Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 16

Polecane posty

Gość gość
"no nie miałem kasy a nawet jakbym miał to i tak bym pojechał na kredytowym. taki ze mnie pasożyt społeczny" To trzeba było jechać na kredytowym internetowy napinaczu :D

Gość gość
no wiem że trzeba było ale akurat byłem zajęty straszeniem:)

Gość gość
sie kooorfa do c***ja nie rozdwoje:D

Gość gość
otulona kiedy sie ostatnio porządnie rżnęłaś?

Gość gość
"i zwiększając przyrost naturalny automatycznie zwiększy się rozwój gospodarczy" x no i tak będzie w sytuacji konkurencyjnej gospodarki i bezpieczeństwa. wtedy dodatkowy popyt ze strony dzieci przełoży się na wzorst podaży ze strony przedsiębiorstw, wzrost dochodu ludzi i wzrost gospodarczy. takie są właśnie cechy konkurencyjnej gospodarki. ale wywnioskowanie z tego że wystarczy narobić dzieci i "afryka powinna być bogata bo ma dużo dzieci" jest objawem twojego upośledzenia umysłowego chyba. w każdym razie jakiegoś intelektulanego niedowładu na pewno.

Gość gość
o ja piertole jak cie czytam to mam wrażenie, że jestes połączeniem marksa anną hmielecką:D

no i tak będzie w sytuacji konkurencyjnej gospodarki i bezpieczeństwa. x Ale to już też pisałem , tyle tylko ,że to działa w krajach wysoko rozwinietych w ten sposób , a nie w krajach goniących za nimi jakim jest Polska. Nie moja wina,że próba dokopania mi przesłoniła Tobie umiejętność czytania ze zrozumieniem

Gość gość
albo j.k.rowling od harrego pottera. już widze te fabryki dzieci kształconych następnie na konsumentów w celu ratowania gosodarki...a nie poczekaj przeciez to włąśnie tak sie odbywa:D

Gość gość
samo kształcenie jest niezłym biznesem już nie wspominając o pomocach edukacyjnych. mozna smiało rzec że gospodarka żyje z kształcenia dzieci do roli jej konsumentów. tyle, że to nie jest żadna gospodarka tylko bańka spekulacyjna. to ne ma żadnej realnej wartosci tak samo jak obecnie pieniądz. ale to wam nie przeszkadza toczyc tu uczone dysputy o ekonomi, gospodarce i roli misia uszatka we wzroście pkb :D

Gość gość
otulona lubie cie. chętnie dałbym ci pozakręcać loki na moim ptaszku:)

Gość gość
to chesz te lokówke w prezencie czy nie?

Gość gość
zakręcanie loków generuje mnóstwo miejsc pracy, nakręca gospodarke i wzbogaca społecczeństwo:) jak odmówisz tzn, że ci nie lezy na sercu los cywilizacji:(

Gość gość
"w krajach goniących za nimi" x twoja "wiedza ekonomiczna" i stosowana terminologia mnie po prostu powala. możesz mi wyjaśnić co oznacza termin "kraje goniące za nimi"? demografia nie ma niczego wspólnego z "krajami goniącymi" ani z innymi bzdurami które wypisujesz. ludzie są po prostu potrzebni do funkcjonowania ekonomii i wyludnianie się kraju zawsze będzie prowadziło do problemów gospodarczych w długim okresie. nie ma to nic wspólnego z bredniami o tym że "afryka powinna być bogata" które wygadujesz ale już nie wiem jak mam ci tłumaczyć najprostsze nawet sprawy skoro ty jesteś takim kretynem do którego nic nie dociera. twoja "recepta gospodarcza" w stylu "najpierw zlikwidujmy bezrobocie a potem się rozmnażajmy bo dzieci powiększają bezrobocie i dlatego afryka jest biedna" jest tak idiotyczna że tyś powinien się do lekarza od głowy udać.

Gość gość
"ludzie sa po prostu potrzebni do funkcjonowania ekonomii":O xxx aż strach pomyślec co sie stanie jak ludzie przestana być potrzebni ekonomii:D otulona weno sie sprężaj z decyzją bo niedługo ekonomia przestanie nas potrzebować

Gość gość
rachu ciachu zanim dojdą do wniosku, że inseminacja jest lepsza od pieprzenia;)

Gość gość
Ciekawi mnie, czy taka dramatyczna sytuacja jest tylko w Polsce, czy we wszystkich demoludach? I czy panstwa zachodnie po wojnie w 20 lat osiagnely dobrobyt? Pytam serio.

Gość gość
a mnie ciekawi czym otulona sobie kręci loki

Gość gość
ewentualnie czym je prostuje chociaż to już troche mniej bo to nie moja branża:)

Gość gość
w każdym razie założe sie, że włosy otulonej niczym spręzyna przechowują w c****j potencjalnej energii ekonomicznej:) byłbym z tego nawet wyprowadził jakis wzór o jej indukowaniu z prędkoscia zalezna od wsuwania i wysuwania preta indukujacego

Gość gość
...jakbym umiał:D

Gość gość
ale to i tak trzeba najpierw przeprowadzić serie testów i doświadczeń. al że otulona jest anarchistką to ma wyjepane na globalną ekonomie:(

Gość gość
przez to że nie chce krecic loków w afryce jest głód a na antarktydzie lód chociaz podobno kiedyś zyły tam dinozaury. pewnie jakiś otulony dinozaur zniszczył cała tamtejszą gospodarke bo nie chciał se farbowac łusek na ultrafiolet

Gość gaajowy
Może mi ktoś wyjaśnić,co to za debil tu przylazł?

Gość gość
juz wyjasniam - gaajowy:)

Gość gość
co wy kooorfa takie sztywne wszystkie jak polegli żołnierze na paradzie w grobie nieznanego żołnierza 1 listopada?

Gość gość
no dobra dobra już ide. nie bede przeszkadzał w pracy:D w końcu za zarobione pieniądze nakupita róznych niezbędnych do zycia rzeczy i wspomożecie gospodarke

Gość gość
To emski, taki czub z uczuciowego. Głównie zasrywa temat serią postów o d***e, często grozi śmiercią, czasami stwierdza, że jego rodzina jest zagrożona i zabije, albo poda do sądu:D

Gość gość
Zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią Trybunał Konstytucyjny miał dziś publicznie ogłosić wyrok wydany na posiedzeniu niejawnym dotyczący skargi konstytucyjnej w sprawie dyscyplinarnego wydalenia policjanta ze służby. Przewodniczącym składu orzekającego był sędzia TK Piotr Pszczółkowski. Okazało się jednak, że ogłoszenie wyroku zostało mu uniemożliwione. Z najnowszego komunikatu TK wynika, że publiczne ogłoszenie wyroku zostało odwołane. X W sobotę demonstracja KOD w obronie rzekomo sparaliżowanego Trybunału... Ogłoszenie wyroku byłoby ewidentnym dowodem na to, że Trybunał może pracować, jeśli chce, demonstranci byliby ośmieszeni. Rzepliński i Tuleja nie mogli do tego dopuścić.

Gość gość
Emski czub z uczuciowego.:D

Gość gość
o kooorfa:( i co my tera zrobimy:D