Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 16

Polecane posty

:D Ciekawe rzeczy sie dzieją w twoim omamie, omamisto. Zacznij to spisywac to kto wie? Może wydasz drukiem książkę z dowc****i i objawieniami?

Gość gość
Już prawie nikt. Jakieś 9 %

Gość gość
cóż shatyn widze że twoją jedyna obrona jest blokowanie moich postów. nie bój żaby znajde na to sposób póki co zażywaj se cukru bo jak cie dopadne to już tak słodko nie bedzie piertolona kafeteria. wy kooorfy zajepane dzifki microsoftu. wypiertole was z tego kraju i z internetu zydowskie spedaliny

gość dziś cóż shatyn widze że twoją jedyna obrona jest blokowanie moich postów. nie bój żaby znajde na to sposób póki co zażywaj se cukru bo jak cie dopadne to już tak słodko nie bedzie x x "Myslisz" że ja to robię siłą woli? Czy "godnościom osobistom"??? :D A te swoje groźby wsadz sobie w miejsce... Wiesz jakie...:D

Na wtorkowej sesji rady miasta radni PiS zagłosowali przeciwko uchwale, dzięki której pięć rodzin polskiego pochodzenia z Ukrainy dostanie w Gdańsku mieszkanie, choć to rząd PiS sprowadził te rodziny do Polski. Uchwała została przyjęta głosami radnych Platformy Obywatelskiej.

Gość gość
i posiorowi wysiadl mozg. przegrzal sie chyba.

Sekretarz generalny NATO przybył z wizytą do Warszawy. 'Wyborczej' udało się z nim porozmawiać. Na pytanie, ilu żołnierzy będzie stacjonowało w Polsce, Jens Stoltenberg nie chciał początkowo odpowiadać, twierdząc, że jest jeszcze zbyt wcześnie, żeby o tym mówić. Zaraz jednak dodał, że oferta ze strony NATO dotyczy grup bojowych wielkości batalionu. Pytany o to, czy sytuacja w Polsce ma wpływ na prowadzone negocjacje podkreślił, że NATO opiera się na podstawowych wartościach, jakimi są wolność i praworządność. - Przywiązuję do nich dużą wagę - zaznaczył Stoltenberg.

Gość gość
poki co wam zrobie reklame w internecie publikując screeny z postami które uznaliście za spam. zarzuce tym internet i wam odetne dopływ lemingów do prania mózgu cwele.

Gość gość
nie wiem czym to robią ja zrzuty ekranu robie sobie programem do zrzutów ekranu. możliwe, że to on mi blokuje możiwośc wysyłania postów i wstawia na stronie kafeterii informacje o tym, ze spamuje próbując dyskutować. nie wiem chyba musze sie skontaktowac w celu wyjasnienia z jakimś specjalistami w tej dziedzinie.

"Gazeta Polska Codziennie" niczym "Trybuna Ludu". Polska rzeczywistość wygląda tu nieco inaczej x x Wraca stare...:O

Gość gość
a tobie shatyn kafeteria podziekuje za odpływ reklamodawców bo z nimi też mam sie zamiar skontaktować informując o tym w jaki sposób kafe osiąga swoje wyniki statystyczne przekładające sie na cene reklam.

Gość gość
skontaktuj sie ze specjalistami od psychiatrii, koniecznie.

Gość gość
A jak wam podoba się nowy pomink w Poznaniu?:D

Gość gość
tak ci też będą konieczni o ile nie chcecie iśc siedzieć za nieuczciwe praktyki handlowe i łamania prawa. ale to juz leży w waszej gestiii. możliwe, ze bardziej opłaci sie wam odsiedziec i przypiać sobie łatke męczenników nowego ładu. chooj mnie to obchodzi. w każdym razie macie pozamiatane

Gość gość
przy okazji poinformuje sie ich że jesteście sprofilowani politycznie i jak wyjdzie to na jaw to ich interes może lec w gruzach razem z tym spiertolonym forum.

gość dziś a tobie shatyn kafeteria podziekuje za odpływ reklamodawców bo z nimi też mam sie zamiar skontaktować informując o tym w jaki sposób kafe osiąga swoje wyniki statystyczne przekładające sie na cene reklam. x x :D Ty tak poważnie? Napisz, że "nie"... Bo az trudno uwierzyć, że takie "cusie" chodza po ziemi i potrafią włączyć komputer...:D

gość dziś A jak wam podoba się nowy pomink w Poznaniu? x x No cóż... Jakby to powiedzieć... Jest inny niż wszystkie...:D:D Chociaż dorównują mu w tym niektóre pomniki JP2...:D

Gość gość
tak ja tak na powaznie nie widze problemu żeby sie skontaktowac z działem reklamy firm które sie tu reklamuja i uświadoić im w jakie gooofno wdepneli być może o tym nie wiedzą bo są zarobieni ale pewnie nie będą chciali beknąc za te ignorancje i podejmą odpowiednie kroki żeby ich z wami nikt nie kojarzył. a z czym to konkretnie to sie naświetli na przykładach. np na twoim

w każdym razie macie pozamiatane x gość dziś przy okazji poinformuje sie ich że jesteście sprofilowani politycznie i jak wyjdzie to na jaw to ich interes może lec w gruzach razem z tym spiertolonym forum. x x I po tych słowach zapanowała panika. Ludzie wyskakują przez okna, zawiadomiono straż pożarną, kobiety poleciały wykupywac mąke i cukier do sklepów bo wojna idzie...

gość dziś tak ja tak na powaznie nie widze problemu żeby sie skontaktowac z działem reklamy firm które sie tu reklamuja i uświadoić im w jakie gooofno wdepneli być może o tym nie wiedzą bo są zarobieni ale pewnie nie będą chciali beknąc za te ignorancje i podejmą odpowiednie kroki żeby ich z wami nikt nie kojarzył. a z czym to konkretnie to sie naświetli na przykładach. np na twoim x x A po tym zaczęła się wielka emigracja. W pośpiechu zdradzającym objawy paniki, zatkały się główne drogi wiodące na zachód. Warszawa opustoszała, widac tylko od czasu do czasu zapóźnionych uciekinierów, przemykających pod ścianami ku zachodowi. Byle prędzej, byle szybciej... Trzeba się ratowac...

w każdym razie macie pozamiatane x Emski znowu???

Gość gość
Shatyn Bigoslawa już nie ma ani Ewki.Nie ma Kraski i Tadli ,Lewickiej ,Lisa .Czyż nie jest pięknie ☺

Agencje światowe podaja gorącego newsa. "UPADEK KAFETERII", panika na rynkach i giełdach. Strach i przerażenie obejmują już nastepne kraje a USA przygotowują się do wojny, ostrząc swoje rakiety pilnikami do paznokci.

poza tym ogolnie ludzie odchodza od ogladania tv,kiedy wszystko moga znalezc w necie i to w czasie kiedy rzeczywiscie chca dana rzecz ogladac,jeszcze moze jakas czesc slucha radia,ale tylko w aucie lub jak mowie przez neta w domu ,a nie z typowych odbiornikow tv i radiowych x x Te dane są głownie do porównań.

Gość gość
będziesz kooorfa shatyn na yt, na fb na wiocha pl i wszędzie gdzie sie da z odpowiednio przygotowanym materiałem dowodowym. z godzinami, screenami, i twoim szczęśliwym ryjoemota wyrazajacym bezgraniczna wiare w włąsną bezkarność.

Gość gość
rynki i giełdy nie mają z tym nic wspólnego za to wiele wspólnego ma prokuratura. nara

gość dziś będziesz kooorfa shatyn na yt, na fb na wiocha pl i wszędzie gdzie sie da z odpowiednio przygotowanym materiałem dowodowym. z godzinami, screenami, i twoim szczęśliwym ryjoemota wyrazajacym bezgraniczna wiare w włąsną bezkarność. x x No to ja chyba też zacznę uciekać. Po takich strasznych groźbach nic innego mi nie pozostaje. Tylko czy drącymi rękami włoże klucz do stacyjki? Czy uda mi się włączyć światła mijania? A szczekające zeby chyba zaczynaja sie wybijać... Strach, strach i przerażenie...

gość dziś rynki i giełdy nie mają z tym nic wspólnego za to wiele wspólnego ma prokuratura. nara x x No to zniszczył mnie. Zabił a potem otruł... AlEbo otruł przez powieszenie i zasztyletowanie... Straszne...