Agula92 0 Napisano Maj 30, 2016 Cześć, czy jest tu może ktoś ktoś, kto miał jakąś styczność z dietą Ani? Chodzi mi dokładnie o ten plan http://hpba.pl/aplikacja-smartfony-diet-by-ann/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2016 agula, to chyba coś nowego. w zeszłym tygodniu tego wpisu jeszcze nie było na jej blogu, wiem bo czytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2016 a co to za dieta, o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula92 0 Napisano Maj 30, 2016 Z tego co rozumiem, to Ania ze swoimi dietetykami opracowała jakąś dietę - https://dieta.hpba.pl/ A ja jej jestem ciekawa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinowa Żyrafa 0 Napisano Maj 30, 2016 Ciekawe, wygląda to na kolejną indywidualnie dopasowywaną dietę online. Chętnie sprawdzę, chociaż mam już swoją ulubioną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2016 można sobie gdzieś sprawdzić przykładowe posiłki??/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ankifanka Napisano Maj 30, 2016 super, ja już zrobiłam quiz i od środy mam 3 dni dietki za darmo, ale coś czuję, że sobie ją przedłużę na pewno, Ania <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitoja 0 Napisano Maj 30, 2016 Kurcze uwielbiam Anie, ale boję się, że jej dieta może być dosyć restrykcyjna (zero nabiału, zero glutenu, mąka kasztanowa, kokosy itp:P) ale sprawdzę sobie na pewno !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2016 i jak siew wam podoba? fajne toto czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2016 mi się podoba, fajny pomysł mieć takie coś zawsze pod ręką. jak prywatny dietetyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitoja 0 Napisano Maj 30, 2016 Sprawdziłam temat, mam teraz wersję demo na 3 dni i jestem mile zaskoczona. Potrawy pomysłowe, ale takie normalne, dla ludzi... Obawiałam się, że Ania może tam trochę zaszaleć z egzotycznymi delikatesami, ale jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2016 kurcze a ja nie rozumiem troche o co tam chodzi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agula92 0 Napisano Maj 31, 2016 Ale czego nie rozumiesz? Tam wszystko jest dosyć klarowne :) Na podstawie tego Twoich pomiarów i tego jak wygląda Twój ruch (no i trochę innych pytań) masz dopasowywaną dla Ciebie dietę. Masz jadłospis, możesz wygenerować listę zakupów na najbliższe dni, zamienić coś jeśli czegoś nie lubisz... Wszystko dość prosto, mi się podoba ten pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2016 czesc, ktoras z was moze zaczela te dietke juz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2016 uojejj pewnie wszystko bez glutenu, bez oleju, nie ma niczego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2016 Ejj no wladnie a jak wyglada jedzenie w tej dietce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 31, 2016 Czy ktos juz jest na tej dietce i sie podzieli opiniom??? prooszeee <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dosi01 0 Napisano Maj 31, 2016 Kurcze też myślałam, że będzie wydziwiała ale w tym pierszym poziomie dietki jest nawet gluten dopuszczony!! Ja sobie wszystko przygotowałam i jutro start. Fajnie, że potrawy są życiowe i dla ludzi, przynajmniej na pierwsze 3 dni nie miałam żadnych udziwnień a same pomysły świetne i proste do ogarnięcia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cunia33 Napisano Maj 31, 2016 Zdrowe gotowanie by Ann czy któraś z was czytała tę książkę Anni Lewandowskiej? diety/gotowanie 10 http://www.taniaksiazka.pl/zdrowie-i-uroda-diety-c-85_10813_10814.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2016 No ja właśnie bym chciała przeczytać, bo widać że sie laska tym pasjonuje i żyje a jej koncepcje są nawet ciekawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AdriannaW 0 Napisano Czerwiec 1, 2016 Fajne przepisy ma. Robiłam kilka dań - pyszne i zdrowe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga kuczma Napisano Czerwiec 1, 2016 I ten trójkąt mocy, też ciekawy pomysł, dziś mam pierwszy dzień na jej diecie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2016 dziewczyny który macie poziom diety? mi wyszło, że powinnam mieć dobry start Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga kuczma Napisano Czerwiec 2, 2016 ja tez dobry start Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 2, 2016 A ja chcę robić wojowniczkę. Jutro zaczynam, fajne przepisy są zakupy zrobione i zobaczymy ile wytrwam bez downgradeu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2016 Ja rozwiązałam qwiz, ale żadnej diety próbnej na 3 dni nie dostałam Kicha, jak dla mnie ..... naciagactwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2016 Na maila dostajesz wyniki i z tego maila gdy założysz sobie konto to masz aktywowany dostęp na 3 dni. Musisz tylko dodać swoje parametry, wage, wzrost itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dosi01 0 Napisano Czerwiec 5, 2016 No, 5ty dzień na Diet by Ann za mną!! Uwielbiam ten okres, w którym rozpoczynam jakąś dietę i gdy następuje to po jakimś czasie złego jedzenia. W pierwszych dniach ta waga tak szybko spada. Mam prawie kilogram w dół :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dosi01 0 Napisano Czerwiec 5, 2016 Tak, tak wyszło ale fajnie - od pierwszego czerwca i po pierwszym dniu juz sobie wykupiłam na 3 miesiące. Jestem na pierwszym poziomie, tak mi wyszło z ankiety, więc na razie się tego grzecznie trzymam. No i pełny trójkąt mocy oczywiście! 3/3 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fitoja 0 Napisano Czerwiec 5, 2016 Ja też mam pierwszy poziom, ale tego trójkąta nie rozumiem jeszcze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach