Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge sie zabic ?

Polecane posty

Gość gość

ten swiat i tak nie jest w stanie mi juz niczego zaoferowac moje najlepsze lata minely

Gość Stokrotka822
zapisz sie do programu''chlopaki do wziecia''....

Gość gość
jestem kobieta

Ogarnij się,wyjdź do ludzi. Zapisz się na jakiś kurs może tańca, tam wiek nie ma znaczenia.

Gość gość
a spróbuj tylko to cie zap*****le !!!!!!!

Gość gość
Tak się dzieje bo nie otwarłas się na innych którzy ci wiele mogą zaoferować.

Gość gość
ja już mam miejsce (odludne) możliwe że w domu,metode(pasek),nie mam taboretu ,jestem chory po przejsciach jest gorzej i robie coś tam nie lubie ludzi widze w nich wrogów i nie chce ich lubić,nie chce policji to są moje rozważania na temat śmierci wiele osób tutaj tak pisze idę 9 do lekarza podziękować mu za pomoc i iwgl podsumować to wszystko jak mi pomogli:/ ide po picie tam wszystko jest do bani

Gość Turkuć
Nudne są te tematy o samobójstwach.

Gość gość
Śmierć jest ostateczna, a życie zmienne. Nie wiem czy warto się zabijać, ale wiem, że dla kilku chwil warto żyć.

Gość gość
aa jestem tez po probie generalnej w takim lasku powiedzmy ,sprawdzalem umiał bym to zrobić;D ide po loda albo picie mam 3 zlote i spac wykonuje jakies obowiazki rano ,nie chce rozglosu

Gość gość
autorka tematu, ja tez juz probowalam, po powieszeniu po prostu sie od razu traci przytomnosc

Gość gość
wlasnie trzeba z dobrej wysokości , a ty się powiesiłaś? uratowali cię? podobno z dobrej wysokości trzeba zlecieć

Gość gość
ja uważam że umrę na 90% wątpie że ktoś mnie uratuj***ardzo mało prawdopodobne chyba ze np żelandor spadnie czy coś albo gałaz ,już mało temu wszystkiemu daje

Gość gość
tak ale nie zaplanowalam tego dobrze, powiesilam sie na lazienkowej zawieszce na reczniki :O i po prostu zerwaly sie one i ja sie po jakims czasie ocknelam na podlodze, nie trzeba na wysokosci, wystarczy cokolwiek co jest stabilne i mocno zamocowane

Gość gość
come 2 my pussy

Gość gość
uratuje cię Najświętsza Maryja gdy co ranka będziesz jej mówić że chcesz zakosztować świętej miłości jej Niepokalanego Serca . Jak tylko poczujesz tę miłość w sercu i zapragniesz jej towarzystwa to będziesz zawsze chciała żyć tak jak ja . Maryja ponagla aby jak najszybciej przyjąć jej Miłość , która pomoże dać radę w tym niesprawiedliwym świecie pokonywać trudności i jeszcze zrealizować swoje szczęście osobiste i być szczęśliwą .