja na szczęście nie muszę szukać bo mam od roku partnerkę i żeby było śmieszniej dla autorki, do łóżka poszliśmy na drugiej oficjalnej randce. Więc to też nie reguła.

Gość gość
Mnie nie interesuje czy się sparzyła czy nie. Na mnie swoich problemów odreagowywać nie będzie. W ogóle co to za debilne podejście do seksu? 3 miesiące czekać? A czemu nie dwa i pół? Albo trzy i cztery dni? Myślałem że do łóżka się idzie jak ma się na siebie ochotę a nie według kalendarza. Ej serio - wiecznie szukacie, wszyscy od was uciekają ale z uporem oślicy nie chcecie przyjść do wiadomości ze wasz system po prostu nie działa. Macie złe podejście i g... wiecie jak funkcjonuje facet. Ale same qrwa ekspertki i mistrzynie alkowy.

Gość gość
W Tobie brak KOBIECOŚCI. Mnie zarwała laska która była cnotką a ja prawiczkiem. Jesteśmy kilka lat po ślubie i bardzo się kochamy. A ty zaliczana kilka razy nie miała byś szansy u mnie. Co się stało że nie jesteś z pierwszym który Cię rozdziewiczył? To by był trwały związek.

Gość gość
Niedługo twoja zawsze dziewica zacznie się zastanawiać 'jak by to było z innym "poczekaj tylko aż życie się jej ustabilizuje i zacznie się nudzić

Gość gość
sex na 3 randce to obowiązek, chce sie wczesnie dowiedziec czy mam do czynienia z mikroczlonkiem lub impotenetem

Gość gość
Dokładnie. Pewnie dlatego tych ostatnich dwóch tak szybko zwiało.

Gość gość
Haha, autorka chce zwlekać jak najdłużej z seksem w nadziei że facet zdąży się zakochać zanim przekona się jaka to kłoda. W nadziei że jak zakochany to nie zwieje. To tak nie działa :)

Gość gość
Trudno, to będziesz starą panną.

Gość gość
6-7 randka buhahahah co się będziesz rozdrabniac, niech będzie 70 randka zeby chłop wiedzial ze się szanujesz.

Gość gość
widac ze same niewyżyte prawiczk itu siedza, ludzie, czy wy w ogóle wiecie, co oznaczaja wiezi emocjonalne, budowanie wartościowej relacji? nie, nie powinno się przeliczać, na której randce idziesz do łóżka. Po prostu wtedy, kiedy obydwoje będziecie gotowi i zżyci ze sobą, a każda osoba ma prawo do tego, żeby ten okres trwał nie wiem, 2 miesiące, 6 czy jakkolwiek inaczej

Gość gość
Ciekawe, czyli jeszcze nie wiesz z kim, ale już wiesz że 3 miesiące zajmie Ci zżycie się :)

Gość gość
A każdy facet ma prawo uważać że 6 miesięcy to za długo. Nawet ten "wartościowy" (cokolwiek by to nie znaczyło)

Gość gość
wiezi emocjonalne, budowanie wartościowej relacji? x To jakieś bzdury. Jak się kochacie, podobacie sobie, macie o czym porozmawiać, to więzi zbudują się same, bo najzwyczajniej na świecie obu stronom na tym zależy. Jak potrzebujesz miesięcy żeby pójść z kim do łóżka, bo najpierw musisz wszystko przeliczyć w Excelu to lepiej oszczędź drugiej stronie czasu, to nie związek, tylko chłodna kalkulacja.

Gość gość
Ja wychodze za faceta z ktorym poszlam do lozka na 5 randce, mozna?

Gość gość
""nie będę kochała się z tobą bo nie wyniosłeś śmieci, oglądałeś mecz, czy inne fraszki" x a co to ma do rzeczy? jak kobieta będzie chciała szczuć seksem to i tak będzie to robić.

Gość gość
ś Napisałam, że nie chodzi o to, żeby coś przeliczać. Tylko POCZUĆ, że to ten moment. A więzi się nie buduje w miesiąc. Zazwyczaj. Przynajmniej ja nie umiem. Ja nie potrafię zbudować jej z koleżanką w parę miesięcy, a co dopiero z facetem.

Gość gość
Plus skad masz wiedzieć, że komuś naprawdę na tobie zależy po miesiącu znajomości? wiesz, ilu facetów ściemnia? JA jestem uczciwa i nigdy bym nikogo nie oszukała w takiej kwestii, ale facetów chtrnych do mówienia 'zakochałem się w tobie od pierwszego wejrzenia'aby zaciagnać do łóżka, jest masa.

Gość gość
plus jak ktoś kogoś 'kocha', to tym bardziej zrozumie, że ktoś może ptorzebować więcej czasu, NIE w imię jakiś głupich zasad, tylko dlatego, że ma taką osobowosć no chyba że ktoś zakochuje się dopiero po seksie.. to już inna sprawa :D :D aczkolwiek moim zdaniem seks po prostu scala, a nie buduje miłość

Gość gość
"To jakieś bzdury. Jak się kochacie, podobacie sobie, macie o czym porozmawiać, to więzi zbudują się same, bo najzwyczajniej na świecie obu stronom na tym zależy." x tsaaa "kochanie" po kilku lub kilkunastu spotkaniach :D kolejny mylący swędzącego kootasa z miłością. Pożądanie pożądaniem, ale kobiety z reguły aby naprawdę miały ochotę iść z kimś do łóżka potrzebują przywiązania emocjonalnego. A tego nie zbudujesz w tydzień czy dwa.

Gość gość
Ale to że facet buduje więź w dużej mierze przez fizyczną bliskość w tym seks to przerasta waszą zdolność pojmowania, prawda?

Gość gość
Ja tam nie wyobrażam sobie iść do łóżka na której z pierwszych randek. Dla mnie to jakieś obleśne. Muszę najpierw człowieka poznać i zbliżyć się do niego, a po kilku spotkaniach prawie nic o nim nie wiem. Już nie mówiąc o tym, że po prostu takie szybkie pójście do łóżka jest ryzykowne, nigdy nie wiesz czy to nie jest jakiś psychol itd. Naprawdę trzeba być lekkomyślną idiotką żeby z nowopoznanym typem iść do łóżka. Nie żal mi kobiet, które zostały w ten sposób zgwałcone (a nie raz czytałam o takim przypadku), same są sobie winne.

Gość gość
Plus skad masz wiedzieć, że komuś naprawdę na tobie zależy po miesiącu znajomości? x Wystarczy głęboko spojrzeć w oczy.

Gość gość
No dokładnie. Kobieta też chce mieć pewność, że zależy mu na niej, a nie tylko wyru/cha i zostawi. Dłuższe czekanie jest dobrym testem na typowych ru/chaczy :) Jak będzie chciał tylko seksu to szybko zrezygnuje.

Gość gość
Nie żal mi kobiet, które zostały w ten sposób zgwałcone (a nie raz czytałam o takim przypadku), same są sobie winne. x ??? Pomyśl jeszcze raz.

Gość gość
Mnie nie zależy na człowieku, którego znam od kilku dni czy nawet tygodni, jakkolwiek fajny by nie był.

Gość gość
Ale nie wszyscy, nie wszyscy..Sorry, ale spuszczenie z krzyża to nie jest sposób na budowanie więzi EMOCJONALNEJ.

Gość gość
Jak dla mnie możecie czekać i do menopauzy. Ja już swoją kobietę ;) znalazłem i to mimo tego, że do łóżka poszliśmy szybko. A *****cza to poznasz po tym jak podchodzi to twojego ciała i nawet po sposobie w jaki się całuje.

Gość gość
Mnie nie zależy na człowieku, którego znam od kilku dni czy nawet tygodni x I tym możemy się różnić rzeczywiście. Mnie zależy nawet na człowieku którego nie znam.

Gość gość
"Ale to że facet buduje więź w dużej mierze przez fizyczną bliskość w tym seks to przerasta waszą zdolność pojmowania, prawda? " x Yhym, jasne, jasne :D To, że facet nie potrzebuje emocjonalnej bliskości aby iść do łóżka, to nie znaczy też, że kobieta z którą pójdzie do łóżka stanie się nagle mu bliższa. Faceci akurat oddzielają seks od uczuć, więc nie dobieraj jakichś pseudo-filozofii.

Gość gość
czyli mamy iść do łóżka z człowiekiem którego znamy krotko WBREW SOBIE, mimo że nie czujemy sie w 100 % bezpiecznie, BO FACECI TWOIM ZDANIEM BUDUJA WIEZ NA SEKSIE? sorry, ja wole poczekac, a jak mu zależy, też poczeka, i będzie tworzył taka atmosferę, która pozwoli znajomości rozwijać się głębiej i głębiej, żebym mu szybciej zaufała