Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ps miasto namysłów (województwo opolskie nie jest dziurą...

Polecane posty

Gość gość

bo żadna miejscowość nie jest dziurą każda miejscowość jest taka sama w kazdej żyje się tak samo w takiej warszawie czy krakowie namysłowie sejnach czy w przysłowiowym "pierdziszewie" żyje sie tak samo co ty idioto masz z tymi dziurami co ? nie ma takiej miejscowości która jest dziurą wszędzie domy mieszkania są takie same wszedzie każdy ma auto pralkę łazienkę telewizor lodówkę radio takie same meble krzesła leżanki takie same zarobki czy to 1600 czy 2 tysiace złotych takie same wszystko wszędzie żyje sie tak samo

Gość gość
Jest czytam forum nto Namysłów i ludzie narzekaja na te miasto... Poczytaj se

Gość gość
PS wszędzie jest też Internet taka sama ilość osób ma np facebooka ps każdy jest przyzwyczajony do swojej miejscowości tak trudno tobie to zrozumieć? Gdybyś sie wychowywała w "pierdziszewie" czy Kluczborku czy Namysłowie całe życie i tam byś sie wychowała to by tobie się podobało i dobrze by ci się żyło punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ps to kwestia przyzwyczajenia jedni wolą mieszkać w dużym mieście i jest im dobrze inni w średnim jak np ostrołęka jedni w MAŁYM JAK NP NAMYSŁÓW A JEDNI NA WSI PS DLA MIESZKAŃCA DUŻEGO MIASTA ŹLE BY BYŁO MIESZKAĆ W MAŁYM MIEŚCIE GDYBY MIAŁ SIĘ Z DNIA NA DZIEŃ TAM PRZENIEŚĆ ALBO DLA MIESZKAŃCA WSI CZY MAŁEGO MIASTA GDYBY MIAŁ SIĘ PRZENIEŚĆ NP DO WARSZAWY OCZYWIŚCIE Z CZASEM BY SIE PRZYZWYCZAILI ALE NIM BY SIE PRZYZWYCZAILI BYŁO BY IM CIĘŻKO NIE KAŻDY LUBI DUŻE MIASTA JAK NP TY

Gość gość
gość 0:38 każdy na coś narzeka jak to polak jednemu sie podoba a jednemu nie jedni z małych miast chcą się wyrwać do dużego miasta a niektórzy z dużych miast chcieliby mieszkać w małym mieście jak namysłów czy nawet na wsi to zależy od osoby ja np nie chciałbym mieszkać w dużym mieście namysłów to w miare spokojne miasto jak dla mnie i go znam a w takiej warszawie bym sie nie odnalazł jak to w każdym mieście jednym się podoba a jednym nie np w namysłowie jedni sie wyprowadzają a jedni się wprowadzają w namysłowie dużo domów (setki) się buduje i powstają nowe osiedla czyli jak powstają czyli ktoś jednak sie tam wprowadza bo inaczej by sie nie opłacało ich budować przecież ktoś musi kupować

Gość gość
ps i przestań odstawiać tą szopkę z tymi dziurami ps ja do żadnej miejscowości nic nie mam nawet do brochowa miejscowość jak każda inna wszędzie żyje się tak samo ps w zakładzie gdzie moi rodzice w namysłowie pracowali nim własną firme założyli właścicielem od roku jest taki gościu pochodzący z trzcianki miasta w wielkopolsce niedaleko poznania wyszukaj sobie przeprowadził się do namysłowa i w tym zakładzie najpierw był kierownikiem jak mój ojciec z bycia kierownikiem zrezygnował bo rodzice założyli firmę i zwolnili sie ale dalej z tą firmą współpracują on potem kupił od jednego gościa właściciela tego zakładu ten zakład to sie przeprowadził z żoną i dziećmi do namysłowa i do moich rodziców nieraz mówi że bardzo mu się podoba namysłów i dobrze się tu czuje i powiedział że namysłów to piękne miasto a trzcianka się przy nim chowa ps ten poprzedni właściciel ma też kilka swoich zakładów w niemczech on jest milionerem on w samym namysłowie ma 11 mieszkań i wszystkie wynajmuje za tysiąc złotych i ma zysk 11 tysięcy nie licząc mieszkań w niemczech które też wynajmuje by mieć dodatkowe pieniądze a sam ma luksusową wille czy nawet kilka nie wiem drogie auto bmw za 300 tysięcy złotych czy więcej a ten gościu co od niego ten zakład wykupił ma dalej rodzine w trzciance jego dzieci chodzą do podstawówki w namysłowie bo tu je przeniósł

Gość gość
Up

Gość gość
Ps po co piszesz sam ze soba wywloko z namyslowa?

Gość gość
Ja koorfa nie pisze idioto sam ze sobą i nie jestem wywłoką odnieś sie do tego co pisze

Gość gość
Mozesz mi loda zrobic namyslowska wywloko. Podobno przyjmujesz klientow pod latarnia w namyslowie......

Gość gość
Grzeczniej