Mila555 0 Napisano Maj 25, 2016 Czy uważacie, że waga 55 kilo przy 165 to dużo, mało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2016 średnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Elka39 0 Napisano Maj 25, 2016 Ja uważam, że w sam raz. A zależy ci, żeby przytyć, czy schudnąć? :D W obu przypadkach ćwiczenia fizyczne powinny Ci pomóc. Ja chodzę na siłownię do https://stacjanowagdynia.pl. Spróbuj znaleźć i dla siebie jakieś fajne miejsce do ćwiczeń. Jeśli chcesz schudnąć, to polecam aeroby, jeśli nabrać masy mięśniowej i wyrzeźbić ciało- to siłownia. Działa cuda i są przystojni trenerzy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 25, 2016 Wyliczone BMI: 20.20 - oznacza wagę prawidłową. Gratulacje! Dla podanego wzrostu (165 cm) prawidłowa waga wynosi pomiędzy: 51 a 67 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mona55 0 Napisano Maj 26, 2016 ja tyle mierze a i tyle wazylam..dla mnie bylo za duzo, wiec schudlam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2016 Ja przy takim wzroscie waze 52 dla mnie za malo chcialabym przytyc ale mi sie nie udaje :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach