Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szok, dziś matka wysadziła córkę na siku dosłownie 3 metry od wejścia do Biedry!

Polecane posty

Gość gość
Naprawdę nie zrobiłby 15 kroków, jasne. Nie chciało sie babie i tyle, czego ona uczy dziecko, szczania gdzie stoi oraz pokazywania d**y publicznie. W domu ogladajac bajki też dzieciak szcza na dywan bo teraz i tu chce? Nie dorabiajcie ideologii do lenistwa rodziców, bo trzebaa byc żulem by tak zrobić.

Gość gość
gość dziś tak, to było około 3 metry od wejścia przy samych wózkach! głupotą ty się odznaczasz twierdząc, że jest ok, można sikać gdzie popadnie, nawet przy wejściu, ba w środku sklepu też można jak dziecko zachce.

Gość gość
Przypomniało mi się że ostatnio na yt był filmik z polski, a na nim monitoring w kamienicy a tam babka około 40 weszła na ostatnie piętro obok schodów i sie zesrala. Naprawde ktoś powiększył zrobił zbliżenia wydrukowal jej twarz i ja srajaca i powiesił na drzwiach tej kamienicy filmik wrzucajac w sieć. To dobre :)

Gość gość
gość dziś kilka lat temu spacerując z dzieckiem w parku, w niedalekiej odległości widziałam gościa ok. 50-60l. jak srał przy alejce przy krzaczku na widoku i poddarł doope jakimś wielkim liściem. Oczom nie wierzyłam! Mogłam też to nagrać i dac na yt

Gość gość
po 1 nie napisalam ze MOZNA sikac na srodku sklepu wiec nie dorabiaj mi tu zadnych ideologii. jestes glupia i tyle. czy myslisz ze ta dziewczynka majac lat 20 bedzie pamietala ze ja matka w pospiechu wysadzila pod biedronką zeby mogla ulzyc swojemu pecherzowi??/smieszna jestes, serio... i nie wmawiaj mi ze odsadzenie dziecka pod biedra tak okresli jego psychike ze juz zawsze bedzie pod ta biedra sikac gdy go najdzie potrzeba nawet w doroslym zyciu, bo idac towim tokiem "rozumowania" kazdy kto chcoaiz raz jako dziecko siknąl pod krzakiem/blokiem/za lawka bedzie tak robil do konca zycia! łoo matko, rozpedz sie i walnij porzadnie łbem w mur moze ci sie tam w koncu pouklada.

Gość gość
ty wyżej, ułomna jesteś od urodzenia czy to nabyte? chodzi o zachowanie matki, a nie dziecka :O

Gość gość
Proponuję napisać wspólne pismo, dodać do niego ksywy z tego forum, a jak kto się zgodzi, to dodać swoje dane. Również załączyć wydrukowany wątek. Pismo wysłać do szefostwa sklepów biedry, lidla, itp., mediów i odpowiednich służb. Ja uważam, że w sklepach, typu biedronka powinna być publiczna toaleta, gdyż tam przychodzi dużo ludzi z dziećmi, które nie mogą zrozumieć, że trzeba się załatwić wcześniej lub później. Druga sprawa, to zakupy trwają może 30 min., a to jest dość długo. Jeżeli jest problem z żulami wchodzącymi do toalety, to zrobić zamek na kod, zmieniać go codziennie, a ochroniarz go będzie podawał, albo jakieś żetony. Na zachodzie toaleta w takich sklepach, to jest standard, więc dużo jeszcze mamy to nadrobienia, a to że jesteśmy w EU, to się nam wydaje.

Gość gość
gość dziś ty wyżej, ułomna jesteś od urodzenia czy to nabyte? chodzi o zachowanie matki, a nie dziecka pechowiec.gif xx to poczytaj analfabetko komentarze ze skoro matka na to pozwala to dziecko zawsze byle gdzie doope wystawi i bedzie lac i srać gdzie mu sie zachce...napisalam to co widze... zejdz ze mnie.

Gość gość
No właśnie, żądamy kibli w Biedrze! Kibli w lidlu! Kibli w chińskim markecie!!!

Gość gość
jesteście szczęśliwe jak wdepniecie w ludzkie szczyny albo kupsko, nie ma nic ciekawszego niż dyskusja o obrzydliwych lejących i s********h wszędzie dzieciach i ich właścicielkach. To niewychowane bydło czasem straż miejska karze mandatami, kilka razy tak było, widzieliśmy i bardzo dobrze, bo jakim prawem tylko właścicieli psów karać, a ludzie mi będą srać i lać w krzaki pod oknami, jeszcze czego

Gość kosiaraumysłow
Ludzie przecież nikt specjalnie nie wysadza dziecko na chodniku w zatłoczonym miejscu . To pewnie była naglą sytuacja . Czasami tak jest ze dziecko musi juz .

Gość gość
gość dziś juz się tak nie podniecaj bo ci zyłka w dupku pęknie heheh

Gość gość
Muszę się pochwalić, że oblewałam wodą z okna i balkonu ludzkie świnie za karę. Nikt mi nie będzie smrodził pod oknami. Najlepsza woda po umyciu podłóg, polecam. Teraz bachory i pijaki łażą paskudzić w inne krzaki, z psami nikt pod oknami nie chodzi

Gość gość
A ja sobie myślę, że mogło być tak, że to dziecko BARDZO chciało sikać. JUŻ i NATYCHMIAST. I na przykład płakało, że nie da rady dobiec z mamusią do tych drzewek/krzaków. Może tak było, może nie - trudno nam to ocenić, autorka wątku nie widziała sytuacji w całości. Dziwi mnie natomiast co innego: wszyscy są oburzeni zachowaniem matki. Że niewychowana, chamska, źle uczy dziecko itp. Nikt nie pomyślał, że może to naprawdę była wyjątkowa sytuacja i normalnie wygląda to inaczej. Wszystkim zachowanie matki przeszkadza. Ale jak ch*lerne psy szczają i srają na chodnikach to NIKOMU to nie przeszkadza. Nikt nie zwróci uwagi. Ba, jestem pewna, że spora cześć z tych krzykaczek, co to wyzywało matkę od najgorszych, o dyscyplinę w wyprowadzaniu psa nie dba.

Gość gość
No i bardzo dobrze. Porządek musi być, ludzie to kupa smrodu i chamy, nic więcej

Gość gość
Nawet psy nie sa tak glupie by szczac na chodniku

Gość gość
gość dziś Nawet psy nie sa tak glupie by szczac na chodniku X Zdziwiłabyś się. Regularnie w centrum miasta widzę psy wyprowadzane na smyczy obszczywające chodniki i samochody, które obok parkują. A właściciele nie reagują, bo i po co.

Gość gość
na jakim zadupiu żyją niektórzy, że nie widzieli sprzątających po psach? U nas jest monitoring i zakaz wyprowadzania psów na skwer bezpośrednio pod blokiem, tak wspólnota mieszkańców ustaliła, są psy i nikt nimi nie sra gdzie popadnie, bez przesady. Wszystko da się zrobić, porządek z psami też, z ludzmi gorzej

Gość gość
Oj Boże, pewnie to była nagła sytuacja, może dziecko miało chory pęcherz, kto tam wie. Łatwo się ocenia innych. Pewnie matka była zawstydzona sytuacją, ale może nie było wyjścia. Wy takie idealne jesteście we wszystkim? Różnie bywa!

Gość gość
Przecież w marketach i galeriach są toalety ogólnodostępne, po co to zamieszanie? Sam decydujesz, co wolisz. Kibel czy krzaki i trawę z możliwością kleszcza w dupsku

Gość gość
Dziecko zrobi siku ( często trzyma do ostatniej chwili i ie ma czasu na szukanie wc ) a jak PSY wilkie kiejtry srają i szczaja na trawnik i chodniki to jest ok ? wez sie stuknij w łeb IDIOTKO

Gość gość
Srała baba srała, w garnek skorupiany, a dupa jej grała jak stare organy☺

Gość gość
samaś idiotka, pokaż mi tego srającego psa na chodniku? Nikogo mandat nie swędzi. Chyba u ciebie w Pcimiu Dolnym

Gość gość
Poznać wiochę, bo u nich się chodzi za stodołę, a pies na łańcuchu zapchlony, a do towarzyrtwa nigdy

Gość gość
Dzieci się hoduje, a nie wychowuje, tak jest łatwiej, potem pójdą w patologię i pasuje

Gość gość
gość dziś samaś idiotka, pokaż mi tego s********o psa na chodniku? Nikogo mandat nie swędzi. Chyba u ciebie w Pcimiu Dolnym x lepszy Pcim Dolny niz Srajewo Pospolite . Mocz po tym dziecku po dwóch dniach nie ma sladu a mocz psa "wypala " trawe nie wspominajac o g****ach psa . Sraja a własciciele sie gapia na nie i nie raczy posprzatac świnia . Czesto sa to duze psy nawet wieksze od owczarkow .

Gość gość
Sliczny widok na spacerze z pupilkiem - wydyma d**e i stolec . Ach a potem dalej spacerek - jak miło gdy za chwile wejdzie w to dziecko :)

Gość gość
szok ha ha ha ha ha szok to pisac takie pierdoły na kafeterii i robic z tego afere , lepiej 3 metry od biedry niż w gacie . Heh a taka księżniczka jak ty robi zakupy w biedrze ? a może przechodziłas obok ? ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
kury domowe i tak nie mają co robić, tyle co sobie durnoty popiszą to ich, bidulki. Albo stare prukwy na emeryturze powiedzą, co wiedzą

Gość gość
Szczam ze śmiechu!!! Chyba pół Polski ma polewe z tego forum,gdzie puste idiotki od wczoraj produkują się o szczochu i kupie na durnym prowo,jak bym miał taką p/i/e/r/d/o/l/n/ę/t/ą babę w domu to chyba jak Poznański łeb bym upierdolił,puste,tępe dzidy