Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta która proponuje randkę może spłoszyć mężczyznę?

Polecane posty

Gość gość

Tak się zastanawiam, bo tyle tu panowie pieją o tym żeby nie księżniczkować tylko samej zaprosić, i rozważam coś takiego, ale obawiam się że to będzie z góry źle zaczęte i że on pomyśli o mnie przez to na minus, bo chyba normalny facet woli sam zaprosić kogo chce, niż żeby kobieta go zaprosiła? Jak to wygląda panowie i panie?

Gość gość
tak się przyjęło ze to laska czeka az facet ja zaprosi, zagada (chodź nie wiem skad to się wzięło-dla mnie totalna bzdura). skoro facet może zaprosić dziewczyne pierwszy to dlaczego ma to nie działac w drugo strone. ja lubie otwarte dziewczyny szczere a nie takie które trzeba prosić a one tylko stwarzają pozór ze nie a tak naprawdę chciałyby isc na randke. a facet myśli co zle zrobił. dziewczyny badzcie odważne jak wam się ktoś podoba zagadajcie zaproscie tak jest o wiele łatwiej, a nie czekacie jak siwete krowy. to samo w sprawach seksu nie przyznajecie się do wielu rzeczy np. wibratorów- żadna nie ma, przecież wszystko jest dla ludzi i ich potrzeb to nie zbrodnia. nasz naród np. w sprawach seksu jest za murznami- tabuuuuuuuuu

Gość panama_blue
wg savoir vivre'u panama_blue zapraszamy młodszych i rownolatkow. starszych nie wypada, tego się trzymaj. wystrzegamy się zapraszania mężczyzn z którymi łączą nas sprawy zawodowe, czyli kol. z pracy - nigdy nie wiesz jak się historia skończy i co może zostać przeciwko tobie wykorzystane do zbudowania tobie kiepskiej renomy w miejscu pracy.

Gość gość
No a nie może być starszy o dwa lata? Co to za różnica w sumie?

Gość panama_blue
starszy to starszy, rok czy dwa - to nie ma znaczenia, wtedy mężczyzna powinien się wykazywać. słuchaj mnie a dobrze na tym wyjdziesz :-)

Gość gość
Tyle że my nie mamy 20, lecz 30 lat. To chyba nie ma wtedy znaczenia :-)

Gość panama_blue
dla mnie kazdy rok roznicy ma znaczenie

Gość gość
Nie powinno, jeśli facet jest niegłupi i zainteresowany.

Gość panama_blue
no tak, byleby moje dzieci nie mialy za tatusia kogos o wygladzie "dziadka".

Gość mechanik567
oczywiscie moze jak najbardziej porzucmy te sredniowieczne zacofane zwyczaje i stawajmy sie nowocześni :) a ten panama_blue to niezły zacofaniec widze, wogóle sie nie patrzcie co pisze

Gość gość
panama_blue ma w planach wydanie randkowego/erotycznego savoir vivre'u, to bedzie hit, jeszcze zobaczycie