Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadine33333

Dlaczego faceci nie chcą się ze mna wiązać?

Polecane posty

Gość gość
GORZEJ, że po prostu zaczął mnie źle traktować, x No to musisz dłużej zwlekać, bo w ciągu 5 miesięcy nie jesteś w stanie poznać faceta.

Gość gość
gość dziś bo ci chcą zalezy im na seksie a nie na tobie chcą darmowego seksu

Gość gość
Ja bym poszła do łóżka z facetem który mi się podoba już na drugiej max trzeciej czwartej randce. Po co owijać w bawełnę, przecież to seks przyciąga więc niech seks się dzieje!

Gość gość
Tyle, że zrozumienie seksualnych potrzeb facetów nie zagwarantuje żadnej kobiecie wejścia w stały związek, ani też, co oczywiste, utrzymania tego związku, co najwyżej nieco przeciągnie, jeśli akurat jemu mocno zależy na stałym seksie.

Gość gość
"3 miesiące plus czas na szukanie następnej to dwie próby w roku. Po 30 roku życia to mało. W wieku lat 20 to i rok można czekać, ale później czas przyspiesza, a wyszarpywanie czasu na randki przychodzi trudniej, więc wolę go nie marnować" x HAHAHA i kto tu chłodno kalkuluje? :D Co za hipokryta. Tym jasno dałeś do zrozumienia, że chodzi tylko o potrzeby twoich gonad i o ilość seksu w określonym czasie. Ale oczywiście musiał dopisać do tego pseudo-ideologię, że faceci kochają poprzez fizyczną bliskość itd. A to niby kobiety są takimi "złymi" manipulantkami i nigdy nie mówią prawdy, yhym :) Nie jesteście wcale lepsi w tym aspekcie, tylko wydaje wam się, że jesteście.

Gość gość
23:05, słuszna uwaga o kalkulacji ;)

Gość gość
"Ja bym poszła do łóżka z facetem który mi się podoba już na drugiej max trzeciej czwartej randce. Po co owijać w bawełnę, przecież to seks przyciąga więc niech seks się dzieje!" x a dawaj i na pierwszej, tylko potem nie płacz i nie żal się, że ta "męska świnia" cię olała (a miał prawo, przecież nic ci nie obiecywał i mógł chcieć od ciebie tylko seksu), jak 99% kobiet do których facet się po seksie nie odezwie :)

Gość Andzia_MamTakSamoJakTY
Kochana mam to samo. Zapewne jestem od Ciebie kobietą młodszą, bo tylko 22 letnią natomiast nie mogę się odgonić od takich facetów, a nie przyciągam w ogóle nikogo na stałe. Umawiałam się i z facetami starszymi o rok, dwa i z facetami starszymi o 12 więc nie w wieku problem. Jeśli nawet złapiemy "jedną falę" facet "nie chce się wiązać". Niektórzy otwarcie mówią, że chodzi tylko o seks. Nikt natomiast, że o związek. Jakby nie mogli przejść obok ale jednocześnie pokochać. Jedyne co mi przychodzi na myśl to fakt, że od jednego usłyszałam, że jestem ładna ale mam wulgarną urodę i dlatego kojarzę się z seksem. Tylko co z cześcią, która miała okazję poznać dobrą, ciekawą stronę..yh. Przykre.

Gość gość
23:08 a co, niby po seksie odwlekanym do 10 randki facet już nie może podziękować? Co to za farmazony, doarosli ludzie nie szanują siebie nawzajem przez pryzmat seksu bo są dorośli

Gość gość
Z tym szybkim chodzeniem do łóżka to świetna selekcja facetów. Jak ucieknie, bo chciał tylko zaliczyć, to można bardzo szybko, niemal od razu szukać następnego. Wspaniałe, cudowne wręcz zwiększenie szans na trafienie na przyzwoitego gościa :D

Gość gość
Znam jedną, która czekała na faceta ponad rok, ale się nie doczekała i go po 1,5 roku rzuciła. Tak podle nie doceniła pieczołowicie budowanej więzi emocjonalnej.

Gość gość
Z facetem można iść szybko do łózka ale tylko z takim który oszalał na naszym punkcie. Miałam tak raz- facet po pierwszej randce wydzianiał do mnie codziennie, pisał piękne smsmy i chciał się jak najczęściej spotykać. Poszłam z nim na 6 randce, szalał z miłości przez 1,5 roku poki go nie zostawiłam. Jeśli natomiast trafiasz na faceta który chce się spotykać tylko w weekend, jest jakby troszkę zdystansowany to wtedy absolutnie nie polecam. Myslalam ze seks go rozkocha, nic bardziej mylenego. Uciekł gdzie pieprz rośnie.

Gość Michał121212
Ja tam sie ozenie tylko z dzieeica, wiec zadna z was u mnie i tak nie ma szans. :) trudno z wlasnej glupoty (bo kiedys komus popuscilyscie bez slubu), bedziecie starymi pannami. :)

Gość gość
U facetów jest tak. 1. Spotkanie 2. Sex 3. Sex 4. Sex 5. Sex tylko z nią 6. Sex tylko z nią 30. Sx, chyba ja kocham 50. sex, kocham ja 100. Sex i związek 3000 sex i ślub 3001 brak sexu

Gość gość
Najlepsi faceci "wybierani" są jak rodzynki z ciasta na studiach, w wieku 30 mają już żonę i dzieci. Pozostali to odpady, których nikt nie chciał. Więc albo bierzesz taki odpad, albo kogoś z drugiej ręki, kto nie sprawdził się w małżeństwie i ma alimenty oraz niechęć do formalnie zawartych związków. Trzeba było zakręcić się za facetem na studiach, teraz pozostaje ci recycling ;-)

Gość gość
no pieknych kolegów mialam na studiach :D

Gość gość
Jeśli uważasz, że najlepszy=piękny, to gratuluję :-)

Gość gość
a co, tego typu urodę chłopców których miałam w grupie to nazywasz przystojną: http://i.i plsc.c om/faceci-do-wziecia/000 0ZJI0XJWVSB72-C411-F4.jpg

Gość gość
http://p 7.uni face.pl/55ee45cd57acbe379e91 2e0db19d5497.jpg

Gość gość
http://ag nesi ndenmark.blox.pl/resource/Je ns2.jpeg

Gość gość
http://i.w p.pl/a/f/jpeg/35345/facet_650.jpeg xx no sorry, ale lepiej być samemu do końca życia niż .. uroda jest dla mnie b. ważna.

Gość gość
Twój wybór, ja go szanuję i również uważam, że lepiej będzie jeśli będziesz sama zamiast z brzydalem :-)