Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Witam serdecznie

Polecane posty

Gość gość

Witam,chcę po prostu poznać wasżą opinie na ten temat Cała sprawa zaczeła się w 3 gimnazjum, tzn ja byłem w 3, ona w 1, i przypadkowo zaczeliśmy się spotykać, przerodziło się to w 8 miesięczny związek, w którym przez 7 miesięcy praktycznie się nie kłóciliśmy tak poważnie, ale za to właśnie ten ostatni miesiąc to były same kłotnie i zerwaliśmy ze sobą. Zdecydowanym przynajmniej moim zdaniem powodem tego rozstania była zazdrość (moja). Praktycznie kolejne 10 miesięcy nie mieliśmy ze sobą kontaktu, nie widywalismy się o dziwo nidzie, mimo tego że mieszkamy w tym samym mieście, aż w końcu spotkaliśmy się przypadkowo na mieście i zaczęliśmy znów ze sobą pisać co przerodziło się w związek, lecz różniło nas troszkę wiecej już niż przedtem i po 2 miesiącach znów postanowiliśmy się rozstać, rok później totalnie przypadkowo spotkalismy się na sylwestrze, na któyrym znów ze sobą zaczęliśmy rozmawiać, całować, wtedy ona stwierdziła że żałuje tych decyzji z przeszłości, ale mimo wszystko pokłóciliśmy się dosyć poważnie i do niczego nie doszło tym razem, ona znalazła sobie innego chłopaka, ja dziewczyne, lecz nigdy to nie bylo to samo co z nią a ona stwierdziła to samo, nigdy ponoć nie czuła tego samego uczucia co do mnie, więc znów około po roku czasu zaczęliśmy się spotykać, lecz jakoś znów nam nie wyszło, nawet w sumie nie spróbowaliśmy, po czym ona znalazła sobie chłopaka z którym była 10 miesięcy, ja miałem jakieś przelotne związki po drodze także, lecz ona zerwała z tym chłopakiem bo stwierdziła że go nie kocha, i że czegoś innego w sumie oczekiwała i znów zaczęliśmy się spotykać, ta historia toczy się dalej, chodzi o to, że co roku dzieje się praktycznie to samo, czyli że znów zaczynamy się spotykać, i szukam odpowiedzi na pytanie - dlaczego tak się dzieję?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować