Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie że zrobiłam dziś duże zakupy spożywcze za grosze ?!

Polecane posty

Gość gość

po prostu kupiłam produkty których data waznosci konczy sie w tym tygodniu :D ser camembert 2 sztuki po 1,50 kazda, 4 x jogurty activia z data jutrzejszą, razem...równe 2 zł, 50 groszy za jeden jogurcik :D (juz kupowalam przeterminowane wiele razy, kilka dni w te czy wewte nie robi roznicy) kupiłam masło lurpak za 1,80 ktore i tak zjem w kilka dni, sprawdziłam nie jest zjełczałe, kupiłam tez kabanosy, mace chlebową, orzeszków ziemnych nie brałam bo w starych orzechach mogą być grzyby i pleśń, jeszcze pare rzeczy wzielam i wyszlam z calą torba zakupów za jedyne 24 zł :D u mnie w markecie eleclerc jest taki dział w lodówkach gdzie są wlasnie takie produkty z koncową datą, z rozwalonymi opakowaniami itp :)

Gość gość
zaszalałaś!rób imprezę. zabłyśniesz wśród znajomych

Gość gość
I tak właśnie ludzie walczą o to, żeby związać koniec z końcem. Tak wygląda powszechny dobrobyt wersja PL.

Gość gość
skoro jeszcze dobre i wiesz że szybko zjesz to po co przepłacać ;) mam znajomą bardziej oszczędną niz ty, razem z męzem wyłapują promocje np: kup 2 sztuki 3 gratis, teraz kupili cukier w lidlu 10 kg, innym razem w biedronce byl jakis tydzien serowy, nakupowała serów i zamroziła :O wyjadają resztki z garna, wszystko musi byc wylizane, jak jem u niej obiad to musze zjeść do końca :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
u mnie w carrefour tez przeceniaja takie rzeczy. codziennie zerkam, czesto kupie ser czy jogurt za grosze