Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 16

Polecane posty

Gość gość
mnie osobiście bez trybunału konstytucyjnego świat sie zawali marzenia legna w gruzach i pozostanie mi tylko popełnic harakiri szpadlem

Gość gaajowy
Nic ten temat,przeżył niejednego emskiego.Jesteś niczym marny pył tutaj.:D

Gość gość
jesteem niepiśmienny i nie mam pojęcia o czy piszą w konstytucji. poza tym zeby to zrozumieć to trzeba miec wykształcenie prawnicze. jeszczeby tego brakowało żeby konstytucja mogła sie obejść bez trybunału konstytucyjnego. to smieszne.

Gość gość
ktos musi czuwac nad zgodnościa konstytucji z konstytucją i tłumaczyć obywatelom co mówi konstytucja bo ci są zajęci rozruszywaniem z popychu gospodarki. kto tu kogo pcha to niewiem ale założe sie że gajowy wypchał niejednego zajaca i to niekoniecznie watą

Gość gość
w zasadzie to sprowadziłbym konstytucje do paragrafu o tym, że o jej tresci decyduje trybunał konstytucyjny złozony z ludzi wykształconych prawniczo i zaznajomionych dogłebnie z jej treścią:D

Gość gość
Jako kibic piłki nożnej, mam prośbę do władz TVP. Nie powielajcie błędów swoich poprzedników. Ja pamiętam, jak kilka lat temu, jako eksperci w studio piłkarskim - gościli Muniek Staszczyk z nastoletnim synem (!). Później też były różne absurdy, typu sportowcy kompletnie innych dyscyplin i nieznający się na piłce nożnej, komentujący mecze piłkarskie dla TVP. Wczoraj gościem piłkarskiego studio TVP był znany kabareciarz Ryszard Makowski. Rozumiem, że został zaproszony przez poglądy polityczne, ale na Boga! To była żenada, gdy pan Ryszard chwycił za gitarę, zaczął śpiewać jakąś biesiadę, tekst napisany chyba po pijaku, "bramka jest okrągła, a piłki są dwie", nagle mu prowadzący przerwał, Makowski chciał dalej, zrobił się niepotrzebny smród i zdenerwowanie na wizji. Apeluję: nie zapraszajcie do studia piłkarskiego kogoś, kto nie ma pojęcia o piłce, a jego marne popisy estradowe, nijak mają się do tematu omawianego w programie.

Gość gość
łolaboga zamach na konstytucje i na trybunał i trybunów!!!!1 zamach na demokracje i rządy prawa!!!trybuni sterroryzowani konstytucja drżąca ze strachu o swój los nie do odczytania chwieje sie w posadach fundament polksiej demokracji:D

Gość gość
Emski wygląda, że masz typowe objawy afektywnej-dwubiegunowej w fazie manii.Bierzesz leki???

Gość gość
no tak wiadomo, że o przebiegu spotkania decydują komentatorzy w studio:D

Gość gość
to raczej wyglada na objawy manii,ale przesladowczej,czesto powiklany zespol abstynecyjny ma takie objawy:D

Gość gość
Pszczolkowski?:D Szkoda ze sedzia TK Jaroslaw Kaczynski nie wydal wyroku zaocznie. Wtedy dopiero osmieszyliby KOD. A jak sie maja trzej sedziowie wybrani zgodnie z prawem? Prezydent juz podpisal, czy gramy na czas. Jeszcze paru Pszczolkowskich, i konstytucja przyjmie wszystko na klate:)

Gość gość
co o piłce może wiedziec muniek staszczyk. jak mu komentatorzy powiedzą że jest bramka to muniek ma grać na gitarze hymn i sie nie przejmowac tym, że żadnej bramki nie było. brawo komentatorzy:D brawo ja

Gość araby atakuja uwaga
„Walcz ponieważ jesteś naszym zwycięstwem, walcz w każdym kraju do którego dotarły odgłosy niewiernych. Wstawaj, jesteś naszym świtem i zasyp kulami pas Syjonizmu/Żydów” – tak brzmi refren hymnu Al-Kaidy, który wybrzmiał podczas gali KSW, w której zmierzyli się Mamed Khalidov i Aziz Karaolglu w walce o pas wagi średniej. Po opublikowaniu tej informacji w mediach zawrzało. Federacja KSW wydała już w tej sprawie oficjalny komunikat. Tłumaczy się również sam zawodnik.

Gość gość
Emski ma dziś dobry humor (wziął leki), ale jak będziesz się tak do niego dalej zwracać zagrozi ci utratą życia. I co gorsze wyprodukuje przy tym 150 postów :D

Gość araby atakuja uwaga
Karaoglu byl ochroniarzem niemieckiego salafickiego radykala Pierre Vogela - notabene bylego boksera, sa to ludzie oficjalnie wspierajacy ISIS, zdjecie "bohatera" z pracodawca: www.fnp.de/rhein-main/Widerstand-Breites-Buendnis-gegen-Pierre-Vogel;art1491,914553

Gość gość
Khalidov, w tym momencie, powinien zostać pozbawiony polskiego obywatelstwa i wydalony z kraju bez możliwości powrotu. Jak się naciska na naszą wrażliwą strunę, należy ponosić tego konsekwencje. Niech wraca na Kaukaz. Wojna w Czeczenii już się skończyła.

Gość gość
przepraszam za te sto pięćdziesiąt postów ale jestem niespełnionym komentatorem politycznym:(

Gość gość
Zdelegalizować w Polsce islam z wyłączeniem polskich Tatarów.

Gość Terra Deflorata
Shatyn to też czub :D Na całe szczęście takich pajaców niedługo wyeliminujemy całkowicie. Miałem napisac eksterminujemy,ale taki shatyn nada sie jako wypełniacz dziur do wałów przeciw powodziowych :classic_cool:

Gość araby atakuja uwaga
znalazłem film, na którym wyraźnie Mamed Khalidov śpiewa tę pieśń! Kiedy zauważa, że jest w kadrze wyraźnie się konfunduje ale nie przerywa śpiewania a tym razem mamrocze pod nosem!!! https://www.youtube.com/watch?v=J4oRgIxGo-o i niech nie twierdzi że się komuś przewidziało! Działa zgodnie z zasadą „takija” a sam jest ketmanem!

Gość gość
chłopaki bo sie troche chaos zrobił. wiadomo juz że ja to emski może dla ułatwienia ponazywam was ze względu na prezentowane poglądy - kiszczak, bierut biedroń i beria?:) pasuje?:)

Gość gość
Szkoda, że jak żądziła druga opcja, nikt nie chciał eksterminiować. Widać humanitarne pobłażanie dla debili nie sprawdza się w praktyce.

Gość gość
Mameda Khalidova z cała rodziną do 10 pokrewieństwa natychmiast deportować do Czeczenii - tam już nie ma wojny. dla pana Aziza Karaoglu dożywotni zakaz wjazdu do Polski. KSW ukarać dużą grzywną. i na dokładkę w bonusie deportować natychmiast wszystkich noszących imię Mehmed

Gość gość
bo sie tu inaczej zrobi burdel nazłazi sie jakichś niekompetentnych komentatorów a może nawet konstytucjonalistów amatorów :O

Gość gość
edit:rządziła:)

Gość Terra Deflorata
...i deportować do Syrii wszystkich alimenciarzy,kapusiów,koderastów,pederastów,bez wyjątków.

Gość gość
uwaga! wykradłem jedyną kopie tej swiętej księgi aby ratować ją przed siłami chaosu. trybuni palą głupa ze wciąż ją mają aby poświecając własne życie umożliwic mi jej ocalenie: ukryłem ją na internecie pod hasłem "konstytucja" patrzta i klekajta

Gość gość
do walki z Jay Silva tez wychodzil w rytm tego utworu gosc po prostu myslal ze sprawa sie nie rypnie ja sam powiem szczerze mimo ze ogladalem gale dowiedzialem sie po fakcie z portalu niezalezna gdyz dla mnie caly ten arabski belkot brzmi tak samo a wykretow Karaoglu mam nadzieje ze nikt nie kupi

Gość gość
nie wiem co to tera bedzie jak każdy może se ją przeczytac i dowolnie interpretowac bez odpowiednich uprawnień i w dodatku bez togi i stringów po nią:(

Gość gość
a ze sie tak nieśmiało zapytam. panowie komentatorzy sa po pitolitologii?