Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczni youtuberzy??

Polecane posty

Gość gość

Zakładam nowy temat o naszej ukochanej Julii, tamten został zaspamowany. Czy tylko ja widze te jej kłamstwa? ;/

Gość gość
Zjawisko fansowe powstałe w wyniku drażnienia druta znalezionego w szafce z narzędziami: Pewnego razu kiedy byłem w domu zajrzałem do szafki narzędziowej, która znajdowała się w kuchni. Był to taki od podłogi do sufitu ciąg szafek we wnęce ściennej podobny do windy. Po otwarciu tej szafki i zajrzeniu do środka zauważyłem drewniane skrzynki z narzędziami i plastikowe pojemniki z narzędziami. Na jednej z tych skrzynek leżał zwinięty w elipsę kawałek drutu koloru ciemnomiedziango i średnicy drutu około 8 milimetrów, długość mógł by mieć po rozwinięciu około 70 cm. Przyglądając się temu zwojowi drutu zauważyłem, że jeden z jego końców ma charakterystyczny lekko sfansowany kształt i jest nieco jaśniejszy na samym koniuszku niż reszta drutu. Zacząłem się tek końcóweczce tego drutu przyglądać i pśtryknąłem ją paznokciem parę razy. Po chwili zauważyłem że końcóweczka ta zaczyna się lekko na powierzchni jakby wrzeć jak by na samej powierzchni stała się płynna widać było jak by się topiła powierzchniowo suwały po niej takie charakterystyczne falki (jakby płynął po niej lakier bezbarwny albo płynna steryna tworząc poprzeczne falki) mimo, że końcówka ta była zimna. Wziąłem ją i poplułem i znów zacząłem pśtrykać i mówić pa pa pa pa pa pa. Po paru minutach takiego drażnienia zauważyłem że, końcóweczka ta się co jakiś czas lekko wydłużała i ta wydłużona część była jaśniejsza od reszty drutu i lekko się błyszczała. Falki, które płynęły po jej powierzchni zanikły. Drażniłem ją dalej trwało to już w sumie ponad 30 minut. Końcóweczka pod wpływem tego drażnienia jej i papkowania stopniowo wydłużyła się o około 5 centymetrów. Cały czas ją drażniłem i co jakiś czas papkowałem, a ona tylko stopniowo przyrastała co jakiś czas po około pół milimetra. Przyrosty te były dość nagłe w nieregularnych odstępach czasu. Po około 50 minutach nieustannego drażnienia tej końcóweczki przyrost jej wynosił około 80 mm. Cały czas papkując i plując co chwile na tą końcóweczkę zauważyłem, że druga końcóweczka tego drutu zaczyna się płynnie wydłużać i to dość szybko. Po chwili wydłużyła się około 30 cm i dalej płynnie się wydłużała w moim kierunku. środkowa cześć drutu dalej była zwinięta tak jak znalazłem go w szafce. Widząc to wziąłem ten drut i momentalnie rzuciłem na przedpokój - z całej siły rzuciłem nim o drzwi wejściowe zapapkowałem szybko parę razy i schowałem się w pokoju. Zamknąłem w nim drzwi i zacząłem pod próg tych drzwi podkładać ubrania i szmaty ponieważ tam była szczelina i ta wydłużająca końcówka by przez nią przeszła. Szyba w drzwiach była matowa w podłużne prążki i widziałem mgliście za tą szybką, że końcówka tego druta szuka przy tych drzwiach miejsca by wejść do pokoju i mnie ókóć. Szybko spojrzałem czy nie ma jeszcze jakiś szczelin między drzwiami, a futryną i nie widziałem żadnej. Drut ten dalej wił się za drzwiami by wejść do pokoju. Jego zwinięta część leżała w przedpokoju pod samymi drzwiami wejściowymi, a wydłużona końcóweczka była bardzo aktywna szukając wejścia do pokoju przez zamknięte drzwi. Zauważywszy że nie ma szczeliny aby wejść zacząłem papkować aby ją jeszcze bardziej rozzłościć i uderzałem ręką w szybę od drzwi w miejscu gdzie końcówka się przy niej przemieszczała z drugiej strony szyby. Nagle zauważyłem że końcóweczka ta zaczyna napierać pod progiem na te szmaty i ubrania, które tam nakładłem aby uszczelnić. Dopchnąłem te szmaty mocno i docisnąłem oparciem od krzesła i książkami. Stanąłem pod oknem i słyszałem tyko szuranie drutu po podłodze przedpokoju przed drzwiami mego pokoju. Po parunastu minutach widzę wydłużającą się w moim kierunku końcówkę drutu. Przeszła przez ubrania i szmaty przebijając je stopniowo i mknęła w moim kierunku. Momentalnie otworzyłem okno i chciałem stanąć na parapecie z zewnętrznej strony i zamknąć je ale tylko gdy dałem kroka i drugą nogą zlazłem się na parapecie i chciałem się obrócić by zamknąć okno zostałem przez tą końcówkę ókóty. Końcóweczka ta mogła rzeczywiście wejść pod drzwi naprzeć na tą szmatę w progu i mogła zacząć się nagrzewać na jej powierzchnia mogły zacząć tworzyć się gęste drobne falki jakby płynął po niej lakier bezbarwny albo płynna steryna i stopniowo przepalała tą warstwę szmat i ubrań robiąc sobie otwór (mały kanałek) do wejścia. Przepalanie to mogło zając jej około 30 minut. Po wypaleniu sobie drogi od razu zaczęła się szybko oraz płynnie wydłużać i po chwili mnie ókóła. Był to inaczej gwózdek kremowy, który rozdrażniony papkowaniem prędzej czy później wydłuży się i ókóje.

Gość Gwózdek z rurki mrokowej
Pewnego razu mój tata otwarł zbiornik od spłuczki kiblowej. W zbiorniku tym znajdowała się rurka mrokowa, przez którą wlewa się woda do zbiornika oraz plastikowy pęcherz pławny na drucie, który przy nabraniu się odpowiedniej ilości wody do zbiornika podnosi się i odcina jej dopływ. W zbiorniku znajduje się też pławik, który zapobiega ciągłemu wlewaniu się wody do kibla oraz przelaniu się jej ze zbiornika wrazie awarii blokady pęcherza pławnego. Rura pławika jest w środku pusta przez co przy zbyt dużej ilości wody przelewa się ona przez nią do kibla. Mój tata spuścił wodę i zaczął dłubać przy rurce mrokowej ponieważ naszło do niej bardzo dużo piachu z wody i przez to zbiornik napełniał się za długo, a w rurce mrokowej słychać było syczenie oraz bąbelki powietrza przez ten piasek. Gdy zbiornik się napełnił i pęcherz pławny odciął dopływ wody ale mimo tego było słychać mrokowe bąbelki powietrza, które przez jeszcze parę minut wychodziły z rurki mrokowej. Kiedy tata poszedł do kuchni po klucz do szafki z narzędziami zacząłem się z bliska przyglądać tej rurce. W zbiorniku nie było wody ponieważ ją spuścił i zakręcił aby mógł rurkę odkręcić. Kiedy się tak przyglądałam tej rurce zauważyłam, że w miejscu przyłączenia druta z pęcherzem pławnym wystaje kawałek druta o ciemno miedzianym kolorze ze sfansowaną końcówką. Końcóweczka ta wystawała około pół milimetra na zewnątrz. Nagle zauważyłam, że końcówka się wysunęła na około 1cm. Wyszłam z łazienki i skryłam się za jej drzwiami i zaczęłam mówić pa pa pa pa pa pa pa pa pa tylko, że po cichu i patrzyłam przez szparę przy zawiasach drzwi co się dzieje. Im bardziej mówiłam pa pa pa pa pa pa tym bardziej ta końcóweczka się wydłużała. Wydłużyła się na około pięć centymetrów, nagle zaczęła się szybciej wydłużać. To był gwózdek kremowy z rurki mrokowej. Przeraziłam się bo zaczął się coraz bardziej wydłużać w moim kierunku, miał już około 50 cm. Stałam za drzwiami i ciągle mówiłam pa pa pa pa pa pa pa a on się dalej wydłużał. Miał już około metra i dalej się wydłużał. Zamkłam drzwi od łazienki i zgasiłam światło, klękłam i zaczęłam mówić pa pa pa pa pa pa pa pa do kratki wentylacyjnej na dole drzwi od łazienki. Po chwili odsunęłam się od drzwi i widzę, że ten gwózdek wychodzi pod nimi i wydłuża się na przedpokój. Nagle zaczął się bardzo szybko wydłużać w moim kierunku. Uciekłam do pokoju chciałam otworzyć drzwi balkonowe, by uciec przez balkon ale gwózdek się wydłużył bardzo szybko i mnie ókół. Sama go w końcu sprowokowałam, jak bym nie papkowała i pozostawiła tą końcóweczkę, która była w zbiorniku przy rurce mrokowej to by nie doszło do takiej sytuacji. To ókócie było przerażające, koszmar, masakra i mówię wam nie róbcie tak!

Gość gość
Przeczytałem z ogromnym zainteresowanie te wszystkie posty i relacje odnośnie gwózdka oraz papkowania....to jest tematyka jak widać bardzo ciekawa i szeroka.Szerokie też jest jej spektrum bo obejmuje fansówkę. Widzę,że są prócz mnie jeszcze osoby jakie to również zainteresowało co niezmiernie mnie cieszy....już na pierwszych kartach tego tematu (zresztą niejednego już od lat na tym forum jesli chodzi o ten problem) czytelnicy pytają o różne aspekty sprawy jak np to z radiem na jakie nagrywane jest papkowanie. Bardzo fajnie,że sprawa jest w toku a badania i doświadczenia opisanych zdarzeń trwają nadal!

Gość Fansófki przy piwnicy sąsiada
Pewnego razu weszłam do piwnicy i zobaczyłam, że mój sąsiad dłubie coś w swojej piwnicy, do tego zdjął do niej drzwi, coś szpachlował i dłubał śrubokrętami. Wszedłam do swojej piwnicy i za chwile spojrzałam, a koło jego piwnicy pojawiły się dwa gwózdki kremowe, które się wydłużały, uciekłam do swoje piwnicy ale tam już się wydłużał kolejny gwózdek kremowy. Uciekłam na korytarz i chciałam uciec ale miałem problem z otwarciem drzwi od klatki schodowej, ale udało mi się je otworzyć. Wcześniej uchyliłam je jeszcze i zaczęłam głośno papkować. Wtedy z piwnicy słyszałam jak sąsiad zaczął się głośno drzeć: k******a ! k******a ! k******a ! k******a ! k******a ! k******a ! - widocznie fansófka go ókóła. Po chwili zobaczyłam, że poręcz na klatce schodowej zaczyna mocno drgać robiąc straszny łomot. Runął też grzejnik w piwnicy i korytarzu na ziemię i zaczął mocno drgać i się obficie łuszczyć. Wtedy zamkłam drzwi i zaczęłam uciekać. Uciekałam na południe najdalej jak się dało po chwili biegnąc przy drodze zobaczyłam rozkopany rów i bardzo gruba rurę od wody, która się wydłużała. Była to rura potęga o średnicy dwóch metrów, po chwili pojawił się gwózdek kremowy i mnie ókół.

Gość Gwózdek z korby od studni
Pewnego razu kiedy poszłam do studni nabrać wodę zauważyłam, że korba intensywnie drga. Zaczęłam intensywnie mówić: korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, korrrrba, bardzo mocno wymawiając "R". Pod wpływem tego odpadła ona od studni na ziemię i zaczęła intensywnie drgać, po chwili zaczęłam papkować. W wyniku tego wyszedł z niej gwózdek kremowy i mnie ókół.

Gość U mnie za tapczanem pojawił
się drut aluminiowy o grubości przekroju ponad 10mm, kształt przekroju trójkątny z łagodnymi narożami o promieniach około 2.5 mm. Tłuk się za wersalką pomimo że nie papkowałam. Uciekłam do kuchni i wyszłam na przedpokój spojrzałam na zamek FANA a tam samoczynnie się zaczęła w nim obracać czarna gałka do otwierania, później pojawił się filcus w wizjerze od drzwi, który się obracał ******* tektonicznymi w lewo i prawo po 90 stopni, na korytarzu zaczęła drgać poręcz robiąc straszy huk dudnienia i zaczęła się wydłużać fansófka z zamka fana. Próbowałam uciec przez okno z próbą wzbicia w powietrze ale się zablokowało i gwózdek mnie ókół.

Gość Filcus pojawia się w wizjerze
od drzwi w wyniku nieustannego uporczywego papkowania i obraca się ******* tektonicznymi na przemian w lewo i prawo o 90 stopni. bardzo uporczywe dalsze papkowanie powoduje pojawianie się plastikowej rynienki na gąbkę i mydło na rancie od wanny koło pralki. W wyniku dalszego uporczywego papkowania z za pralki pojawia się gwózdek kremowy by ukuć papkującego.

Gość GWÓZDEK Z OBRAZU MATKI BOSKIEJ
Pewnego razu szedłem ulicą koło bloku w nocy widać było bardzo jasno świecący księżyc z góry. Idąc nagle zauważyłem, że pojawił się obraz wizyjny dużej i głębokiej dziury w jezdni, w której widać było płynącą lawę wulkaniczną. Po chwili pojawił się kolejny obraz wizyjny diabła, który stał koło kotła ze smołą na środku ulicy pod blokiem. Kocioł ten wyglądał identycznie jak taka duża beczka po oleju była tylko cała była upaprana w smole. Diabeł, który był koło tej beczki ze smołą był cały czarny i miał rogi oraz widły do tego był cały zarośnięty włosami jak wół i upaprany w tej smole oraz był karłowaty. Diabeł ten stał koło tej beczki ze smołą, która w niej wrzała i wylewała się po jej ścianach na zewnątrz. Był cały też upaprany w tej smole - wyglądał paskudnie. Po chwili ten obraz wizyjny znikł. Poszedłem do mieszkania babci i położyłem się do łózka nad którym na ścianie wisiał obrazek Matki Boskiej. Obrazek miał on dookoła taką wybrzuszoną obwolutkę szerokości około pół milimetra, a wytłoczona była na wysokość około 0.8 milimetra. Nagle zauważyłem, że jedna część tej obwolutki zaczyna się samoczynnie wydłużać w moim kierunku. Zorientowałem się od razu, że jest to gwózdek kremowy, który się wydłuża by mnie ókóć. Nakryłem się szczelnie kołdrą aby nie mógł mnie ókóć. Ale mimo to dostał się pod nią i zostałem ókóty. Niewiadomo co spowodowało, że nagle powstał z tego wytłoczonego pręta na tym obrazku ale obrazy wizyjne, które wcześniej powstały jak byłem na ulicy były już na pewno oznaką że powstaną jeszcze jakieś inne zjawiska. Na pewno nie spowodowałem wyjścia tego gwózdka papkowaniem, ale często się zdarza, że gwózdek może nagle się utworzyć i ókóć nawet gdy się go nie denerwuje papkowaniem. W tym przypadku utworzył się na wytłoczonej obwolutce na obrazku matki boskiej nad łóżkiem u mojej babci. Mógł też się utworzyć z licznika od gazu albo licznika elektrycznego.

Gość Sprężyna zegarowa w pokoju
Pewnego razu kiedy wróciłam do domu było już ciemno rodzice siedzieli w kuchni zajrzałam do mojego pokoju i zauważyłam, że na dole przy ścianie między fotelem a szafą pojawiła się sprężyna od zegarka, która zaczęła po chwili się sama rozwijać drgać i szereszczeć. Zapapkowałam przez pare sekund i uciekłam do kuchni za chwile wróciłam i w drzwiach zapapkowałam i tak kilka razy. za każdym razem sprężyna się rozwijała wypełniając swoimi zwojami już pól pokoju. Znów weszłam papkowałem przez minutę, a sprężyna się dalej rozwijała, aż pod sam sufit, cały pokój był nią wypełniony pełno było pozwijanych zwoi. Zapapkowałm i znów do kuchni uciekłam, jak wróciłam za chwile by zobaczyć jak się sprężyna rozprzestrzenia po pokoju zobaczyłam że koło miejsca jej wyjścia pojawił się gwózdek kremowy, który wydłużył się już na około metr. przełaziłam się i uciekłam do kuchni zamykając drzwi od pokoju. Ale gwózdek był tak zdenerwowany moim papkowaniem, że się wydłużył przechodząc pod drzwiami i przeszedł do kuchni. Miał już kilka metrów długości. Chwyciłam go za końcówkę by się dalej nie wydłużał, by mnie nie ókół ale nie dało to rady po chwili zostałam ókóta. Jedyną metodą była by ucieczka przez okno ale się jej nie podjęłam i gwózdek mnie ókół.

Gość Gwózdek ze stabilizatora
do telewizora RUBIN: Pewnego razu siedziałem w dużym pokoju, w którym był telewizor rubin. Koło balkonu stał na podłodze stabilizator do tego telewizora. Stabilizator ten to była taka blaszana skrzynia o długości około 80 centymetrów, szerokości około 40 centymetrów i wysokości około 30 centymetrów. Cała blaszana powierzchnia tego stabilizatora była podziurkowana w celu aby lepiej się chłodził. W środku ukryte były dwa ogromne nawinięte zwoje drutu oraz różne bezpieczniki i kondensatory. Siedziałem i oglądałem wiadomości na tym telewizorze. W pewnym momencie stabilizator ten zaczął głośno buczeć tak jakby się przegrzewał. Wstałem z wersalki i kilka razy uderzyłem go pięścią aby przestał buczeć. Uspokoił się na około minutę i znów zaczął buczeć więc znów go przywaliłem z pięści w obudowę. Sytuacja z tym buczeniem miała miejsce parę razy pod rząd. Po jakimś czasie stabilizator przestał buczeć na parę minut. Siedziałem i oglądałem już wiadomości sportowe po czym buczenie znów się zaczęło. Zerwałem się by przywalić znów ten stabilizator i zatrzymałem się bo zaczął się z niego płynnie wydłużać gwózdek kremowy i kierując się w moją stronę. Miał około 50 centymetrów i cały czas się płynnie wydłużał. Przeraziłem się i chciałem przekroczyć ten stabilizator i uciec na balkon a następnie wyskoczyć na zewnątrz i uciec ale gwózdek był już wydłużony na około 1 metr i od razu by mnie ókół jak bym próbował wyjść na balkon. Zatem uciekłem do kuchni zapaliłem w niej światło i zamknąłem drzwi. Siadłem na krzesełku przy stole i patrzyłem cały czas na drzwi czy gwózdek się gdzieś nie przedostanie szczeliną pod nimi. Po chwili gwózdek ten się gdzieś przecisnął szczeliną w drzwiach i płynnie wydłużał się w moim kierunku. Stanąłem na stole i chciałem otworzyć okno i wyskoczyć ale zaplątało się firanką i nie mogłem sobie poradzić z jego otwarciem i gwózdek mnie ókół.