Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 16

Polecane posty

Gość gość
ciekawe kiedy to zaplanowali? jepniemy paroma wskaxnmograficznymi o ujemnym przyroście przy okazji zarobimy troche na sprzedaży niewolników na zachód a na koniec powiemy, żre to co uktradliśmy zajepała demografia a moze nawet pożyczymy w imieniu emerytów ich składki państwu damy im obligacja i umorzyy sobie sami dług:D tak wyglada wspólne dobro oparte o wartosci cywilizacji chrześcijańskiej. dla tych ludzi nie ma świętości i granic.

Gość gość
a czy firmujee to po czy zwalcza pis przy okazji wprowadzajc nowy przekręt chociazby oparty o koniecznośc składania sie na walke z tymi złymi to juz jeden c****j jak dla mnie. jakbym miał możliwość strzelenia z broni palnej w pysk tym ludziom to bym sie nie wachał nawet chwili a nawet zastanowił czy nie szkoda na nich kuli

Gość gość
a wy kooorfa siedzita cały dzień i piertolita, ze jedni sa lepsi od drugich albo na odwrót. nie wiem czy jesteście debilami czy wam za to płacą ale miałbym jednak prośbe aby powstrzymac sie od publicznego dyskutowania pomysłów typu regulacja populacji w celu poprawy jej bytu bo jepie komunistycznym gooofnem na kilometr

Gość gość
"Tutaj to napisałeś,ze te dwa procesy idą w parze " x chyba nie umiesz czytać piertolony wtórny analfabeto jeżeli uważasz że tekst o tym że procesy w ekonomii dzieją się jednocześnie oznacza że im większy przyrost naturalny tym większy dobrobyt. jak tu dyskutować z kretynami nie rozumiejącymi słowa pisanego?

Gość gość
"Pavlo1985 dziś Bartuś weź sobie meliski zaparz" xxx jak wiesz i wielokrotnie o tym wspominałes nie pijam melisy tylko denaturat:)

Gość gość
uspokaja znacznie skuteczniej, przynosi zyski monopolowi alkoholowemu oraz wspiera służbe zdrowia poprzez zwiekszanie zapotrzebowania na jej usługi, które jak raczyłeś wspomnieć są opłacane z twoich podatków:)

Gość gość
a ze cie nie lubie to bede go pijał w ilościach wprostproporcjonalnych do tej niecheci:)

Gość gość
pavlo prawda jest taka, że mi zalazłes za skóre zacząłeś być dla mnie niebezpieczny. mogłes tego uniknąc w swojej propagandowej działalności ale sie poczułes jak sekretarz kc i se pomyslałeś, ze nie będzie ci jakis wieśniak podskakiwał. albo zdejmą mnie albo ciebie z roli lub tego świata. ja z całą pewnością jestem więcej wart o ciebie chociaz nie jestem skory do współpracy. ale szczerze mówiąc gdyby mi zaproponowali twoja głowe to bym to jeszcze przemyślał

chyba nie umiesz czytać piertolony wtórny analfabeto jeżeli uważasz że tekst o tym że procesy w ekonomii dzieją się jednocześnie oznacza że im większy przyrost naturalny tym większy dobrobyt. x JA pisałem,że wzrost gospodarczy nie idzie w parze z przyrosten naturalnym, ty piszesz najpierw,że te dwa procesy zachodzą jednocześnie i zwiększając przyrost naturalny automatycznie zwiększy się rozwój gospodarczy , a teraz temu zaprzeczasz. Kto tu debilem jest?

Gość gość
i oferma [pozdrawiam :) ] zgniótł jak wsze na grzebieniu przemądrzałego Pavlo :classic_cool:

Gość gość
wolałbym tego uniknąc, wolałbym zeby ludzie byli rozsądni wolałbym zebyś kierowal sie w zyciu jakims poczuciem sprawiedliwości wolałbym żeby nikt nie musiał cierpiec ale kooorfa nie dajesz mi wyboru. rób jak chcesz ale ja nie zrezygnuje. zobaczymy jak to sie dla nas skończy

Gość gość
ja jestem gotów na kompromis: nie zalezy mi na udowodnieniu komukolwiek czy tobie, ze jestem lepszy od ciebie nie mam takich ambicji. jedno czego nie zniose to krępowanie mi mozliwości wypowiedzi i zastraszanie potencjałem propagandowym. w zasadzie ta wolnosc jest dla mnie ważniejsza niż bezpieczeństwo. ale ty nie umiesz rozbrajac bomb pavlo. nie nadajesz sie na sapera. za to cały czas powtarzasz te same błedy za które w końcu zapłacisz życiem.

rób jak chcesz ale ja nie zrezygnuje. zobaczymy jak to sie dla nas skończy x Jakich nas? Nie ma nas eM, nie znamy się poza kafe i raczej do zapoznania nie dojdzie. Jestem ja i jesteś ty,każdy w innym miejscu z innym bagażem doświadczeń.

Oooooo Emski się obudził :-D

Gość gość
szczerze powiem ci, że nie zazdroszcze ci fuchy. to jest przedsięwzięcie skazane na porażke bo prawda ma to do siebie, że lubi wypływac w ten czy inny sposób. o wiele łatwiej jest być jej sprzymierzeńcem. ale kooorfa poświece sie w końcu wiecznie i tak zył nie bede:) otjepe co swoje i sie zwine zanim mnie znokautuje jakis młody gniewny który nie boi sie mysleć. dobrze ci radze poproś o inny przydział albo wcześniejszą emeryturę bo twoja kariera własnie dobiega końca

Gość gość
pejsiasta wskakuj na koootasa bo z dziadkiem pavlo to zajedziesz co najwyżej do hospicjum:D

Gość gość
w zyciu bym nie przypuszczał, że bede miał z wami taki ubaw. trzeba z tym skończyc bo sie zrobiło za wesoło jeszcze ktoś powie, że to tylko żarty

Gość gość
Emski, tylko żebyś tym razem miał chociaż na bilet żeby dojechać:D

Gość gość
mów mi bartek nie krepuj sie w końcu wypilim razem skrzynke dentki

Gość gość
Tak kozakuje bezrobotny psychol Emski: Maciek B wczoraj "pewnie jakbym miał do pomocy jakiegoś gościa ogarniajcego informatyke to juzbym was namierzył " W polowie lutego napisalem Ci, ze bede w dany dzien na Targach Mysliwskich i ze jak chcesz cos ode mnie, to tam mozesz to ze mna zalatwic, ale nie bylo Cie. Pozniej napisales, ze nie miales kasy na bilet, zeby dojechac. :D:D:D

Gość gość
no nie miałem kasy a nawet jakbym miał to i tak bym pojechał na kredytowym. taki ze mnie pasożyt społeczny:)

Gość gość
poza tym w pociągach mają jakies dziwne skanery i kamery to samo w autobusach i na autostradach. jak tu kooorf niespodzianke komuś zrobic?:(

Gość gość
ciekawe kiedy siostrzeniec komendanta głównego policji zaoferuje w internecie usługe sledzenia i monitorowania ukochanych za 3, 99 z vat za minute. wyslij sms o treści "co robi moje dizecko" a prześlemy ci stream do monitoringu ulicznego, wgląd w bilingi, smsy i rozmowy oraz liste zakupów ukochanej osoby o której bezpieczeństwo sie matwisz. patrzta, ze to już wszystko jest. można nawet wykupic podsłuch otoczenia z wyłaczonej komórki delikwenta ale jak komuś powiedziec, że go szpiegują to sie pojawia pavlo iwyzywa delikwenta od zapijaczonych paranoików

Gość gość
Grozisz ludziom, a nie stac cie na bilet? :D:D:D

Gość gość
i na legalu sie ogłaszaja takie "firmy" po prostu cudownie. pewnie jak ja bym chciał rozkręcić taką działalnośc to by mnie zlinczowali i zmieszli z gooofnem w tvnie oraz nazwali aferzystą podsłuchowym:D j

Gość gość
no:D

Gość gość
Spekales dziadu i tyle, tylu osobom juz miales tu zrobic fizycznie krzywde i co?:D A na bilet pewnie nie miales swoja droga patolu. Pewnie czujesz sie wielkim bohaterem jak komus wirtualnie obiecasz smierc:D