Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 16

Polecane posty

za to shatyn zabłysnał jako jedyny zatroskany stanem programów informacyjnych x x Zacytuj mój post w którym wyrażam takowe zatroskanie... Kłamczuszku pisi...:D

Kużniar przeszedł do Onetu :D padłam trupem jak to wczoraj usłyszałam. Twardy upadek bufona.

Gość gość
zara chyba zerkne w konstytucje póki trybunał jej nie tłumaczy z polskiego na nasze co mówi ona o wolności słowa bo chyba twórcy kafeterii nie słyszeli o czymś takim. tzn chętnie dadzą sie wypowiedziec każdemu trolowi a nawet oprawią w ramki jego posty zeby umotywować koniecznośc cenzurowania postów dla dobra userów

Gość gość
Wiadomość z dup.... jak ta z rzekomą "wnuczką "Pileckiego. Hofman owszem został viceprezesem ale społecznym.Bez wynagrodzenia.Bo to jest dobra zmiana a nie rządy PO

DKNY dziś Kużniar przeszedł do Onetu smiech.gif padłam trupem jak to wczoraj usłyszałam. Twardy upadek bufona. x x Poznałem osobiście Kuźniara i nie sprawiał wrażenia bufona a wprost przeciwnie. Miły i sympatyczny...

Gość gość
Najśmieszniejsze jest jak jakiś zagubiony pisiak nadal krzyczy, że cenzura czegoś mu nie pokazuje. Włącz sobie wiadomości, TVP Info, TVP 2, gazete polska, do rzeczy, w sieci, niezalezna, itp Wszystko oplacane lub kierowane przez pis, i tam sie dowiesz wiecej, niz sie nawet dzieje. Ci milosnicy klamstw i pomowien zawsze beda narzekac :D

gość dziś Wiadomość z dup.... jak ta z rzekomą "wnuczką "Pileckiego. Hofman owszem został viceprezesem ale społecznym.Bez wynagrodzenia.Bo to jest dobra zmiana a nie rządy PO x x Czyli wg ciebie dobra zmiana polega na dawaniu stanowisk skompromitowanym osobom?

Gość gość
shatyn ja ci to moge wyryć koootasem na czole a nie tylko zacytować:) ty zajepana propagandowa kooorfo.

A ja poznałam osobiście Jacka Kurskiego i też był miły i sympatyczny.

Gość gość
Firma robiaca badania rynku mediow w USA zaliczyla potężna wpadke.Zostala zlapana na klamstwie w badaniach ogladalnosci.Co za debile zeby o tym nie wiedzieć

Nie. Ja mam z tego bekę. Nawet jesli jest to czyn społeczny to go w ogóle nie powino byc. Nie wiem kto wpadł na tak debilny pomysł.

Gość gość
jedyne czym kieruje pis to strumieniem swojego moczu a i to tak zeby nie nasikac tam gdzie nie wolno.

Gość gość
Stanowisko spoleczne glupku .Bez wynagrodzenia.I to zwiazek jakiś graczy w coś tam

DKNY dziś Nie. Ja mam z tego bekę. Nawet jesli jest to czyn społeczny to go w ogóle nie powino byc. Nie wiem kto wpadł na tak debilny pomysł. x x Powoli, powoli... Ku łaskom prezesa... Na razie musi biedaczek odcierpieć swoje a jak sie zasłuży dostanie kawałek cukry\u a może nawet czekoladki? Kto wie?

Gość gość
"Bruno Shatyn dziś Od niedawna stosuję erytrytol. Jest podobno bardzo zdrowy. Polecam..." xxx no to widać, że od niedawna bo jeszcze efektów nie ma:D

no to widać, że od niedawna bo jeszcze efektów nie ma x x A jakich efektów sie spodziewałeś, że stwierdzasz ich brak?

Gość gość
Firma robiaca badania rynku mediow w USA zaliczyla potężna wpadke.Zostala zlapana na klamstwie w badaniach ogladalnosci.Co za debile zeby o tym nie wiedzieć Jaka firma? I ile bylo takich przypadkow na swiecie? Bo raz za duzo kase to w roznych dziedzinach mozna wtopic, ale to nigdy nie jest regularnosc. Jakby pisiaki ogladali milionami dziennik telewizyjny to reklamodawcy raczej chcieliby to wiedziec, i placa za to duza kase:)

Gość gość
ale jest nadziej a shatyn że będą jakies pozytywne. doradzałbym ci w tym celu zazywanie tego czegoś czymkolwiek to jest w jak najwiekszej ilości doo******czo w formie czopków i do ustnie w takiej samej formie bo w twoim przypadku to akurat żadna róznica:D

Gość gość
Najważniejsze że zdrajcy zaczęli się żreć między sobą. Dziś w du...dostał Misiek.I to jest dobra wiadomość

Gość gość
jezeli chodzi o ciebie to jedynym pozytywnym efektem może być gwałtowny zgon. aczkolwiek pewne oznaki juz sa jak np śmierć mózgu to cała reszta ciągle walczy:D

Erytrytol tumanku pisiowy jest znakomitym zamiennikiem CUKRU, bido jedna, intelektualna...:O

Gość gość
To chyba ochotnik na rzecznika prasowego pisu tak tu ujada. Dobra droga cwaniaczku:D

gość dziś jezeli chodzi o ciebie to jedynym pozytywnym efektem może być gwałtowny zgon. x x Nie odpowiem 'nawzajem" bo mnie, w przeciwieństwie do ciebie, dobrze wychowano...

gość dziś Najważniejsze że zdrajcy zaczęli się żreć między sobą. Dziś w du...dostał Misiek.I to jest dobra wiadomość x x Już dawni go z pisu wywalili. Ale pisiory żrą się między sobą jak dawniej..

Gość gość
Zostawcie Shatyna w spokoju.Prezydent mu przegralPartia która tak dzielnie wspierał i wklejal okazala się bandą złodziei i lapownikow.Nowa partia w której pokladal nadzieję ma lidera idiote.Placze jego faworytów za granicami nic nie dają.Na marsze przeciwko PiS chodzą tylko resortowi emeryci. A PiS ma coraz lepsze notowania.Zostawcie ho nie pastwijcie się nad nim.On ma przeje.... jak tylko rano wstaje.I w dodatku tak długo długo będzie

Gość gość
W dodatku Shatyn od razu pojąl kto to sa zdrajcy.Widzicie jak on musi mieć ciężko

Gość gość
znaczy, że cie niby nie lubie bo jesteś zwolennikiem po?:D ale żeś wymyslił. zara sie okaże że jesteście prześladowani:D